Ja dobijem točno u dan, ali to ne bude menstrualna krv nego smeđi iscjedak…
Pijem evine kapi nekih par dana, od danas i čaj vrkute i folnu kiselinu.
Mogu ti reci da evine kapi čine svoje. Meni su inače ciklusi koma, 60, 70 , 80 dana , evo jučer sam uhvatila peak (https://ibb.co/jG1Cnkv ) što znači da bi M trebala doći 36.dan! Što je za mene odlično! Zadovoljna sam skroz. Pijem ih već 19 dana :)
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
minimi, da podjelim svoje iskustvo s time, meni je npr grozno kiteraza, i sama doktorica mi je rekla da je medikamendozno bolji nacin jer mi ne struze i stanjuje vrat maternice koji moze dovesti do prijevremenog rodenja jednog dana. Bolno je,meni vise psihicki.. u principu, dok ne izade,boli.. kada izade, prestane sva bol i tada osjetis da je bas proslo...
Cherrydu,duhpastone moze pomoci,da...i to je jedina stvar koja mogu ponuditi
Lion, meni moja dr veli da nema potrebe vaditi te pretrage, ja sam zapravo sve to vadila mjesec dana iza spontanog i to sam sve izbadila u jednom danu iza menstruacije, toliko o njihovom znanju... ps, koliko znam za tj smedi iscjedak, smatraju manjak progesterona
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Meni su rekli da se smedji iscjedak ne broji kao menstruacija nego tek kad krene krv.
Ja kad sam svojoj ginekologinji rekla da sam imala samo iscjedak kaže ona to je m...jako me nervira, a nema baš nekoga izbora doktora..
Ja dobijem točno u dan, ali to ne bude menstrualna krv nego smeđi iscjedak…
Pijem evine kapi nekih par dana, od danas i čaj vrkute i folnu kiselinu.Mogu ti reci da evine kapi čine svoje. Meni su inače ciklusi koma, 60, 70 , 80 dana , evo jučer sam uhvatila peak (https://ibb.co/jG1Cnkv) što znači da bi M trebala doći 36.dan! Što je za mene odlično! Zadovoljna sam skroz. Pijem ih već 19 dana :)
Ja ih isto sad pijem pa se nadam... uz njih koristim I vrkutu jer sam s njom imala redovan ciklus I bez iscjetka no onda prestala i eto.opet isto
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Šta bi još od vitamina smjela, a da bi bilo dobro i korisni?
Uzimamo evine, folnu i vrkutu čaj
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Šta bi još od vitamina smjela, a da bi bilo dobro i korisni?
Uzimamo evine, folnu i vrkutu čaj
Ja uzimam ulje noćurka s vitaminom E od Aktivala, dobro je za endometrij i ovulacije
I Femisan A kapi, meni odlične.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Meni su rekli da se smedji iscjedak ne broji kao menstruacija nego tek kad krene krv.Ja kad sam svojoj ginekologinji rekla da sam imala samo iscjedak kaže ona to je m…jako me nervira, a nema baš nekoga izbora doktora..Ja dobijem točno u dan, ali to ne bude menstrualna krv nego smeđi iscjedak…
Pijem evine kapi nekih par dana, od danas i čaj vrkute i folnu kiselinu.Mogu ti reci da evine kapi čine svoje. Meni su inače ciklusi koma, 60, 70 , 80 dana , evo jučer sam uhvatila peak (https://ibb.co/jG1Cnkv) što znači da bi M trebala doći 36.dan! Što je za mene odlično! Zadovoljna sam skroz. Pijem ih već 19 dana :)Baš mi je dragoooo, nadam se tvom plusiću za Božić😍❤
Ja ih isto sad pijem pa se nadam… uz njih koristim I vrkutu jer sam s njom imala redovan ciklus I bez iscjetka no onda prestala i eto.opet isto
U evinim kapima ti je vrkuta i plod konoplje, tako da mislim da nema potrebe da piješ uz to još i vrkutu posebno. Sretno ;)
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja uzimam ulje noćurka s vitaminom E od Aktivala, dobro je za endometrij i ovulacije
I Femisan A kapi, meni odlične.
Supeer, hvalaa. Sad ću 3 mj evine kapi da vidim učinak pa onda nešto dalje ako ne pokaže dobro. Meni je iskreno sad važnije da mi se unormale menstruacije i da dobijem kako treba, a ne ove iscjetke..baš me izludi. Ella ma znam da ima vrkute u evinim ali si mislim ma neće naškoditi jedna šalica čaja dnevno. Pila sam ga krajem 9.mj nešto kratko i odmah 15.10. Dobila normalnu m i prestala koristiti i opet isto nastupilo.
Sad moram koristiti 3mj u kontinuitetu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
PiaBuu kako oni svatko po svome, nevjerojatno 🙄Meni smedji iscjedak nije od manjka progestreona, vadila sam nalaze i dobar mi je... ali kazu da je vecinom od toga, meni nažalost jos nisu otkrili od cega je..Lana meni svi doktori na humanoj govore da to nije menstruacija..Ja pijem vrkutu i FertilUp. Tek mjesec dana pa cemo vidjet..
Lana meni svi doktori na humanoj govore da to nije menstruacija..Ja pijem vrkutu i FertilUp. Tek mjesec dana pa cemo vidjet..
Ma nije, znam da nije. Odudara od uobičajnih. No mojoj gin je lakše reći ma da, to je menstruacija da se ne bavi sa mnom..
Od srijede do subote smeđi iscjedak u tragovima na dnevnom ulošku i prvi dan grčevi, a danas me grudi toliko bole da je za poludit, doslovno me i peče koliko boli, više nekako desna, ali i lijeva. Možda ću prokrvariti kako treba. Užasno se osjećam.Kako ste vi cure?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana meni svi doktori na humanoj govore da to nije menstruacija..Ja pijem vrkutu i FertilUp. Tek mjesec dana pa cemo vidjet..
Ma nije, znam da nije. Odudara od uobičajnih. No mojoj gin je lakše reći ma da, to je menstruacija da se ne bavi sa mnom..
Od srijede do subote smeđi iscjedak u tragovima na dnevnom ulošku i prvi dan grčevi, a danas me grudi toliko bole da je za poludit, doslovno me i peče koliko boli, više nekako desna, ali i lijeva. Možda ću prokrvariti kako treba. Užasno se osjećam.Kako ste vi cure?
Nadajmo se da hoćeš napokon imati pravu M. 🤞
Kod mene sada čekanje, dojke me boluckaju onako sa strane još od ovulacije, inače me ne krenu baš toliko prije boljeti.. vidjet ćemo 🤷♀️
Za 11 dana bi kao trebala doći M.
🚺 31
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji