Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Lipanj 2015. 16:48

Marija i Mama prvi put...da i ja sam takva... poludim.... iako mi to sveki najčešće diže tlak tim stvarima... pred jedno mjesec, dva dana bili smo kod nje i dragi i ja ručamo, ona drži curku... i veli da ide s njom k susjedi... ja velim ne idete jer neću da ide itko bez dragog ili mene nekud (ne vjerujem nikome zbog jela i davanja hrane curki...čitajte u nastavku) i ona veli ali samo na kratko... ne ne možete ni na sekudu.... i opet ona neki dan s istom spikom...još se uvrijedila kad sam rekla da ne može.... ono, ne dam i gotovo... grozna mama kuja koja ne da babi da se hvali s malom okolo....
    a što se klope tiče mi krećemo uskoro s dohranom jer curka ima pet i pol mjeseci i već sad me svi živi pile da kad će ovo kad će ono... slatko i slano neće do godine dana, špekove i domaće svinjske prerađevine do dugo duže  i tako... ali ne za svekije sam ja čudakinja i da kak smo svi mi živi kad smo sve jeli... ja recimo nisam...moja mama meni nije davala kruh ko bebi i oni ne vjeruju u to... ni ja ga isto ne planiram davat curki do godinu dana,,, pa nek me smatraju čudnom... jednostavno ne kužim koja je fora u davanju normalne hrane malim bebama... jedem neki dan lazanje i curka gleda (bili kod svekija) i oni joj pa daj joj malo vidi kak gleda i pruža ruku..... pa da joj govno pokažem ona bi posezala za njim i hrjela ga u usta strpat....... aaaa....!!!

• Natali2
    14. Lipanj 2015. 17:08

Lakše mi je kad čujem ovakve komentare. Ja sam mislila da sa mnom nešto nije u redu, da pretjerujem, ali vidim da je to "normalno".

Bori
    15. Lipanj 2015. 22:41

Ja sam se operirala od tih komenara. Jedino mi ponekad digne tlak kad kažem da radim pa me pitaju: "Pa jesi morala baš?" Jednoj sam rekla da sam ja ustvari ambiciozna kuja kojoj je dijete samo usput da dokaže da i to može...I sad kuš!

cloudy
    16. Lipanj 2015. 07:18

Hahaha carice :)  al takvi ih odgovori najčešće jedini ušutkaju :)

Nalah
    16. Lipanj 2015. 08:28

Ja ne znam kak ću ja kad počnem raditi,u subotu sam bila na seminaru za posao,šef me zvao prije mjesec dana da me pita da li hoću da me prijave,mjesec dana sam razmišljala,onda rekoh,ma ajde to je oko 8 sati izvan kuće,mala ima mljekeca,čuvat će ju tata...a onda sam samo buljila u telefon čekajući da ovaj nazove da nekaj nije u redu,pričala s ljudima s pol mozga,stalno mislila na dijete i trčala na taxi i doma poslije...ne znam jel ikad prođe ta grižnja savjest

Jojo5
    16. Lipanj 2015. 18:01

Nalah tako sam i ja prvih par puta kada sam ostavila maloga doma na 4 sata ili kraće. Netko mi nešto priča i ja u pola priče skužim da uopće ne pratim nego mislim na maloga a doma sam šprintala i mislila jedino beba beba beba beba a bebi nije ništa falilo ni bez mene :D Sada počinjem raditi i iskreno jedva čekam da počnem jer mi fali posao i nemam love za život pa eto Bori nisam ambiciozna nego se borim za opstanak ali sa sretnim mislima a ne frustrirana. ono juhu moći ću s malim na more ove godine jeeee

Jojo5
    17. Lipanj 2015. 12:03

Zebrice mali je 7 mjeseci, kod nas ne primaju u jaslice prije godine dana. Baš sam jučer gledala a ne bih ga htjela niti dati prije zbog njegovih zdravstvenih razloga.  Trebala bih sada koji dan otići predati zahtjev za zimu ili kada već primaju bebače. Do tada će ga tata čuvati, baka , teta . Budemo se snašli. Pitala sam za privatno čuvanje, žene uzimaju minimalno 2500 kn za 5 dana u tjednu. Nisam znala da su cijene babysitanja tolike Da u pravu si u 5 mj su predavali zahtjev, jučer sam bila do vrtića pa vidjela listu za jesen ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.