Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    27. Travanj 2015. 12:37

Mene svekrva naljuti rijetko al kvalitetno. Jučer i danas para mi ide iz ušiju. Kao prvo meni se malo toga usudi reći. Sve ide ili preko muža ili ono famozno obraćanje preko djeteta ko da sam i sama dijete pa ne kužim to. Jučer je muž išao kod nje nešto joj pomoći, bila je i baka njegova i obzanili da je mala debela. Mislim, grozno je kad to kažeš za unuku. Ali, za ženu koja je stalno na dijeti, a uredno jede kilu i pol milke dnevno ništa čudno. Stalno trubi da muž i ja moramo na dijetu i fakat sam jučer popizdila i rekla da valjda i mala mora piti tablete za mršavljenje. Danas smo morali doći kod bake jer nismo bili 2 tjedna kakva tragedija.Opet bila cijela svita, da kak je mala debelo obučena (tajice i majca), da zakaj ima dudu, da ZAKAJ NE PLAČE jer od susjeda mali stalno plače. Da ju moramo pustiti da se rasplače. Mislim, pa dajte vi meni recite jel ja pretjerujem, jel su oni glupi il se prave glupi. Imam HVALA BOGU tako dobro dijete. Plače samo kad je gladna, spava cijelu noć, možemo s njom di god, u goste, dućan, k nama dođu frendovi uvijek je predobra, ne nosi se previše,sama se uspava,  zna se sama zaigrati, sve uz nju napravim, samo se smije obožava kad joj pričamo i pjevamo. I onda oni mene j**u zakaj mala ne plače. A kad čujem "od susjeda mali..." Gle- mi nemamo od susjeda malog.

koala123
    27. Travanj 2015. 16:12

kaj se tice auti nemrem se poazaliti. zbilja je vecina ok. cim vide kolica odmah stanu. iako ponekad voznja i to u samom centru grada vise lici na reli jer su nogostupi sramota za jedan kak ti velegrad:/ al dobro to je tema za ove iz grada:)) marija radila sam dok sam jos bila novinar pricu o invalidima. prosla sam s jednim invalidom skoro pol grada i zbilja kao da nije dovoljno da su invalidi ima jos toliko prepreka po cesti i ulaza u postu i banke koji nisu prilagodjeni invalidima. mislim dost toga je napravljeno al premalo nazalost. a kaj se tice svekrva.. mislim kaj rec Dea... mala ti je slatka ako bombon a sve ostale komentare samo zanemari. uvijek ce biti takvih nepromisljenih komentara. i zbilja imas srece na tak mirnoj bebi. super:) meni je vekarmalo digo tlak kad je neki dan isto reko da je malu lijepo za cut kak place. halo? mislim nije tak mislil krivo se izrazil al svejedno. familija najvise mlati gluposti:)

koala123
    27. Travanj 2015. 16:51

a zaboravila sam napisati da mi je danas kontrolor parkinga rekao da mi mala sad pije mlijeko a poslije ce mi pit krv. eto tolko kaj se tice blesavih komentara i to jos od cudnih lljudi sa ceste:)

Nalah
    27. Travanj 2015. 17:25

Ja danas stojim na zebri i čekam,čekam,onak kavicu si pijem u glavi,nitko ne staje tak da sam se već počela zabrinjavati za svoj izgled (ono trenirka style) hahaha,kad proleti neki dedek na biciklu i kaže-ti ako buš tak čekala,buš čekala do sutra dok ti netko stane...krepil kaj reći...a možda je imao i pravo

Marija…kod mene u kvartu svaka druga zgrada ima stepenice bez nadograđenog dijela za spuštanje kolica,tako da je problem i mamama i invalidima,jako loše su to zamislili i napravili

Dea…kao što sam pisala,ja sa svojom starom bitke vodim svaki dan,iako se nakon onog razgovora za nijansu,ali samo nijansu poboljšala.Čak sam u svojoj glavi dva dana bila sretna,jer sam mislila da sam nešto postigla,ali očito nisam.Ako ona mora kontrolirati koordinaciju mozak-jezik svaki puta,a ono što sam joj govorila joj ne dolazi prirodno,mogu si samo reći-zaboravi.Ako se ne može potruditi radi svoje kćeri i unuke,onda čemu.
    Eto,možeš razgovarati,ali mislim da niš od toga.

Ti komentari su očito neki masovni problem kod nas,ne znam je li to do kulture ili odgoja ili čega već,vidim da sve stalno nekog spominjemo,što je ustinu,ali uistinu već lagano žalosno.
    Meni iskreno nije jasna ta potreba za konstantnim komentiranjem i pametovanjem,osobito što ih većina ima ili je imala isto takve majke ili svekrve i onda umjesto da odluče biti sasvim desete osobe,one postaju klonovi upravo onog što je smetalo i njima samima.

Jedino što ti mogu reći je-ti si majka i ti znaš kaj je najbolje za tvoje dijete,a ostalo kroz jedno uho unutra,kroz drugo van.Ne isplati se nervozu i negativnu energiju prenositi na dijete,znaš da oni sve osjete.

cloudy
    28. Travanj 2015. 09:49

Dea...nemoj se obazirat...pusti ju nek priča šta hoće...moja curka ima onak.lijepe okrugle obraščiće i sveki me pitala jel bi ona na dijetu možda trebala i da smanjim dojenje jer dojim na zahtjev....a ona ima 105kg   a što se prijelaza ceste tiče...u sk auti staju al mene ubijaju ljudi koji stanu pričat na sred pješačke staze...babe najčešće...i onda se tak rašire da ih ne možeš zaobić...i kad zamoliš da se pomaknu onda još komentiraju da jel nemam biciklističku da idem po njoj

renata6
    28. Travanj 2015. 20:04

Mi moramo biti zadovoljni s nogostupom barem na glavnoj cesti, jer po ovim lokalnim se vozi doslovce reli, uopće ljudi ne razmišljaju da bi se moglo naći dijete na cesti, a dosta je brdoviti teren i pun zavoja, tako da kad šećemo moramo dobro paziti da nas se ne pokupi... A što ćeš.. i selo ima dosta nedostataka po tom pitanju ali opet ne bih se mijenjala za gradsku vrevu, jednom proživljeno i ove blagodati prirode ne mijenjam nizašto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.