Minimi, kako se sad osjecas iza svega toga? Sad samo hrabro! :)
trudnice nase,gdje ste? kako ste nam? :)
Ovaj mjesec smo planirali krenuti i na kraju hematolog mi je rekao da pricekam do kraja prvog mjeseca, tromvofiliju nemam al po dijagnozi mame mogu dobiti heparin?! tako da… ni sama ne znam dal da ga slusam ili ne, usput sam dobila i streptokok grupe B koji lijecim s antibiotikom..
Draga hvala ti sto nas se sjetis. Ja sam se osobno malo povukla s foruma jer me potresu ruzni zavrseci trudnoca. Evo na pragu smo 30og tjedna. Preventivno sam dobila prosli tjedan deksice za pluca, na strogom sam mirovanju jer je cerviks omeksan (kazu zatvorena sam , al preventivno jer sam imala porod u 4 mjesecu, a malisa nam je veci za 2 tj pa je poceo i on pritiskat). Imali smo skoro kilu u pol prosli tjedan, sad cekam 22. da vidim kolko smo narasli. Drzite fige da predem taj 34tt iako sam uvjerena da budem kako sad stvari stoje pa sam se lagano pocela opustat i postala svjesna da nam sincic dolazi domeka uskoro.
Kako si ti? Vidim da se pripremate uskoro za ponovne pokusaje. Drzim fige i zelim svu sreci da tvoja beba duga stigne iduce godine u tvoje narucje❤️🌈
Svim curama na ovoj temi saljem puno snage, zivaca, zagrljaja i pozitive. Drzite see ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav drage moje
Evo 44 dana nakon spontanog i kiretaže od M jos nista samo taj prvi dan malo krvarenje.kad ste vi dobile prvu?kako mi je raden i papa test nasli su mi neka odstupanja i dobila papilocare gel koji moram pocet koristit kad prode M no od M jos nista.da li se koja susrela mozda i sa time
Ovaj mjesec smo planirali krenuti i na kraju hematolog mi je rekao da pricekam do kraja prvog mjeseca, tromvofiliju nemam al po dijagnozi mame mogu dobiti heparin?! tako da… ni sama ne znam dal da ga slusam ili ne, usput sam dobila i streptokok grupe B koji lijecim s antibiotikom..Draga hvala ti sto nas se sjetis. Ja sam se osobno malo povukla s foruma jer me potresu ruzni zavrseci trudnoca. Evo na pragu smo 30og tjedna. Preventivno sam dobila prosli tjedan deksice za pluca, na strogom sam mirovanju jer je cerviks omeksan (kazu zatvorena sam , al preventivno jer sam imala porod u 4 mjesecu, a malisa nam je veci za 2 tj pa je poceo i on pritiskat). Imali smo skoro kilu u pol prosli tjedan, sad cekam 22. da vidim kolko smo narasli. Drzite fige da predem taj 34tt iako sam uvjerena da budem kako sad stvari stoje pa sam se lagano pocela opustat i postala svjesna da nam sincic dolazi domeka uskoro.
Kako si ti? Vidim da se pripremate uskoro za ponovne pokusaje. Drzim fige i zelim svu sreci da tvoja beba duga stigne iduce godine u tvoje narucje❤️🌈
Svim curama na ovoj temi saljem puno snage, zivaca, zagrljaja i pozitive. Drzite see ❤️
Draga kk1109, baš sam se pitala gdje si i kako si s obzirom da se ne javljaš na proljetne, a pratile smo se od početka. Razumijem povlačenje, samo budite dobro ti i bebica, uskoro će i taj 34tt, kad je onda sve lakše. Puno sreće ti želim, odmaraj i budi pozitivna. Momak će još malo biti u tvojim rukama, zdrav i vesel. Javi se ponekad na proljetne♥️
Pozdrav drage moje
Evo 44 dana nakon spontanog i kiretaže od M jos nista samo taj prvi dan malo krvarenje.kad ste vi dobile prvu?kako mi je raden i papa test nasli su mi neka odstupanja i dobila papilocare gel koji moram pocet koristit kad prode M no od M jos nista.da li se koja susrela mozda i sa time
Moja je došla 47. Dan. Totalno naglo i bez ikakvih znakova. Kažu do 8 tjedana da je normalno, bas mi je to gin iskomentirao. A i sto je veća trudnoća bila očekuje se da bude malo van okvira.
Ali da, grozno je čekati ju, ja sam već bila luda od brige tamo iza 35. dana. Čekaj ju, probaj zaboravit na nju još tjedan dana pa se onda javi ginu, vj će ti doći!
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Ma da stalno u iscekivanju a nista.a valjda ce doci kroz par dana pa da budem mirnija jel stalno neka nervoza kad jos nista i da mogu i taj gel poceti koristiti.hvala na savjetima pricekam poslje Božića pa ako nebu nista zovem dok
Ovaj mjesec smo planirali krenuti i na kraju hematolog mi je rekao da pricekam do kraja prvog mjeseca, tromvofiliju nemam al po dijagnozi mame mogu dobiti heparin?! tako da… ni sama ne znam dal da ga slusam ili ne, usput sam dobila i streptokok grupe B koji lijecim s antibiotikom..Draga hvala ti sto nas se sjetis. Ja sam se osobno malo povukla s foruma jer me potresu ruzni zavrseci trudnoca. Evo na pragu smo 30og tjedna. Preventivno sam dobila prosli tjedan deksice za pluca, na strogom sam mirovanju jer je cerviks omeksan (kazu zatvorena sam , al preventivno jer sam imala porod u 4 mjesecu, a malisa nam je veci za 2 tj pa je poceo i on pritiskat). Imali smo skoro kilu u pol prosli tjedan, sad cekam 22. da vidim kolko smo narasli. Drzite fige da predem taj 34tt iako sam uvjerena da budem kako sad stvari stoje pa sam se lagano pocela opustat i postala svjesna da nam sincic dolazi domeka uskoro.
U mislima ste mi cesto! :) Vjerujem, ista stvar kao i ja, npr sada imam potrebu bit ovdje, javit vam se. Uopce ne sumnjam da ce te i uspijet dogurat i preko 34-og tjedna, bez brige budi! Budi bez brige, sve je uredu! :) Koje ti je razdoblje bilo najizazovnije?
Ja sam dobro, malo nas je hematolog zakocio, nemam trombofiliju al trazi mamine nalaze jer ona pije tablete za razrjedivanje krvi.. to je 24.1.23. i razmisljam da krenemo u nove pokusaje, samo najgore mi je krenuti, iskreno ne znam ni kako... kako ste vi krenuli? ja se ne mogu nikako opustiti, odnos nam se svodi na minimalaaaac fuuuuul.. tako da... malo smo po tom pitanju u krizi.. hvala ti, javljaj nam se! :) <3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Dobro večer cure🥰
Kako ste, šta ima novo kod vas?
PiaBuu tako je i meni. Nikako se ne mogu opustiti ni za odnos i koliko god jedva čekala novu trudnoću, ujedino me uhvati i ogroman strah.
Svaki mjesec kad iščekujem m i nadam se plusiću i uhvati me neka tjeskoba i s druge strane mislim ne želim sada, šta ako opet završi isto...😔
Meni je prošli 4ipo mjeseca i dalje bude dana kada zaplačem, razmišljam tako.. danas je baš jedan takav dan
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Evo danas obavili pregled. Sve je ostalo kako je sto je odlicno, i dalje mirovanje do 34tt. Malisa nam je buco, ima kilu i 700 sto odgovara 31+5😅
Najizazovniji mi je bio period do 18tt di nisam htjela ni govorit da sam trudna. Nakon toga mi je granica u glavi bila 28tt da budem sigurna da beba dolazi.
Vjeruj mi opustila sam se tek prije 2 tj kad sam dobila deksametazon za pluca. Sad je vec lakse i osvjestila sam se da mi sin uskoro dolazi doma.
Iz iskustva...neces imat sigurno bezbriznu trudnocu nakon svega kaj si prosla, sumnjam da ce ijedna od nas, ja u ovoj jos nisam uzivala kolko god to ruzno zvuci, al s druge strane nemoj da te strahovi sputavaju i prevladaju zelju za bebom. Da izazovno je, da stresno je...al mozes ti to, mozemo mi sve to!!! Kolko god tesko probaj sve ruzno ostavit iza sebe i samo vjeruj.
Ja vjerujem da ce ti 2023 donijeti najljepsi poklon, a to je tvoja bebica u narucju i da ces iduce godine Bozic docekat s malisom❤️❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Dobro večer cure🥰
Kako ste, šta ima novo kod vas?
PiaBuu tako je i meni. Nikako se ne mogu opustiti ni za odnos i koliko god jedva čekala novu trudnoću, ujedino me uhvati i ogroman strah.
Svaki mjesec kad iščekujem m i nadam se plusiću i uhvati me neka tjeskoba i s druge strane mislim ne želim sada, šta ako opet završi isto…😔
Meni je prošli 4ipo mjeseca i dalje bude dana kada zaplačem, razmišljam tako.. danas je baš jedan takav dan
Jutroo žene, ja sam počela raditi prije 20ak dana pa sam manje aktivna , ali popratim malo forum da vidim kako ste :)
Držite se , lavice moje i neka vam svima 2023.bude najljepša 🤗
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Bok cure, meni je danas 30. Dan ciklusa, ne smedarim konačno već 5 dana ❤️ jel moguće ovulirati i u ovakvom ciklusu kad je pobačaj? Nekako 17.dan me probadalo u jajniku kao što zna boljeti ovulacija pa se nekako nadam da ću dobit M sad za koji dan.
Sretno vam svima, šaljem pozitivnu vibru, čuvajte se i veselite se u ovo vrijeme koje nam dolazi ❤️ Neka nam nova godina donese više boljih vijesti ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji