Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    14. Travanj 2015. 09:59

Da uzas, imamo svoj auto, al jedno 10x puta tjedno se drugi vozikaju i nikad nemam mira. Ma, znas kaj, kupi si svoje gradi si svoje ovo zivjet na tudem je koma.da bar potrefi taj jackpot, imala bi toplu kucu svoje dvorište svoju kucu a ovo nesmijem se pomaknut , nedaj Boze da se stavi bazen na travu jer se neko mučio godinama za trav(ajd to razumijem donekle),pa nemozes svoje cvjece jer je tu nesto drugo zamisljeno,ajd i to ok, pa dolaze u drugu kucu gosti nesmijem ves susit van, ma ajde u pizdu materinu i sto tako zivimo, kao sve smo dobili a nis nesmijem imat! 
    Pa da Dobronamjeran savjet uvjek rado cujem al da mi neko govori da radim invalida od svog djeteta pa puškom bi ga pukla vise

zebrica

mayathequeen
    14. Travanj 2015. 10:37

Mahh neznam kaj bi rekla..eto mi svoj mir i slobodu placamo svaki mj..kod mojih bi bio kaos,previse generacija pod istim krovom..a i mi se nadamo nekom jackpotu,he he ma netreba neki ludi iznos,samo da imamo za neku svoju kucicu ili stan..kredu se ne usudimo a ni nemozemo dobit..I da zivcira me usporedjivanje mog djeteta sa drugima,kao ono vidi susjedovog/rodjakovog koliki je,ma tvoj je sigurno gladan jer je sitniji..

cloudy
    14. Travanj 2015. 10:51

Zebrice...uh...kužim te donekle...iz tih takvih razloga smo dragi i ja sami odlučili živjet... i ta pametovanja....mene svi kad spomenu hodalicu i ja kažem neće je biti gledaju ko mutavu....a i ono sigurno je gladna...jučer kod pedice cijepile se i izašle u čekaonu u kojoj je bilo milijun stupnjeva i curka počne protestirat i neka baba sigurno je gladna... otišli poslije se prošetat i otišli do svekra...i curka krene kenjkat neštoni on...gladna ti je ona..znam ja....da..je..normalno da je gladna kad ju hranim stalno...to s gladi mi tako pili živce

Lilly7
    14. Travanj 2015. 13:57

Nehigijena općenito! Prije me nije bilo briga koliko često netko pere ruke i šta sve s njima radi, sad samo gledam tko mi dira bebu i jesu li mu ruke čiste, pljuca li dok priča, kašlje, dira li prljavim rukama bebine stvari.... Možda i pretjerujem, ali bebica mi je bila boležljiva i sad sve gledam povećalom

cloudy
    14. Travanj 2015. 14:47

Ooo i ja na ruke pazim...sve žive opominjem da ih peru prije nego beba ide k njima....

Dea23
    14. Travanj 2015. 14:53

Najbolji su mi oni kaj dođu pa kažu da su doma oprali ruke. Hhaha

Nalah
    14. Travanj 2015. 17:37

Mene brine i živciram se unaprijed s kakvom će mi dijete djecom odrastati,s kim će ići u vrtić,školu...ja i dečko ju odgajamo i kasnije ćemo -sve na finjaka,sve riješiti normalnim,kulturnim načinom,razgovorom,ne nasiljem bilo fizičkim,bilo verbalnim,a sve se bojim da će je baš zbog toga maltretirati.Dvije frendice koje su radile kao profesorice u gimnazijama su izdržale 1 godinu max.jer su im za trojke prijetili i to klinke da će ih dočekati poslije škole i prebiti na mrtvo ime,a roditelje da ne spominjem...malo malo od nećaka čujem da ih netko u školi maltretira,jer su obojica umjetnički tipovi,crtaju,slikaju i stvaraju,a ne drkaju po lopti kao "pravi muškarci"....susjeda od 30 g.mi kaže da su joj neki balavci dok je šetala bebu dovikivali kaj će tebi babo stara od 4 banki (još su joj 10 g.dodali) dijete,4 banki 4 banki stara babuskaro hahahahaha i smiju se ko 2 majmuna-naravno da kad si sa djetetom ne možeš reagirati,jer ne znaš hoće li ti idioti nasrnuti na tebe...ne znaš da li da žališ takve ograničene,primitivne umove za koje se nitko očito nikad nije brinuo ili da ih pljuneš na cesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.