Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    11. Listopad 2019. 13:52

Clio35

malamarelica

mrvičak

Mrvica2019

malamarelica

Oprostite, ali ja se bas jako brinem sto nemam nikakvo krvarenje, danas samo kad sam obavljala nuzdu, skroz malo rozoga na papiru, ulozak skroz cist. Nemam temperaturu ni bolove. Pijem antibiotike. Je li ikome tako bilo? Opet je petak i opet cu morati na hitnu tamo, a zlo mi je toliko od njih, od te hitne, ako me razumijete. Ako je netko imao tako iskustvo i ako je normalno da ne idem onda

Nemam ni ja krvarenje, odmah drugi dan je prestalo. Imam dnevni ulozak na kojem se nista ne vidi, ali na papiru mi ostane isto tako rozi trag, ponekad smedi. Takoder nemam ni bolove, tj imala sam sinoc lagane menstrualne bolove koji nisu dugo trajali.
    Mislim da se nemas razloga brinuti.

Nw trebas imati krvarenje, al moze biti i oskudno i obilno. Sve je individualno

Joj, cure, hvala vam do neba ❤

Draga nemoj se brinuti. Ja sam jucer napravila kir. I danas mi je isto oskudno krvarenje. Nemam ni bolova ni temp. Ja mislim da je to normalno nego da imas temp. Meni je gin. rekao da se mnoge vec sutra dan vrate na posao. Ja idem na pregled iduci tjedan. Rekao mi je da dodjem kad krvarenje skroz prestane.

Lakse mi je kad cujem da je i drugima tako. Vidis, meni tek nakon menge pregled. Zato sam i pitala jucer kada je potreban pregled. Mislim da cu ja otici nakon zatvaranja bolovanja, sljedeci petak. Drago mi je da je i tebi dobro, da nemas bolove ni krvarenje. Sto mislite, mogu li se sve te pretrage napraviti negdje privatno, ako nam nasi ginekolozi ne daju uputnicu? Npr.oni za trombofiliju itd. Citala sam dosta o tome svemu i radije bih to obavila nego cekala da mi se dogodi ovakva situacija opet. A znam da ginekolozi ne daju nakon prvog spontanog odmah uputnice

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

11. Listopad 2019. 14:14

malamarelica

Clio35

malamarelica

mrvičak

Mrvica2019

malamarelica

Oprostite, ali ja se bas jako brinem sto nemam nikakvo krvarenje, danas samo kad sam obavljala nuzdu, skroz malo rozoga na papiru, ulozak skroz cist. Nemam temperaturu ni bolove. Pijem antibiotike. Je li ikome tako bilo? Opet je petak i opet cu morati na hitnu tamo, a zlo mi je toliko od njih, od te hitne, ako me razumijete. Ako je netko imao tako iskustvo i ako je normalno da ne idem onda

Nemam ni ja krvarenje, odmah drugi dan je prestalo. Imam dnevni ulozak na kojem se nista ne vidi, ali na papiru mi ostane isto tako rozi trag, ponekad smedi. Takoder nemam ni bolove, tj imala sam sinoc lagane menstrualne bolove koji nisu dugo trajali.
    Mislim da se nemas razloga brinuti.

Nw trebas imati krvarenje, al moze biti i oskudno i obilno. Sve je individualno

Joj, cure, hvala vam do neba ❤

Draga nemoj se brinuti. Ja sam jucer napravila kir. I danas mi je isto oskudno krvarenje. Nemam ni bolova ni temp. Ja mislim da je to normalno nego da imas temp. Meni je gin. rekao da se mnoge vec sutra dan vrate na posao. Ja idem na pregled iduci tjedan. Rekao mi je da dodjem kad krvarenje skroz prestane.

Lakse mi je kad cujem da je i drugima tako. Vidis, meni tek nakon menge pregled. Zato sam i pitala jucer kada je potreban pregled. Mislim da cu ja otici nakon zatvaranja bolovanja, sljedeci petak. Drago mi je da je i tebi dobro, da nemas bolove ni krvarenje. Sto mislite, mogu li se sve te pretrage napraviti negdje privatno, ako nam nasi ginekolozi ne daju uputnicu? Npr.oni za trombofiliju itd. Citala sam dosta o tome svemu i radije bih to obavila nego cekala da mi se dogodi ovakva situacija opet. A znam da ginekolozi ne daju nakon prvog spontanog odmah uputnice

Može se sve privatno obaviti i ne pitaju previše!
    Ja sam na prvi pregled otišla nakon dva tjedna. Isto mi je bilo rečeno nakon menge ali mi je moja dr rekla da dođem oko ovulacije. 
    Evo meni 8.dan ja i dalje krvarim s malo svježe krvi, a ostalo je crna. Dovoljan mi je dnevni uložak ali ima toga i dalje, tako da ovaj mjesec ne znam ni kada gađati ovulaciju, ali budem ja nju osjetila, kao u većini ciklusa. 

• Mari1313
    11. Listopad 2019. 14:30

Zene drage bila sam na ovo temi nazalost u lipnju, spontani u 9. tjednu. Nisam morala na kiretazu, sve je prirodno otislo. Otada pratim ovu temu, ali se ne javljam redovito. Suosjećam s vama koje to prolazite i zelim vam puno snage da to sve zajedno prebrodimo! 

11. Listopad 2019. 15:07

Mari1313

Zene drage bila sam na ovo temi nazalost u lipnju, spontani u 9. tjednu. Nisam morala na kiretazu, sve je prirodno otislo. Otada pratim ovu temu, ali se ne javljam redovito. Suosjećam s vama koje to prolazite i zelim vam puno snage da to sve zajedno prebrodimo!

Draga, žao mi je... 😕
    Jel planirate opet? Ili već akcijate? 

Ivo& Ivana💙♥️
    11. Listopad 2019. 15:36

Meni je jucer ginekologica koja mi je radila kiretazu rekla da obavezno recem svom gin. Da me posalje raditi nalaze za trombofiliju posto sam prije 10 god. preboljela vensku trombozu sinusa glave(zbog uzimanja kont. Pilula yasmin).i da za 4 tjedna dodjem po nalaze kiretaze. Poslali su uzorak na analizu iako mi je prvi spontani. Ocito se pretrage razlikuju od bolnice do bolnice. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    11. Listopad 2019. 15:44

Dali uzimate kakve preparate za brzi oporavak?Ja sam na int. pronasla fitoterapeutikinju koja mi je pomogla kad sam imala problema s cin 1 i hpv. Napravila mi je caj i kapi i ulje za rodnicu i nakon 3 mjeseca papa je bio potpuno cist. Sad sam je kontaktirala zbog spontanog i poslati ce mi caj i kapi. Nadam se da ce pomoci i poceti cu od sutra opet uzimati maticnu mlijec. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

malamarelica
    11. Listopad 2019. 15:45

Clio35

Meni je jucer ginekologica koja mi je radila kiretazu rekla da obavezno recem svom gin. Da me posalje raditi nalaze za trombofiliju posto sam prije 10 god. preboljela vensku trombozu sinusa glave(zbog uzimanja kont. Pilula yasmin).i da za 4 tjedna dodjem po nalaze kiretaze. Poslali su uzorak na analizu iako mi je prvi spontani. Ocito se pretrage razlikuju od bolnice do bolnice.

Da, meni su rekli da se ne salju bas zato jer je prvi, a i nisam sigurna jesu li imali sto poslati jer je vecina otisla prirodno. Javi nam sto je s nalazima s kiretaze, kakav je status. Ja sam tako tuzna sada, cijeli dan guglam koje pretrage trebam i gdje ih mogu obaviti. Osjecam se bas usamljeno jer nitko ne dozivljava to ozbiljno. Dodje mi da odustanem od svega

Ivo& Ivana💙♥️
    11. Listopad 2019. 16:06

malamarelica

Clio35

Da, meni su rekli da se ne salju bas zato jer je prvi, a i nisam sigurna jesu li imali sto poslati jer je vecina otisla prirodno. Javi nam sto je s nalazima s kiretaze, kakav je status. Ja sam tako tuzna sada, cijeli dan guglam koje pretrage trebam i gdje ih mogu obaviti. Osjecam se bas usamljeno jer nitko ne dozivljava to ozbiljno. Dodje mi da odustanem od svega

Vjerujem ti i nemoj odustati. Jer doktori ne shvacaju ozbiljno prvi spontani, zato i ne salju na daljnje pretrage. Ali ako nisi napravi sve briseve i probaj dobit za trombofiliju. Imamo pravo traziti sve moguce pretrage jer ionako mi to sve placamo, nije da nam je besplatno. A zasto bi isla privatno i placala kad preko hzza imas pravo?! Idi kod svoje gin.i trazi pretrage da ti napravi. Neznam koliko godina imas, ja u pon. sam napunila 36 i pogotovo zbog god. cu traziti da mi naprave sve sto je potrebno

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mrvica2019
    11. Listopad 2019. 16:41

Ja sam radila kiretazu kod privatnika jer sam kod njega i vodila trudnocu. Osjecala sam se sigurnije tamo nego da idem u nepoznato. Iako mi je sve nekako mutno sto je bilo sve tamo, em od soka i plakanja em poslije od anestezije, ali sjecam se da je rekao da ce poslati uzorak na analizu. Takoder je rekao da se radi o kromosomskoj pogresci, da nismo nikako mogli utjecati na to. Rekao je da mozemo briseve napraviti. Ne znam ni sama dali bi trebalo jos nesto? Osim trombofilije? 

malamarelica
    11. Listopad 2019. 17:18

Ja 31. Ako dokt ipak ne da uputnice, mozda bi se to moglo obaviti kod Breyera? Sto mislite? Vidjela sam da ima pretrage prije trudnoce i u trudnoci. Ne znam smije li se ovako bas navoditi ime, ali ne vidim da postoje privatne poruke pa nemam izbora. A mozda kome i pomogne. Procitala sam cijelu temu i vidjela sam da je jedna cura, Mono, imala dosta iskustva s tim. Mozda da to zapisemo pa ponovimo ovdje? Da se ne mora opet iscitavati cijela tema. I ako netko zna slobodno neka odgovori

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.