Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    11. Listopad 2019. 20:46

Cure kojima je prvi pobačaj i to u ranoj trudnoći, ja se na vašem mišljenju stvarno ne bih previše brinula. Tu se moglo 100 stvari dogoditi i nekako vjerujem da će vam sljedeći put sve biti normalno i super. U prvih 12 tjedana je sve moguće i baš zato se trudnoća do tada ni ne otkriva svima. Vjerujem da ćete brzo opet ostati trudne i izgurati 9 mjeseci bez problema. 
    Nova19, tebi se divim na optimizmu i želim ti puuuuno sreće, nadam se da će ti se brzo ispuniti želja.
    Što se pretraga tiče, moja ginekologica je super i za sve mi je bez problema dala uputnicu. Nisam ništa našla kao mogući uzrok. Radila sam i Nifty, znači da nije kromosomski. Moguće da nikad neću saznati što se dogodilo. Jednostavno sudbina.

11. Listopad 2019. 20:48

Mari1313

mrvicak jeste se vi odlucili za novi pokusaj?

Jesmo. Evo čekam da napokon stanem krvarit, budući da sma isti mjesec u kojem sam imala spontani imala i ovulaciju dobila sma zeleno svjetlo da vec nakon prvog ciklusa mogu u nove pobjede. 

malamarelica
    11. Listopad 2019. 21:08

TinchiSk, ja sam danas u najgorem stanju otkad mi se to dogodilo, bas sam se naplakala jer mislim da nikad necu biti mama, toliko me ovo pogodilo. Vjerujem da je uvijek tesko, ali kad vec imas dijete barem je tu nekakva utjeha, velika zapravo - njihove ruke oko vrata. A moja nada je sada nikakva, bas nikakva 😔

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Nova19
    11. Listopad 2019. 21:43

Tinchi moj optimizam dođe i prođe... ponekad sam tako sigurna da će biti ok, da će doći ta druga bebica, onda sljedeći dan tuga i negativa, i sto pitanja i depra... najgore mi je kada saznam za novu trudnoću u svom okruženju... tako me zapeče u srcu, i onda je tu ono vječno pitanje “zašto ne ja”... ali inače sam u životu pozitivna pa probam da me ta negativa ne preuzme jer je osjećaj baš grozan...
    Ja se tebi divim kako si sve stoički ponijela i stvarno ti od srca želim bebicu i jedva čekam da te čitam na drugoj temi...
    Malamarelica tako poznajem tvoje osjećaje i tako je sve to normalno... još je sve frisko ali bit će bolje vjeruj mi 💖

Mrvica2019
    11. Listopad 2019. 22:22

Malamarelica i ja isto imam 31 i ovo mi je bila prva trudnoca. Vjeruj da ce biti sve ok. Toliko puno slucajeva sam cula u zadnjih par dana gdje je nakon spontanog druga trudnoca bila uspjesna. Ja se samo nadam da necemo morati dugo cekati na novi plus. Planiramo poceti raditi na tome kad produ dva ciklusa kako mi je gin i preporucio. Sada mi se to cini jako daleko jer ne znam sto bi do tad, trenutno me nista posebno ne veseli i neda mi se druziti s ljudima, ali valjda ce i to proci s vremenom.
    TinchiSk slazem se sa svime sto si rekla.

Maj4
    11. Listopad 2019. 23:31

Žene drage bit ćemo mi sve dobro i prebrodit ćemo ovo 💪🏻
    Normalno je da bude teških dana i da nam se odustaje, te dane treba isplakati ne valja to zakopavati u sebi. Ali poslije dignuti glavu i ne odustati ❤
    Na mom phd nalazu pod dijagnoza piše pupčana vrpca. S bebine strane se nije razvijala kako je trebala. Kako su mi objasnili nije ništa genetski, nešto na što se nije moglo utjecati i ne bi se smjelo ponoviti.
    Grozno mi je znati da nisam mogla napraviti ništa za svog anđela, sad se samo nadam da će nam sljedeća trudnoća proći bez problema i donjeti nam našu dugu 🙏🏻🌈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Talija
    12. Listopad 2019. 08:11

Cure koje ste imale prirodni spontani bez kiretaže... koliko dugo ste otprilike krvarile? Koliko dugo se tijelo čisti? Beta mi je pala u dva dana s 1900 na 380. Doktorica veli da je poprilicno uvjerena da ce otici sve samo, ali da prica nije zavrsena dok god beta nije negativna..imam pregled za tjedan dana.
    Kad na prvi pregled? Koliko ste cekale za iduci pokusaj? Jedan doktor veli 6mj, jedan veli 3mj.. citam po forumima da neke cekale samo jedan mjesec...

• Mari1313
    12. Listopad 2019. 08:31

Talija, ja sam otprilike krvarila 7-8 dana dok nije skroz stalo. prva menstruacija mi je kasnila par dana. Ja sam isla privatno ginekologu odmah tu vecer (na otoku sam pa nam je to jedina mogućnost), sutradan jos jednom, i nakon 10dana kontrola dali se sve ocistilo. U biti nakon prirodnog ciscenja je rekao da ne moramo praviti pauzu, ali koliko sam vidjela ovdje u grupi svaki doktor savjetuje po svome. Mi smo odlucili napraviti pauzu cisto malo da dodjem k sebi. Mislim da svatko sam za sebe osjeti trenutak kada je spreman za nove pokusaje...

Talija
    12. Listopad 2019. 08:36

Mari1313, prvu menatruaciju ocekujes normalno kao svaki ciklus po zavrsetku krvarenja od pobacaja?

Nova19
    12. Listopad 2019. 08:47

Talija ja sam krvarila oko tjedan dana, prvi put su me slali vadit betu, drugi put nisu... samo su pogledali UZV da je otišlo.
    Ostalo je bilo manje od 1mm pa su rekli da je to to, da će otići sa sljedećom mengom i da je najbitnije da ništa nije ostalo “prikvačeno”...
    Prvu mengu sam dobila točno mjesec dana nakon spontanog (točno kako mi idu ciklusi), ali znam da je normalno i da ti u početku dođe kasnije dok se ne stabilizira...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani