Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    28. Travanj 2015. 20:27

Hjoj, ja ocito imam jednu izgladnjelu bebu koja samo sto nije dehidrirala, I naravno neadekvatno je obucen, a da o tome kako mu kuham I ne pricam. Da ne zaboravim, tko je jos vidio da mama smiruje svoje dijete....zivci na osamsto...Sreca da mu pelenu znam stavit kako treba

14.06.2014. L ♥

Dea23
    30. Travanj 2015. 07:21

Ja sam mužu lijepo napravila spisak o čem će razgovarati sa svojom mamom. Ili će on to riješiti ili ću ja biti bezobrazna. Do sad je bila ok, ali od izjava u zadnja dva tjedna se smrzavam. "Samo da ti porasteš i možeš hodat pa će tebe baka uzeti" Kaj? Molim? JESI LUDA?

cloudy
    01. Svibanj 2015. 16:01

To za izgladnjivanje a čula...jer ona meji stalno po malo sisa....pa ako ju izgladnim jest će bar pol sata ko sva normalna djeca 😬😤 
    dea...to i ova moja brije...prekjučer ju je htjela uzet da ode s njom kod susjede i ja nisam dala jer curka kad skuži da nema mene il tate u blizini počne protestirat pa zašto da ju mučim...a ova napravila facu ko da sam rekla da ju nikad više neće vidjet...i opet je htjela nakon mog ne i onda je skužila po pogledu koji sam dragom uputila da ne smije...😈

krafnica
    01. Svibanj 2015. 16:47

Meni nitko ne prigovara za oblacenje i hranjenje. Al sta mi idu na zivce prepirke oko cijepljenja i dojenja. Ponekad mi dode da se iskljucim sa svih trudnickih i mamastih stranica zbog toga. Svako ima svoje misljenje, aj razguli vise. Al uvijek se nadu kokosi koje se oce svadit. Ja iskreno nemam predrasude prema nikome osim sta me jako smeta forsiranje dojenja od strane nekih mama. Da se razumijemo, i ja dojim, ali ako neka mama nece dojit to ne znaci da je gora mama od mene...isto i sa cijepljenjem...

Dea23
    02. Svibanj 2015. 08:17

Jučer smo baš bili na ručku kod nje i fakat se muž pošteno izderao i bilo mi j ežao u jednu ruku, al morao je kad-tad. Htjela ju je hraniti ali nije joj išlo. Da se razumijemo, nije nauka nahraniti dijete ali ipak. Ona je naučena da ju ja čvrsto primim uz sebe i pjevam joj dok jede. Uostalom, smatram da osoba koja ju ne vidi često i nema toliku bliskost nije baš najsretnije riješenje za to. Ne znam kak da vam objasnim. Ugl, mala se rasplakala užaasno a ona samo viče pusti ju pusti. I još ujak provali kao pa možda neće jest možda joj se plače! Je da, kad joj je dosadno baš se odluči rasplakat i poplavit od plača!

Pilici
    02. Svibanj 2015. 16:18

Od jucer nesto , nije tema za zivciranje nego ovako
    Muz i ja smo jucer isli nesto obaviti a baka ju je čuvala. Svaku večer jede oko 8 i kroz pola sata zaspi a mi otisli u 6 i dosli u 10 a ona jos budna..hoću reci kak se malena naucila na mene i tati da ju nahranimo i da ju mi uspavamo beba nasa mala :)
    Neznam kak ce bit kad krenem radit 

Curke ma nedajte se ..jedno uho nutra drugo van (ako je moguće haha)

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.