Ja sam skroz flegma i nije me strah poroda - ali ovih par dana sam obilazila obitelj i apsolutno svi su imali svoje misljenje o mojoj trudnoci i porodu i svi su sigurni da su u pravu, a ja nisam! No najvise me nazivciralo sto je moja sogorica (koja je rodila jedno pa je valjda strucnjakinja) zakljucila da je nasa beba premala u odnosu na termin iako to nije istina i doktorica nije rekla niti rijec o tome - i onda je svima to rastrubila i sad me ljudi zovu i samilosno komentiraju stvari tipa 'a cujem da je malo premala, ajoooj, ma bit ce sve ok, ne brini'... Trudim se da me ne zivcira, ali nakon 3-4 takva komentara vec mi je pun kufer!
Ma da, navikla sam vec na nju al valjda sam malo osjetljiva kad se radi o malenoj :) Zaboravljena je, hvala puno na podrsci :) :*
Naravno da si osjetljiva i to je normalno, pa to je tvoja beba. Eto drago mi je da sam te nasmijala :-D
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj cure ne znam da li je neka od vas imala takvu situaciju(vjerujem da je). Mama mi je malo digla tlak jučer,. Spomenula sam joj da ćemo kupiti kolica u sedmom mjesecu i ja sva sretna oko toga i veselim se, a ona meni: joj daj stani malo, kud žuriš, što zoveš vraga??? baš sam se naljutila na nju bila i rekla sam joj da nije u redu od nje jer mi ih ne plaća ona i jer mi ubija veselje... onda me je nazvala kasnije i rekla da nije tao mislila, ali da misli da žurim, da nek čekam zadnji mjesec i slično.. i rekla sam joj za akciju i sve i tek nakon toga svega je donekle shvatila...
Ninika i moja mama je takva...al nezamjeram joj iako mi digne tlak sa tim svojim izjavama...dok su one nas radale drukcije su stvari funkcionirale i nije im za zamjerit jer neshvacaju odmah na prvu da se sad 90% toga mora narucit i po vise od mjesec-dva unaprijed
da, to je istina. ne mogu razmjeti. al ajde rekla je da se neće više petljati tako da mi je to ok.. ali da mi je takla živac je :/
i moja je takva, ne kuzi ni 4D uzv, sve te silne pretrage, vitamine.. njoj je to znanstvena fantastika i stalno govori da ona nista od toga nije imala a rodila je dvije zdrave kceri
Sortiraj odgovore
Najstariji