Kako ste cure?
Ima li šta novo?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kako ste cure?
Ima li šta novo?
Hej Lana99,
kod mene nista, jos jedan neuspjesni mjesec iza mene..
Kako si ti?
Kako ostale cure?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Meni treba doći m za 2 dana, opet smeđi iscjedak I jaki bolovi.
Polako ludim, da bar dobijem kako treba..ovo me ubija
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana, smedi iscjedad ti znaci da nemas dovoljno profesterona, ukratko hormonalni disbalans. Obavezno napomeni ginekologu da imas smedi iscjedak prije menstruacije
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ma rekla sam joj puno puta i ništa ona..mislim da ću tražiti drugu gin. Taj smeđi iscjedak se pojavio u 2 navrata po par kapi i užasno me bolio stomak, jučer opet ništa.
Vidjet ću da napravim test ako ne dođe M kroz par dana
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav svima! Nažalost na današnjem pregledu ustanovljeno da nema otkucaja. Na prvom uzv otkucaji bili prisutni, iako slabašni tek 80/min.
Inače sam više upućena u rad Merkur bolnice, ali vidim da se renovira.
Razmišljam se javiti u Vinogradsku. Molila bi ako netko ima informaciju da li se tamo vrši kiretaža - struganje ili imaju i opciju vakuuma?
Na sreću nisam se do sada susretala s tim, ali evo psihički se pripremam na postupak i činjenicu da se trudnoća prekida, a lakše mi je kada znam koje su mi opcije i što me čeka. Hvala!
Meni treba doći m za 2 dana, opet smeđi iscjedak I jaki bolovi.
Polako ludim, da bar dobijem kako treba..ovo me ubija
Hei Lana
I meni jaki bolovi u trbuhu 3 dan za redom nadam se da cu uskoro dobiti M 03.11 imala spontani i taj dan samo malo krvarenje i sad cekam s tim da kad mi je raden papa imam neka odstupanja i dobila papilocare da pocnem koristiti nakon M
Kad ste vi dobile prvu M nakon spontanog
Drage cure pozdrav svima… ako moze evo cisto necije iskustvo, savjet. Naime, prije 3 godine imala sam spontani, tocnije, u 8tjednu trudnoce plod se prestao razvijati, bez ikakvih bolova,krvarenja, i tada mi je napravljena kiretaza vakumom. Brisevii svi moji nalazi bili su uredni, receno mi je eto dogada se. Nedavno sam saznala da sam ponovno trudna, po izracunu nekih 5tjedana i tada sam primjetila krvarenje,vise kao neki smedi trag, iscjedak. Ginekolog mij e prepisao tablete i rekao da je to hematom. Isti se nalazio ispod gestacijske vrecice i rekao da je sve to sitno i da ne mozemo tu puno napraviti nego kako bude. Veca kolicina krvi mis e dogodila nakon dva dana, otisla na hitnu, GV i ZM prisutne ali nema EO i nema hematoma. Nastaviti terapiju i za par dana kontrola. Pijem tablete, i sedam dana sam bas strogo mirovala, ali taj smedi iscjedak je i dalje prisutan, ne stalno, na dane. Na iducem pregledu GV i ZV prisutne, narasle od prethodne kontrole. Konkretno GV je 14mm, ali i dalje nema EO, kontrola opet za 7 dana, i po izracunu 6tjedana. E sad, doktor kaze, nemojte lezati, nema potrebe za strogim mirovanjem, trazila drugo misljenje, drugi mi isto rekao, trositi terapiju, mozete sve raditi, necete na maraton i raditi u skladistu. Radim uredski posao, i zasita se ne umaram fizicki, ali mene brine to sto ovaj smedi iscjedak ne prestaje i sto se EO ne vidi. Iskreno sam u strahu, procitala sam Vasa iskustva i znam taj osjecaj, i sada ovo mi sve stvara uzasni strah da sada opet nesto nije u redu. Ispricavam se na malo duzem postu.
Moj papa je uredan i kks uredna..ne znam evo. Trebala bih vaditi hormone i malo više pretraga ali moja gin samo maše rukom I sve je njoj to normalno i kao mlada sam pa mi ne daje dovoljno pažnje neg eto samo kaže malo se pobrkalo doći će na svoje..
U tijeku je traženje nove gin..4mjeseca se trudimo za novu bebu i ne ide.
Kod mene je spontani bio 5.8., 29.8.dobila tamno smeđi iscjedak s užasnim bolovima u leđima i trajali 7 dana i tek 15.10.Redovnu i prvu normalnu menstruaciju.
13.11. Smeđi iscjedak 7 dana isto i sad opet ista priča...
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Minimi, žao mi je da si to prošla, jedina "utjeha" ti može biti da zaista jako puno žena doživi spontani i da ćeš i ti, kao i mi ostali, u nekom trenutku rodit svoje dijete.
Meni je danas točno 2 tjedna od spotanog, još uvijek smeđarim, nadam se da će uskoro stat i da ću dobit sljedeću M do nove godine.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji