Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    11. Listopad 2019. 18:25

Meni je osobno prva menga došla točno i trajala 4 dana kao i obično... već vidim da mi se sve vraća u normalu po iscjetku u ciklusu, koji nisam imala prošli mjesec...
    Šta se tiče trombofilije možeš pitati za uputnicu ali mislim da ne daju jednog spontanog, tek nakon trećeg... ja nisam ni znala za to do sada... ali mislim da možeš ići privatno u Breyer...
    Nadam se da će ti ipak dati preko HZZOa. 
    Ja jedva čekam krenuti u akciju i prebacit ću se na temu “raditi na bebi” za 2-3 tjedna 🤗

Nova19
    11. Listopad 2019. 18:27

E da, svakako predlažem da radite briseve prije nove trudnoće, pogotovo nakon kiretaze... ja idem na prekoncepcijsku obradu u Petrovu, možda možete i to tražiti (ja imam 3 spontana i 1 biokemijsku iza sebe pa su mi predložili automatski)... 
    nakon te obrade ne znam šta će biti ali mi krećemo u akciju ☺️

• Mari1313
    11. Listopad 2019. 18:44

mrvicak prvi mi je spontani. Iza sebe imam dvije zdrave trudnoce. imam dojam da su me decki i 'izvukli' iz tugovanja. Ako se tako uooce mogu izraziti. Jer imam dojam da je to jedna ranica u srcu koja vjecno ostane. mi smo odlucili napraviti pauzu do Nove godine pa bismo opet pokusali. 

11. Listopad 2019. 19:02

Mari1313

mrvicak prvi mi je spontani. Iza sebe imam dvije zdrave trudnoce. imam dojam da su me decki i 'izvukli' iz tugovanja. Ako se tako uooce mogu izraziti. Jer imam dojam da je to jedna ranica u srcu koja vjecno ostane. mi smo odlucili napraviti pauzu do Nove godine pa bismo opet pokusali.

Djeca su i tu da nam uljepšaju dan. Mene je moj sin isti trgnuo. Sretno dalje 😘

• Mari1313
    11. Listopad 2019. 19:07

mrvicak jeste se vi odlucili za novi pokusaj? 

TinchiSk
    11. Listopad 2019. 20:46

Cure kojima je prvi pobačaj i to u ranoj trudnoći, ja se na vašem mišljenju stvarno ne bih previše brinula. Tu se moglo 100 stvari dogoditi i nekako vjerujem da će vam sljedeći put sve biti normalno i super. U prvih 12 tjedana je sve moguće i baš zato se trudnoća do tada ni ne otkriva svima. Vjerujem da ćete brzo opet ostati trudne i izgurati 9 mjeseci bez problema. 
    Nova19, tebi se divim na optimizmu i želim ti puuuuno sreće, nadam se da će ti se brzo ispuniti želja.
    Što se pretraga tiče, moja ginekologica je super i za sve mi je bez problema dala uputnicu. Nisam ništa našla kao mogući uzrok. Radila sam i Nifty, znači da nije kromosomski. Moguće da nikad neću saznati što se dogodilo. Jednostavno sudbina.

11. Listopad 2019. 20:48

Mari1313

mrvicak jeste se vi odlucili za novi pokusaj?

Jesmo. Evo čekam da napokon stanem krvarit, budući da sma isti mjesec u kojem sam imala spontani imala i ovulaciju dobila sma zeleno svjetlo da vec nakon prvog ciklusa mogu u nove pobjede. 

malamarelica
    11. Listopad 2019. 21:08

TinchiSk, ja sam danas u najgorem stanju otkad mi se to dogodilo, bas sam se naplakala jer mislim da nikad necu biti mama, toliko me ovo pogodilo. Vjerujem da je uvijek tesko, ali kad vec imas dijete barem je tu nekakva utjeha, velika zapravo - njihove ruke oko vrata. A moja nada je sada nikakva, bas nikakva 😔

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    11. Listopad 2019. 21:43

Tinchi moj optimizam dođe i prođe... ponekad sam tako sigurna da će biti ok, da će doći ta druga bebica, onda sljedeći dan tuga i negativa, i sto pitanja i depra... najgore mi je kada saznam za novu trudnoću u svom okruženju... tako me zapeče u srcu, i onda je tu ono vječno pitanje “zašto ne ja”... ali inače sam u životu pozitivna pa probam da me ta negativa ne preuzme jer je osjećaj baš grozan...
    Ja se tebi divim kako si sve stoički ponijela i stvarno ti od srca želim bebicu i jedva čekam da te čitam na drugoj temi...
    Malamarelica tako poznajem tvoje osjećaje i tako je sve to normalno... još je sve frisko ali bit će bolje vjeruj mi 💖

Mrvica2019
    11. Listopad 2019. 22:22

Malamarelica i ja isto imam 31 i ovo mi je bila prva trudnoca. Vjeruj da ce biti sve ok. Toliko puno slucajeva sam cula u zadnjih par dana gdje je nakon spontanog druga trudnoca bila uspjesna. Ja se samo nadam da necemo morati dugo cekati na novi plus. Planiramo poceti raditi na tome kad produ dva ciklusa kako mi je gin i preporucio. Sada mi se to cini jako daleko jer ne znam sto bi do tad, trenutno me nista posebno ne veseli i neda mi se druziti s ljudima, ali valjda ce i to proci s vremenom.
    TinchiSk slazem se sa svime sto si rekla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.