Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    12. Listopad 2019. 10:10

Mrvica2019

Meni je kiretaza bila u ponedjeljak i nisam radila cijeli tjedan iako sam fizicki bila ok i gin mi je rekao da mogu ici raditi ako zelim. Htjela sam se jos psihicki oporaviti. Jako mi je sve to tesko palo i jos uvijek se oporavljam, ali vec ide na bolje. Prva je trudnoca, vec sam sve zamislila kao bi to trebalo izgledati iducih nekoliko mjeseci, do kad cu moc radit, kad ce mi se vidjeti trbuh i sl. Sve to je naglo nestalo i sada treba nastaviti dalje kao da nista nije bilo :(
    U pon cu ici raditi, kolege misle da sam bila bolesna pa se nadam da nece biti previse pitanja.

Skroz te razumijem, tako se i ja isto osjecam. Vec sam bila toliko presretna da sam s frendicom pricala kako bi mi sljedeće ljeto bilo prvo nakon 100 god. Da necu raditi. Da cemo na kupanje cim bebica i ka budemo mogle... Ali eto trebamo biti jake i planirati sljedece, ovo odtugovati, glavu dignuti i hrabro naprijed. Kod nas je danas predivan dan.I odlucila sam se dignuti glavu i prestati plakati i uz setnju udahnuti svjezeg zraka i uhvatiti jos malo sincevih zraka. Drage moje, kako kazu sto nas ne ubije to nas ojaca 😘😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Nova19
    12. Listopad 2019. 10:23

Mrvica to i mene izjeda najviše, nastaviti kao da ništa nije bilo a u glavi imala skroz drugu viziju i planove... ali je valjda tako moralo biti 😔
    Ja sam isto bila uzela tjedan dana bolovanja jer nisam znala kada ću krenuti krvariti i najviše jer sam psihicki bila u rasulu... kada sam se vratima rekla sam da sam imala virozu pa nosu ništa ispitivali... rekla samo šefu i kolegi...
    Ja jedva čekam krenuti opet raditi na bebici, ali čim ugledam plus pomiješa se sreća i ogroman strah... ali kod mene to vise neide jedno bez drugog nažalost... želja za bebom je prejaka pa idemo dalje 💪🏻🥰

12. Listopad 2019. 10:23

Ja sam na pocetku sutjela, nitko nije znao, a onda su pocele price da sta vise cekamo na drugo dijete pa sam poludila... Onda sma pocela normalno o tome govoriti, i stvarno mi je lakse, nego da sam drzala za sebe 

TinchiSk
    12. Listopad 2019. 10:29

Mrvica2019

Meni je kiretaza bila u ponedjeljak i nisam radila cijeli tjedan iako sam fizicki bila ok i gin mi je rekao da mogu ici raditi ako zelim. Htjela sam se jos psihicki oporaviti. Jako mi je sve to tesko palo i jos uvijek se oporavljam, ali vec ide na bolje. Prva je trudnoca, vec sam sve zamislila kao bi to trebalo izgledati iducih nekoliko mjeseci, do kad cu moc radit, kad ce mi se vidjeti trbuh i sl. Sve to je naglo nestalo i sada treba nastaviti dalje kao da nista nije bilo :(
    U pon cu ici raditi, kolege misle da sam bila bolesna pa se nadam da nece biti previse pitanja.

Baš to je meni nekako najteže palo. Što sam imala planove i onda je sve palo u vodu. Već smo počeli pripremati stvari, prala sam robicu, kupila jastuk za trudnice za spavanje... i odjednom više ničega nema, sve se u par sati srušilo. Svi su oko nas znali, pa onda 100 pitanja, objasni svima, javi svima. Isto planirala kad ću na porodiljni, prestala s treninzima, sve se nekako trebalo posložiti. Teško mi se sad vratiti na staro, baš sam nekako zapela u nekoj čudnoj fazi. Nije da sam depresivna, živim dalje normalno, sretna zbog stvari koje imam, ali baš me ovo emotivno ispraznilo.

malamarelica
    12. Listopad 2019. 10:39

Tako se i ja osjecam, jos sam i na bolovanju pa jedino o tome i mislim. Ne mogu docekati da ovo prodje, da dodje menga, da prodju ta 2 ciklusa, htjela bih odmah poceti dalje. A opet, htjela bih napraviti ove kljucne pretrage, briseve. Sljedeci put doslovno nikome necu reci da sam trudna dok ne bude ocito. A na bolovanje cu otici odmah nakon potvrde trudnoce. Pa kako Bog da. Meni danas isto nema nista na ulosku, skroz rozoga malo kad idem na wc. Ali stalno mirujem, bas stalno. Mozda da se krecem bilo bi vise? Nisam pametna sta mi je bolje

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Talija
    12. Listopad 2019. 11:45

Cure jedva cekam da se nademo u temi tko radi na bebi i pisemo sretne o svojim plusicima! Bit ce sve dobro! Glavu gore i iduce bebe nam budu jake i zdrave! 💪🏻💪🏻

Mrvica2019
    12. Listopad 2019. 11:52

I ja jedva cekam da produ ta dva ciklusa! 
    Zao mi je sto to sve moramo prolaziti, ali ja sam stvarno sigurna da cemo docekat svoje bebice iako znam da cemo u isto vrijeme osjecat strah i srecu kada vidimo ponovno plus. 
    Meni se danas pojacalo krvarenje, nije to nista jako, ali do sada su bili samo tragovi. Mislim da je sve to i dalje normalno.
    Malamarelica mozes se kretati, samo nemoj raditi nista fizicki jako zahtjevno.

• Mari1313
    12. Listopad 2019. 12:22

i ja se nadam da cemo tamo negdi iza Bozica se sve prebacit na druge grupe :) 

ruža20
    12. Listopad 2019. 12:35

Curke ...
    Imala sam spontani pobacaj 21.09 
    Jucer osjecam neke simptome trudnoce kupim test i uradim ga ...Test je pozitivam da li je neko imao takva iskustva ...Da li sam trudna ili je ostao povisen hcg u organizmu nakon spontanog...Nadam se da ste me razumile jer sam zbunjena i sama ne znam da li je to moguce 🤨

12. Listopad 2019. 13:19

ruža20

Curke …
    Imala sam spontani pobacaj 21.09
    Jucer osjecam neke simptome trudnoce kupim test i uradim ga …Test je pozitivam da li je neko imao takva iskustva …Da li sam trudna ili je ostao povisen hcg u organizmu nakon spontanog…Nadam se da ste me razumile jer sam zbunjena i sama ne znam da li je to moguce 🤨

Jeste li imali odnos nakon spontanog? Je li bilo prirodno ili kiretaža? Moguće je ako je ovulacija stvarno rano došla i ako je test rano napravljen. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.