Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blondie2010
    05. Lipanj 2014. 14:49

Ja sam skroz flegma i nije me strah poroda - ali ovih par dana sam obilazila obitelj i apsolutno svi su imali svoje misljenje o mojoj trudnoci i porodu i svi su sigurni da su u pravu, a ja nisam! No najvise me nazivciralo sto je moja sogorica (koja je rodila jedno pa je valjda strucnjakinja) zakljucila da je nasa beba premala u odnosu na termin iako to nije istina i doktorica nije rekla niti rijec o tome - i onda je svima to rastrubila i sad me ljudi zovu i samilosno komentiraju stvari tipa 'a cujem da je malo premala, ajoooj, ma bit ce sve ok, ne brini'... Trudim se da me ne zivcira, ali nakon 3-4 takva komentara vec mi je pun kufer!

blondie2010
    05. Lipanj 2014. 15:10

Ma da, navikla sam vec na nju al valjda sam malo osjetljiva kad se radi o malenoj :) Zaboravljena je, hvala puno na podrsci :) :*

05. Lipanj 2014. 15:26

Naravno da si osjetljiva i to je normalno, pa to je tvoja beba. Eto drago mi je da sam te nasmijala :-D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    06. Lipanj 2014. 16:32

Joj cure ne znam da li je neka od vas imala takvu situaciju(vjerujem da je). Mama mi je malo digla tlak jučer,. Spomenula sam joj da ćemo kupiti kolica u sedmom mjesecu i ja sva sretna oko toga i veselim se, a ona meni: joj daj stani malo, kud žuriš, što zoveš vraga??? baš sam se naljutila na nju bila i rekla sam joj da nije u redu od nje jer mi ih ne plaća ona i jer mi ubija veselje... onda me je nazvala kasnije i rekla da nije tao mislila, ali da misli da žurim, da nek čekam zadnji mjesec i slično.. i rekla sam joj za akciju i sve i tek nakon toga svega je donekle shvatila...

piper
    06. Lipanj 2014. 16:46

Ninika i moja mama je takva...al nezamjeram joj iako mi digne tlak sa tim svojim izjavama...dok su one nas radale drukcije su stvari funkcionirale i nije im za zamjerit jer neshvacaju odmah na prvu da se sad 90% toga mora narucit i po vise od mjesec-dva unaprijed

ninika11
    06. Lipanj 2014. 16:55

da, to je istina. ne mogu razmjeti. al ajde rekla je da se neće više petljati tako da mi je to ok.. ali da mi je takla živac je :/

Lilica
    06. Lipanj 2014. 17:11

i moja je takva, ne kuzi ni 4D uzv, sve te silne pretrage, vitamine.. njoj je to znanstvena fantastika i stalno govori da ona nista od toga nije imala a rodila je dvije zdrave kceri 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.