Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    08. Lipanj 2014. 15:27

jaoo, cure moje, moram ovo negdje "ispucati2 jer cu poluditi..R mi kaze da sam mozda malo preostra, ja mislim da nisam, pa mi sad i on ide na zivce!

naime...zivimo u zgradu, u prizemlju, i 95 % stanara su penzici...i sad, imamo tu susjedu na drugom katu od koji 30-tak i kusur godina, samohranu majku jedne 15-godinjakinje, koju ocito toliko puca pubertet, izgleda starije nego ja, bahata je i bezobrazna i misli da je sad najpametnija na svijetu i sta ti ja znam sta....te nase susjede, uglavnom nema doma, a u zadnjih 6 mjeseci od kad si je nasla nekog tipa, nema je uopce....mala je sama doma po cijele dane, i konstantno ima tulume i pijanke....e sad, tulumi i pijanke uopce nisu problem...nije ni problem sto su ti tulumi svakodnevni i sto nam probija usi cajkama i dernjavom ( sto nama kao rockerima ide na zivce )....nije ni problem sto mi se u 2 u jutro ped vratima deru ko` volovi jer su klinci pijani ko` guzice od 2 pive i rasipavaju se po stepenicama...

...ali meni je problem sto nakon svakog njenog tuluma, a i inace ( bez obzira ima li tuluma ili ne), ja pod svojim prozorom nalazim hrpu opusaka, praznih kuzija cigareta, dnevnih i higijenskih ulozaka, razno raznog smeca i ostalih piz*arija od stapica za usi, blazinica i maramica od sminke pa do kondoma....na kraju to uvijek ja skupljam je mi je zblja ruzno svako jutro kad se probudim gledati hrpu smeca pod prozorom...cak sam nekoliko puta pisala i poruke i molbe i ostavljala ih na oglasnoj ploci da molim susjede da ne bacaju smece kroz prozor ne implicirajuci da znam tko to baca, ali danas sam jednostvano pukla....nakon sto sam opet skupila vrecicu punu opusaka, ulozaka, i praznih kuzija cigareta otisla sam gore, pozvonila maloj na vrata,urucila joj tu vrecicu, moleci je da ne baca vise to kroz prozor i da cu joj sljedeci put zaljepiti te uloske na ulazna vrata od stana i iskipati opuske pred vrata...naravno, prevrtala je ocima jer je ekipica bila kod nje doma, i bila si je sva vazna , na sto sam ja naravno jos vise popizdila....

..i ja sam imala 15, i pusila i cugala, i imala tulume i skirvala se od starca i svasta nesto...na kraju krajeva i sad sa 27 smo radili doma tulume i bili glasni, i svirali i pjevali do kasno u noc....ali nitko barem nije morao skupljati moje uloske pod prozorom svako malo!

R kaze da pretjerujem i da se ponasam kao cangrizava baba, sta vi mislite? jesam ja luda??

p.s. sorry na ovolikom postu, al morala sam to izbacit iz sebe....razmisljam o tome cijeli dan ...

Tejuska♡
    08. Lipanj 2014. 17:31

Nisi nimalo luda nimalo !!! Ja bi se jos i potukla naravno da nisam trudna ,, prestrasno opce neznam sta bi rekla,nadam se da joj nakon tvog zvonjenja nece vise past na pamet takve gluposti ,, klinci neotesani uhh 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

08. Lipanj 2014. 17:43

Uopce nisi luda! Ja bi isto pop..., pa to je grozno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

LuKi5
    08. Lipanj 2014. 17:56

Nisi luda.Dobro je toliko dugo I trpis. Imala sam I ja susjedu koja je svaku vecer tulumarila, pijana I nadrogirana razbijala po stanu, cajke pojacane do kraja od jedno ponoc do 5 ujutro, svaku vecer drugi kod nje, a u stanu s njom njena kcer od 6-7 godina, bacala stvari na malu. Jadno to dijete. Istrcala bi oko 3 ujutro iz stana, lupala vratima od lifta, vristala I redovito bi smece bacala kroz prozor sa zadnjeg kata. Uzas.

14.06.2014. L ♥

Lilica
    08. Lipanj 2014. 18:11

strasno, nisi ni malo luda, i naprosto ne mogu vjuerovati da ima takvih ljudi, koliko god mladi bili i pucali ih hormoni..

chocolate
    08. Lipanj 2014. 18:30

Naravno da nisi luda, potpuno si u pravu.. Jos je mala dobro prosla s obzirom kakva je i kako se ponasa..

bjap
    08. Lipanj 2014. 18:36

Nisi luda. To sto netko zivi u zgradi ne znaci da prostor ispred zgrade nije niciji i da se njime moze raspolagati kako hoce. Mislim, s 15 godina su klinci takvi, i sami smo voljeli tulume i bili si svi vazni (ok, vecina), to se razumije. No neke stvari se ne toleriraju ni pod kojim uvjetom. Dobro si napravila sto si joj odnijela to sve pred vrata. Ak se ne smiri odnesi joj zasranu pelenu za koji mjesec . Ak ti treba pelena ranije poslat ce ti netko d nas. Sad se malo zezam, ali stvarno mi je zao sto to moras trpit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.