Curke koje dobivaju konstantne odbijenice za heparin u KBC Osijek s mutacijama koje imam i ja (MTHFR i PAI 4G/4G) Vinkovci daju injekcije u trudnoći. Nemojte se opterećivati s Osijekom koji je dosta bezobrazan što se ovog dijela tiče,ja sam evo uspjela s Vinkovcima. Netko mi je ovdje dao kontakt i za Vukovar,da sam znala Osijek bih izbjegla u ovih godinu dana u širokom luku.
01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)
Žal krasne vijesti!!! ❤️❤️ Tako sam sretna da je sve ok, hvala Bogu 🙏🥰 ovo za za i protiv, naravno da je to vaša odluka i da nitko ne bi trebao utjecati na nju. Npr ja nikad nisam bila za bilo kakve takve pretrage jer volim tu bebicu i svim srcem je želim bez obzira na sve. Mislim da nakon godina pokušavanja i pogotovo nakon izgubljene bebice, ne znam kako bi mogla donijeti neku težu odluku u slučaju da nalazi pokazuju neke visoke rizike. A to što bi nešto saznala prije ili kasnije mi zaista nije bitno, imam cijeli život pred sobom da se nosim s tim.
Nadam se da ovo nitko neće protumačiti kao nametanje mišljenja, ipak je cura pitala. Ovo je samo moje osobno mišljenje i ne mislim da ga svi trebamo dijeliti niti osuđivati druge zbog mišljenja. :)❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hvala Nela, hvala Loza❤️❤️ Nevidim draga Loza zašto bi bilo osuđivanja ičijeg mišljenja, sama sam vas molila za ista. Nekako, bar meni, je drago čuti mišljenje iz druge perspektive. A i za I protiv... bolja mi je ovako realna statistika (npr jedna kaže čula sam da je kod jedne cure proslo bez problema, druga kaze da zna za slučaj gdje je bilo fatalno), bolja nego ona 1% stopa pobačaja nakon amniocinteze. Hvala ti puno na mišljenju ❤️
Hvala Nela, hvala Loza❤️❤️ Nevidim draga Loza zašto bi bilo osuđivanja ičijeg mišljenja, sama sam vas molila za ista. Nekako, bar meni, je drago čuti mišljenje iz druge perspektive. A i za I protiv… bolja mi je ovako realna statistika (npr jedna kaže čula sam da je kod jedne cure proslo bez problema, druga kaze da zna za slučaj gdje je bilo fatalno), bolja nego ona 1% stopa pobačaja nakon amniocinteze. Hvala ti puno na mišljenju ❤️
Što se tiče tuđih iskustava zaista ne znam... Mene su neke žene koje poznajem začuđeno gledale da otkud ne idem na amniocintezu, one su išle. Ali zaista ne znam ništa o tome osim da imaju živu i zdravu djecu 🤷
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curke koje dobivaju konstantne odbijenice za heparin u KBC Osijek s mutacijama koje imam i ja (MTHFR i PAI 4G/4G) Vinkovci daju injekcije u trudnoći. Nemojte se opterećivati s Osijekom koji je dosta bezobrazan što se ovog dijela tiče,ja sam evo uspjela s Vinkovcima. Netko mi je ovdje dao kontakt i za Vukovar,da sam znala Osijek bih izbjegla u ovih godinu dana u širokom luku.
Odakle si inače?
Vidim spominjes Vk, ja sam inače okolica Vk, ali živim u Austriji :)
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hvala vam puno svima❤️❤️ Ma ja sam se pogrešno izrazila, nemislim da mi dajete svoje mišljenje zašto ste za a zašto protiv amniocinteze. Ne nikako pobogu... doslovno sam mislila da mi kažete,ako ste mozda cule od neke zene koja ju je radila, ishod tog postupka. Dakle pozitivne i negativne ishode tog postupka iz realnih primjera žena. Ovdje se nešto prosto nespretno napisano zaista pogrešno shvati, zato se i jeste bolje ne izjašnjavati o ovako nekoj osjetljivoj temi. Razumijem vas! Čuvajte se I želim vam svima pluseve I trudnoće bez gorčine! ❣️😘
Žal, drago mi je da guraš, ja vjerujem da će sve biti u najboljem redu! Ja imam samo jednu priču vezanu za amniocentezu, nažalost lošu, od muževog kolege žena je radila, također lose mjere, nifty los…borila se sa curenjem plodne vode od onda i rodila je palcica, oko 30og tjedna ne znam točno u tjedan ali dosta ranije. Sva sreća maleni je dobro završio na kraju uz vježbice , nije imao nekih oštećenja ili sl. Ali zdrav, iako su Testovi ukazivali na loše..
Ti sama napravi kako ti srce kaže, a nešto kaže sigurno.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
E da i ta ista žena je sada ponovo trudna i jadnoj se ista stvar događa, i ponovo se odlučila za amnio ali ne znam jel bila nije bila, jer kako sam ja bebu izgubila nezgodno je svima potezati tu temu.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Žal, nemam ti što pametnog reć jer nisam došla još do te faze, sve cure koje znam rade te prenatal testove. Osobno nisam planirala radit prenatal test, al nakon spontanog nisam sigurna da ću isto razmiljati u sljedećoj trudnoći... Sumnjam jako da je bio plod s greškom, al znat ću više kad napravim svoje dodatne pretrage. Želim ti svu sreću i da sve prođe dobro! 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Žal, nemam ti što pametnog reć jer nisam došla još do te faze, sve cure koje znam rade te prenatal testove. Osobno nisam planirala radit prenatal test, al nakon spontanog nisam sigurna da ću isto razmiljati u sljedećoj trudnoći… Sumnjam jako da je bio plod s greškom, al znat ću više kad napravim svoje dodatne pretrage. Želim ti svu sreću i da sve prođe dobro! 😊
Oprosti ako zadirem previse, ali moj savjet ti je da svakako trazit gin uputnicu za kariogram ( da se pregledaju tvoji i od aupruga kromosomi)..
Ja sam odradivala sad i iskreno iako su svipregledi bili odlicni dok bebi nije stalo srce, ne znam iskreno ni sama sta ocekujem od kariograma..
Ali meni osobno je to pretrage bez koje se ne upustam u planiranje nove trudnoce dok ne dode taj nalaz
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji