Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    03. Lipanj 2014. 12:06

....ja isto imam psa,spasenog sa ceste, netko ju je kao stene ostavio u psećem parku sa lajnom i vodilicom....inace, odrasla sam sa psima, pa mi je nekako normalno bilo i da kad sam se odselila, sebi/nama uzmemo psa...s nama je vec skoro 5 godina, razmazena je do zla boga, zna biti tvrdoglava kao daska, luda, hiperkativna i razigrana...al nebi je dala ni za sto na svijetu! sa djecom se dobro slaze, ne pada nam na pamet da ju sad zato sto dolazi bebica damo nekome....
    i mi smo dobivali "prijekorne" poglede da sta ce nam ta "zivina" sad u stanu, pa kako cemo sa djetetom, pa sto ako mi skoci u krevet od bebice, pa sto ako ga polize....valjda misle ako dobijem dijete, za psa to odmah znaci totalna i potpuna anarhija, i sva pravila koja su prije vrijedila vise od jednom ne vrijede...

Lilica , Hittelica, bas sam se sad nasmijala...kad cujem takve komntare, zapitam se kako su te zene bile trudne i sto su one radile , tj. nisu , kada su bile trudne....
    od prijateljice sefica je njoj neki dan rekla da trudnice ne smiju vaditi veš iz veš mašine...ja sam urmla od smijeha!

DarijaZ
    03. Lipanj 2014. 12:23

..ista ta zena ju je nedavno "napala" da ne smije nositi japanke jer je trudna, lakirati nokte, ici na more, cesto prati kosu (!!) i jos svakakve nekakve gluposti....

sta je najgore, ta zena ima nekih 40-tak, 50-tak godina....ono, nekak si mislis da nije bas tak bedasta....

joooj, mislim da cu poceti zapisivati te "bisere" i "mudrosti" u neku biljeznicu

Iskrica1347
    03. Lipanj 2014. 12:42

Stvarno je hrpa tih bisera i postaje sve veća. Ja sam počela moliti muža da vadi veš iz vešmašine čisto zato jer ako izvadim onda bum i odnijela do štrika, a onda me špota da zašto nosim teško.
    ali ovo da se ne smiju nositi japanke, lakirati nokti ili ići na more su gluposti. Osim u jednom - ja se u prvoj trudnoći nisam smjela kupati u moru/kadi jer sam se počela otvarati.  Zbog tog jednog šugavog centimetra (na kojem sam ostala slijedeća 3 mj) se nisam smjela kupati.. Ali to mi je DOKTORICA rekla nakon pregleda, ne neka tamo lijeva susjeda.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    03. Lipanj 2014. 12:47

dobro, drugo je ako ne vadis ves iz masine jer ti je tesko odnjeti do strika, ni meni R neda da nosim teske stvari...
    ali drugo je kad ti netko kaze da ne smijes vaditi ves iz vesmasine jer to nije dobro za bebu...

...a ovo za kupanje, logicno da se neces kupati ako ti doktorica kaze iz nekog opravdanog razloga da je bolje da ne...
    ali mislim da u ovom slucaju, ona nije imala neki logican razlog....samo taj da je ona trudna!

Iskrica1347
    03. Lipanj 2014. 12:53

Ma to i kažem - jedno je ako ti nešto predstavlja fizički (stvarni) problem ili ti dr nešto kaže da smiješ/ne smiješ, a drugo je kad ti tamo neka lijeva osoba kaže da neš ne smiješ ISKLJUČIVO iz činjenice zato kaj si truda.
    Sad sam se sjetila kaj je meni rekla jedna "kolegica" - da se ne bih smjela više penjati stepenicama. hahaha

bjap
    03. Lipanj 2014. 20:12

Ja nisam navikla na pse i mačke u kući budući da su svi u dvorištu i štalama, ali svejedno imam tri papige koje su u kući. Dvije osobe su mi rekle da ih maknem jer mogu izazvati neku bolest na plućima. Pitala sam pedijatra, rekao je da one prenose neku bolest (rekao je naziv ali nije objašnjavao), ali da zbog bebe ne moram izbacivati van. Ne bih ni mogla, jedna od njih je samnom otkad sam bila dijete, znači više od pola mog života. Jedini problem je što su jako glasne, užasno glasne. Otkad sam se udala i preselila samo se deru i često ih moram pokrivati. Valda mi neće buditi bebicu.

Iskrica1347
    04. Lipanj 2014. 08:31

Evo, obzirom da sam "sotonistica" (to smo već ustvrdili) sve više mi ide na živce iskakanje Reismanice iz svake paštete i prosipanje laži šakom i kapom. Znam da ovo nije politički forum i tko želi da mu dalje pojasnim što mi točno ide na živce može mi se javiti u pp. Ali, obzirom da je ovo tema - što nas živcira u trudnoći, e pa ona me izrazito živcira. Tlak mi skoči na 180 kad ju vidim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.