Mikica, kako si ti? Kakva je situacija kod tebe? Vidim da smo isto izgubile bebice..
Kod mene danas neka bol čudna, bas me maternica boli, osjetim ju. Ne znam sto je. Bila sam pred 10 dana na pregledu sve je bilo uredno. Čekam još 10ak dana pa bi trebala doći 2. Menstruacija nakon spontanog, nadam se da će ova biti u normalnim vremenskim okvirima..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Mikica212, žao mi je da si i ti prošla tu noćnu moru i neponovilo nam se!
Minimi, nisam išla na kontrolu jer su u nalazu napisali da je sljedeća kontrola nakon sljedeće menstruacije. Danas je točno 3 tjedna prošlo, 13 il 14 dana smedarim...to mi bude jedan dnevni uložak na dan, nije nešto puno, al je još prisutno. Pričekat ću do nedjelje, ako ne stane, javit ću se u ponedjeljak za kontrolu...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Zaboravila sam javit da sam u utorak vadila krv za trombofiliju. Sad čekam nalaze pa ćemo vidjet jel sve ok.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Minimi, kako se sad osjecas iza svega toga? Sad samo hrabro! :)
trudnice nase,gdje ste? kako ste nam? :)
Ovaj mjesec smo planirali krenuti i na kraju hematolog mi je rekao da pricekam do kraja prvog mjeseca, tromvofiliju nemam al po dijagnozi mame mogu dobiti heparin?! tako da… ni sama ne znam dal da ga slusam ili ne, usput sam dobila i streptokok grupe B koji lijecim s antibiotikom..Na osnovu mame ? Kako to ako je utvrdjeno da nemas, bas cudno 🤷🏻♀️Da se i ja javim, sutra idem po nalaze trombofilije i jos neke koje sam rAdila javili su da je zavrseno 🙏Ovaj mjesec pokusavam, pa i ako sutra nalazi ne budu ok znat cu. menga (nee) bi trebala doci 30. Ako ne stigne prije 31. Radim test, kako bi to bio divan novogodisnji poklon :) I dosta sam optimisticna.
mama je preboljela duboku vensku trombozu i trenutacno je na pradaxi sta je doktoru cudno jer rijetko tko mora biti dozivotno na tako jakim ljekovima i predlozio je da pricekam do kraja 1 mjeseca da ako ne uspije mamu skinut s tableta mene stavlja na heparin. apsurd,al ajd.. to mi stvara vecu nervozu
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Mikica, kako si ti? Kakva je situacija kod tebe? Vidim da smo isto izgubile bebice..
Kod mene danas neka bol čudna, bas me maternica boli, osjetim ju. Ne znam sto je. Bila sam pred 10 dana na pregledu sve je bilo uredno. Čekam još 10ak dana pa bi trebala doći 2. Menstruacija nakon spontanog, nadam se da će ova biti u normalnim vremenskim okvirima..
Meni je sad ova 2 puta malo kasnila al to je mislim normalno. A evo sve u redu fizički,boli me jače kad trebam dobiti,još jedan mjesec ide pauza po savjetu liječnika. Ići ću u drugu bolnicu gdje ću dobiti injekcije jer mi ih KBC Osijek ne želi dati. Nadam se četvrtoj sreći.
Kako ste vi curke,jel ima koja novosti?
01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)
Drage zene, ako moze neki savjet ako je netko prosao slicno. Ja nisam imala problema s ostajanjem trudna, ali oba puta se plod jednostavno prestao razvijati u 7/8 tjednu i isla sam na vakum kiretazu. Trebala bi raditi kompletnu obradu ali ne znam uopce otkud poceti, sto sve trebam. Vjerujem da ce me doktor uputiti ali evo ako moze malo savjeta. Hvala Vam
Kod mene danas neka bol čudna, bas me maternica boli, osjetim ju. Ne znam sto je. Bila sam pred 10 dana na pregledu sve je bilo uredno. Čekam još 10ak dana pa bi trebala doći 2. Menstruacija nakon spontanog, nadam se da će ova biti u normalnim vremenskim okvirima..Meni je sad ova 2 puta malo kasnila al to je mislim normalno. A evo sve u redu fizički,boli me jače kad trebam dobiti,još jedan mjesec ide pauza po savjetu liječnika. Ići ću u drugu bolnicu gdje ću dobiti injekcije jer mi ih KBC Osijek ne želi dati. Nadam se četvrtoj sreći.
Kako ste vi curke,jel ima koja novosti?
Kad su ti došle prva i druga M?
Znaci doktor je savjetovao 3 mj pauze?
Ja sam pred 10ak dana bila na kontroli i komentirao je kako sam se fizički odlično oporavila (psiha mi je i dalje uzasna), i pitao me ako sam spremna. Bas sam se iznenadila, jer je prvo bilo govora o 4-6 mjeseci pauze. No, nisam spremna, mislim jesam, ali ne mogu se baviti gađanjem plodnih dana i slično, pustit ću da život ide, još koji ciklus pa onda na posao. Kamo sreće da nas iznenadi..
Marko1811, poslije sva 3 spontana su mi dolazile nešto kasnije,ne znam točno,oko 35-40 dana. Liječnica prva 2 puta rekla čekati 2 mjeseca, sad treći put mi je rekla da sačekamo 3 mj. Psiha je meni okej, samo ne volim vidjeti trudnice i bebe 😬
Marko1811, poslije sva 3 spontana su mi dolazile nešto kasnije,ne znam točno,oko 35-40 dana. Liječnica prva 2 puta rekla čekati 2 mjeseca, sad treći put mi je rekla da sačekamo 3 mj. Psiha je meni okej, samo ne volim vidjeti trudnice i bebe 😬
I meni je teško ih vidjeti. Meni je problem brojanje, Non stop brojim koliko bih tjedana bila, koliko do termina i sl. Idem si na živce. A da ne kažem da sam toliko sigurna bila da će sve bit ok, da sam kupila neke stvari za bebu, trudničke robe puno i sl. I pogled na taj dio prostorije me boli iako ne otvaram ormar.
I meni je teško ih vidjeti. Meni je problem brojanje, Non stop brojim koliko bih tjedana bila, koliko do termina i sl. Idem si na živce. A da ne kažem da sam toliko sigurna bila da će sve bit ok, da sam kupila neke stvari za bebu, trudničke robe puno i sl. I pogled na taj dio prostorije me boli iako ne otvaram ormar.
I kod mene slična stvar. Trudničke majice i tunike mi je muž kupio jer mi trbuščić lako bukne pošto sam sitna i sve sam nagurala negdje iza u ormar da ne gledam.
Sortiraj odgovore
Najstariji