Pozdrav,
U 5tjednu sam trudnoće i javilo se krvarenje odnosno smeđi iscjedak praćen sa ugruscima na jedan dan, kasnije samo ko da tkiva izlaze, ne znam kako bi to nazvala. Otišla sam kod ginekologa kaže da je gestacijska vrećica tu al da je tolko sitna da je već krenulo prema spontanom. Dala mi je tablete duphaston 4 odmah sam morala popit a dalje po dvije svakih 8 sati. Prošlo je tjedan dana od prvog dana krvarenja i sada sve manje krvarim a sad su me i grudi počele boljet i lagani grčevi dolje i bol u jajniku dal je to od tih tableta? .. Za par dana imam kontrolu pa dal bi mi mogla koja reci mišljenje svoje dal da se nadam ičemu ili ničemu. Ovo mi je prva trudnoća i zaista se jako bojim jer smo suprug i ja pokušavali godinu i pol. :(
Zara050396, iskreno, ne zvuči mi to obećavajuće uopće ako si imala krvarenje s ugruscima...ne razumijem davanje duphastonea jer ne razumijem najbolje taj lijek, ja sam ga dobila da prokrvarim kad mi je kasnila M zbog ciste tako da mi ništa nije jasno. Jedino će ti pregled potvrditi situaciju ..ako ste tako dugo pokušavali i ako ovo ispadne spontani, svakako ti savjetujem da napravite neke od pretraga, spermiogram i ti da provjeris spolne hormone za početak. Javi svakako kako je prošlo, kad imaš kontrolu?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure samo da vas pozdravim, nadam se da ste mi dobro ili barem bolje :) jesu se javljale Žal i Beban? Što je s njihovim trudnoćama?
PiaBuu, Marko1811, Ella ❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure samo da vas pozdravim, nadam se da ste mi dobro ili barem bolje :) jesu se javljale Žal i Beban? Što je s njihovim trudnoćama?
Kako si ti kako je maleni cekamo sad tvoj termin mila i radujemo se. 😘
Cure srecno vam badnje vece i Bozic i da ga u zdravlju i sreci provedete sa porodicom i prijateljima 🍰🥮🥂
Beban nam je cini mi se jucer rodila hitnim carskim. Nemam vise info jos, ali najvijamo i molimo za nju i malu bebu borca 🙏🏻❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav,
U 5tjednu sam trudnoće i javilo se krvarenje odnosno smeđi iscjedak praćen sa ugruscima na jedan dan, kasnije samo ko da tkiva izlaze, ne znam kako bi to nazvala. Otišla sam kod ginekologa kaže da je gestacijska vrećica tu al da je tolko sitna da je već krenulo prema spontanom. Dala mi je tablete duphaston 4 odmah sam morala popit a dalje po dvije svakih 8 sati. Prošlo je tjedan dana od prvog dana krvarenja i sada sve manje krvarim a sad su me i grudi počele boljet i lagani grčevi dolje i bol u jajniku dal je to od tih tableta? .. Za par dana imam kontrolu pa dal bi mi mogla koja reci mišljenje svoje dal da se nadam ičemu ili ničemu. Ovo mi je prva trudnoća i zaista se jako bojim jer smo suprug i ja pokušavali godinu i pol. :(
Samo koliko god mozes smiri se i dace Bog da je sve u redu. Mada to smedjarenje moze da bude posledica nekog hematoma ali nadamonse da je to a nije nesto drugo. Javi nam sta ce ti reci na kontroli. Drzim 🤞🍀da sve bude u redu ❤️
Mbm mi smo dobro, svaki dan iščekujemo bebača al neda se on :) kako si ti?
Kk koliio je beban tt bila, preko 30? Ma borav su i ona i bebica, svakako ću se pomoliti za njih 🙏 molim te da javiš kad budeš imala nove info o njima :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mbm mi smo dobro, svaki dan iščekujemo bebača al neda se on :) kako si ti?
Kk koliio je beban tt bila, preko 30? Ma borav su i ona i bebica, svakako ću se pomoliti za njih 🙏 molim te da javiš kad budeš imala nove info o njima :)
Samo da ti se javim!
Sretno ti, neka sve dobro i brzo prođe!
Nema ljepšeg poklona! ❤️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
PiaBuu, Marko1811, Ella ❤️❤️❤️🤗🤗🤗Beban nam je cini mi se jucer rodila hitnim carskim. Nemam vise info jos, ali najvijamo i molimo za nju i malu bebu borca 🙏🏻❤️
Samo neka bude sve dobro! U mislima i molitvama 🙏🏼♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji