Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena2203
    04. Svibanj 2015. 11:53

Mene iritira muž! Čim mala malo zakmeči ili zastenje, on viče: daj joj sisu!!!
    Ja tvrdim da nije gladna jer je jela prije 20 min, a on pizdi i govori da sigurno je. Po njemu, mala bi visila na sisi 24 sata. 
    On j prebrižan i idim da će mi ju jako razmazit.

• Natali2
    10. Lipanj 2015. 17:40

Mene živcira svekrva. Ja ne znam tko je njoj odgojio dvoje djece. Ta ima bisere da jednostavno kad je čujem...." Dugo mala nije jela pa se mlijeko ukiselilo". Da  ovi u Dukatu sigurno ne muzu krave 2 dana i onda pomuzu jogurt.

tena123
    13. Lipanj 2015. 23:36

mene uuuuuzasnoooo živcira to što ama baš svi pokušavaju nahranit moju bebu s nečim, jbt kao da joj na čelu piše gladna sam.. katastrofa..
    počeli smo s dohranom tjedan dana prije punih 6 mj, do tada su me jedno milijun puta pitali zasto joj ne dajem ništa i kad god dođemo u goste moram dobro pazit da mi se izgubi iz vida jer će joj netko nešto dati, npr, pa nek jede vafle, pusti je, neka grize koricu kruha, neka umoči samo prst u pivu (pivu helouuu), trebaš joj malo posolit jelo, zašto ne uzme piletine, mogu joj dati juhe od brokule i bla bla..
    psihički me to ubija i došla sam do točke da mi se zbog toga nigdje ne ide jer mi se ne da stalno ponavljat da ne dam da joj bilo šta daju.. čak i kada smo kod kuće šogorica joj hoće dati pizze jer ona nju tako gledaaa, pa šta bi trebala...
    još uz sve to kupujem samo eko hranu, ili našu iz vrta i nedam da proba niti malo soli ili šećera ali kao da zidu govoris.. 
    inače svašta me ispituju ali nitko mi u facu nije komentirao ništa toliko glupo..

Neni5
    14. Lipanj 2015. 00:26

Pročitala sam zadnjih par stranica i koliko mi je sad smješno sjetim se nekih situacija uf ispaljivala sam kad sam prvo rodila, a i on je bio mali živac...
    Sad za veliko čudo nitko ništa ne govori nit savjetuje  

A šta me sad živcira- svekar spusti glavu malenoj tako da ga može čupati i onda mi govori vidiš li ti da ona vata 😨 ne uopće nisam primjetila

U šetnji nema ko se ne zaviri u kolica-- a šta je lipa na koga je, ma vidi rica, pa dignu glavu vidit ko ima kovrče, pa jel ti spava , jel jede, aaa još je dojiš 😨😨😨

Neni5
    14. Lipanj 2015. 00:41

I komentar pa šta će im biti...
    Moramo se obružati strpljenjem i naučiti ignorirati takve upite
    Mene iznenadu cure koje nemaju djecu kako lipo sve upitaju smiju li, smije li se...

BandB
    14. Lipanj 2015. 09:54

mene jako ali jakooo zivcira kad nekoga sretnemo pa kaze joooooj kako je debeljuco, pa on izgleda kao da ima 9mj a ne 7, sta mu dajes za jesti........sta te briga...meni je najljepsi 

MarijaŠ
    14. Lipanj 2015. 13:17

Ja se nekad osjećam strašno posesivno, pa hoći ispaliti na živac kad netko kaže "naš mali". Ne, nije ničiji osim moj i suprugov  Luđakinja sam, znam. I stalno komentari kako je on previše vezan za mene, kako ću ja kad krenem raditi, on će svima okolo praviti problem... Neće, jer svaki put kad treba ostati s nekim (svega 10-ak puta  ovih skoro 10 mjeseci) ne radi problem. Srećom pa znam držati zatvorena usta inače bi letilo perje.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.