Ja sam skroz flegma i nije me strah poroda - ali ovih par dana sam obilazila obitelj i apsolutno svi su imali svoje misljenje o mojoj trudnoci i porodu i svi su sigurni da su u pravu, a ja nisam! No najvise me nazivciralo sto je moja sogorica (koja je rodila jedno pa je valjda strucnjakinja) zakljucila da je nasa beba premala u odnosu na termin iako to nije istina i doktorica nije rekla niti rijec o tome - i onda je svima to rastrubila i sad me ljudi zovu i samilosno komentiraju stvari tipa 'a cujem da je malo premala, ajoooj, ma bit ce sve ok, ne brini'... Trudim se da me ne zivcira, ali nakon 3-4 takva komentara vec mi je pun kufer!
Ja sam skroz flegma i nije me strah poroda - ali ovih par dana sam obilazila obitelj i apsolutno svi su imali svoje misljenje o mojoj trudnoci i porodu i svi su sigurni da su u pravu, a ja nisam! No najvise me nazivciralo sto je moja sogorica (koja je rodila jedno pa je valjda strucnjakinja) zakljucila da je nasa beba premala u odnosu na termin iako to nije istina i doktorica nije rekla niti rijec o tome - i onda je svima to rastrubila i sad me ljudi zovu i samilosno komentiraju stvari tipa 'a cujem da je malo premala, ajoooj, ma bit ce sve ok, ne brini'… Trudim se da me ne zivcira, ali nakon 3-4 takva komentara vec mi je pun kufer!
Sogorica ti je guska! :-D Ak je jedno rodila nije doktorirala ginekologiju i porodistvo :-D. Imas dva uha draga, kroz jedno udje, kroz drugo izadje. Neki ljudi su bas cudni. I jos ide to okolo pricati, svasta.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam skroz flegma i nije me strah poroda - ali ovih par dana sam obilazila obitelj i apsolutno svi su imali svoje misljenje o mojoj trudnoci i porodu i svi su sigurni da su u pravu, a ja nisam! No najvise me nazivciralo sto je moja sogorica (koja je rodila jedno pa je valjda strucnjakinja) zakljucila da je nasa beba premala u odnosu na termin iako to nije istina i doktorica nije rekla niti rijec o tome - i onda je svima to rastrubila i sad me ljudi zovu i samilosno komentiraju stvari tipa 'a cujem da je malo premala, ajoooj, ma bit ce sve ok, ne brini'… Trudim se da me ne zivcira, ali nakon 3-4 takva komentara vec mi je pun kufer!
koja žena???fakat nije normalna...tak bzvz davat izjave a nema pojma o tome...užas
nemoj se zamarati draga...uvjek će biti takvih ljudi i baš kako kaže ProudMomy kroz jedno uho unutra a kroz drugo van ili još bolje u buduće nek ti svaka njena izjava zaobiđe glavu jer vidiš da žena nije baš čista
Ma da, navikla sam vec na nju al valjda sam malo osjetljiva kad se radi o malenoj :) Zaboravljena je, hvala puno na podrsci :) :*
Naravno da si osjetljiva i to je normalno, pa to je tvoja beba. Eto drago mi je da sam te nasmijala :-D
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj cure ne znam da li je neka od vas imala takvu situaciju(vjerujem da je). Mama mi je malo digla tlak jučer,. Spomenula sam joj da ćemo kupiti kolica u sedmom mjesecu i ja sva sretna oko toga i veselim se, a ona meni: joj daj stani malo, kud žuriš, što zoveš vraga??? baš sam se naljutila na nju bila i rekla sam joj da nije u redu od nje jer mi ih ne plaća ona i jer mi ubija veselje... onda me je nazvala kasnije i rekla da nije tao mislila, ali da misli da žurim, da nek čekam zadnji mjesec i slično.. i rekla sam joj za akciju i sve i tek nakon toga svega je donekle shvatila...
Joj cure ne znam da li je neka od vas imala takvu situaciju(vjerujem da je). Mama mi je malo digla tlak jučer,. Spomenula sam joj da ćemo kupiti kolica u sedmom mjesecu i ja sva sretna oko toga i veselim se, a ona meni: joj daj stani malo, kud žuriš, što zoveš vraga??? baš sam se naljutila na nju bila i rekla sam joj da nije u redu od nje jer mi ih ne plaća ona i jer mi ubija veselje… onda me je nazvala kasnije i rekla da nije tao mislila, ali da misli da žurim, da nek čekam zadnji mjesec i slično.. i rekla sam joj za akciju i sve i tek nakon toga svega je donekle shvatila…
Moja ti je isto takva... Kad sam počela polako kupovati stvari (možda i ne toliko jer sam morala, nego sam htjela i bilo mi je gušt), od bodića, hlačica i čega sve ne govorila mi je da kud žurim i sve to... Kao ne trebaš tako rano, ne radi se o praznovjerju ili nečem sličnom, ali ono kao imamo vremena. Nisam se dala smesti, nit sam joj rekla da me to smeta, nego sam nastavila po svom... Kasnije je i sama rekla kako je bolje to tako postupno rješavati kad naiđeš na nešto... I sad smo za bebicu kupili kolica, krevetić, komodu, nešto robice, nešto pelenica, ali ja za sebe nisam kupovala gotovo ništa, osim jednog pakiranja gaća. I tu je nastao problem - nisam normalna, moram imati to sve spremno, ne da Bože da nešto pođe po zlu pa da moram ranije u bolnicu, a ništa nemam, pa da mi onda netko od njih mora kupovati (neće bit po mom ukusu). Pa sam joj spomenula kako nisam žurila jer je to bio njen savijet, hihiihi... žena me toliko isprepdala da sam evo u roku tjedan dana pripremila za sebe gotovo sve osim higijene... Nikad s njima na zelenu granu
Krešimir 19.08.2014. <3
Ninika i moja mama je takva...al nezamjeram joj iako mi digne tlak sa tim svojim izjavama...dok su one nas radale drukcije su stvari funkcionirale i nije im za zamjerit jer neshvacaju odmah na prvu da se sad 90% toga mora narucit i po vise od mjesec-dva unaprijed
da, to je istina. ne mogu razmjeti. al ajde rekla je da se neće više petljati tako da mi je to ok.. ali da mi je takla živac je :/
i moja je takva, ne kuzi ni 4D uzv, sve te silne pretrage, vitamine.. njoj je to znanstvena fantastika i stalno govori da ona nista od toga nije imala a rodila je dvije zdrave kceri
i moja je takva, ne kuzi ni 4D uzv, sve te silne pretrage, vitamine.. njoj je to znanstvena fantastika i stalno govori da ona nista od toga nije imala a rodila je dvije zdrave kceri
haha kad te citam ko da slusam moju mamu haha da tak i njoj je sve fantastika i joj sta se trujes pa ovo pa onooo jaoooj... ali za stvari sam ja sama pesimist jer sam u 1o mj u šesnajstom tj izgubila bebu pa sad i ja cekam ali ne bas zadnji tren danas se to vise tak nemoze sve se ceka .. pa nemaju na stanju to kak mi se svidja tak da ni tudje komentare neuzmem za zlo... nije im za zamjeriti kad stvarno nije bilo tek prije ali opet ja se vodim onom DA SU BAKE ZA DJECU ONDA BI IH ONE I RADJALE..hahah ;D
DOCKY
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji