Curke …
Imala sam spontani pobacaj 21.09
Jucer osjecam neke simptome trudnoce kupim test i uradim ga …Test je pozitivam da li je neko imao takva iskustva …Da li sam trudna ili je ostao povisen hcg u organizmu nakon spontanog…Nadam se da ste me razumile jer sam zbunjena i sama ne znam da li je to moguce 🤨
Jeste li imali odnos nakon spontanog? Je li bilo prirodno ili kiretaža? Moguće je ako je ovulacija stvarno rano došla i ako je test rano napravljen.
Radila sam kiretazu 21.9....Nista mi nije jasno ..odnos sam imala nakon kiretaze poslije 7 dana ..nikako mi nije jasno
Curke …
Jucer osjecam neke simptome trudnoce kupim test i uradim ga …Test je pozitivam da li je neko imao takva iskustva …Da li sam trudna ili je ostao povisen hcg u organizmu nakon spontanog…Nadam se da ste me razumile jer sam zbunjena i sama ne znam da li je to moguce 🤨
Jeste li imali odnos nakon spontanog? Je li bilo prirodno ili kiretaža? Moguće je ako je ovulacija stvarno rano došla i ako je test rano napravljen.
Radila sam kiretazu 21.9….Nista mi nije jasno ..odnos sam imala nakon kiretaze poslije 7 dana ..nikako mi nije jasno
Gledaj, sve je moguće. Ovulacija može biti 7.dan. Al ja nekako čisto sumnjam. Zašto si radila test? Imaš neke simptome ili?
Curke …
Radila sam kiretazu 21.9….Nista mi nije jasno ..odnos sam imala nakon kiretaze poslije 7 dana ..nikako mi nije jasno
Gledaj, sve je moguće. Ovulacija može biti 7.dan. Al ja nekako čisto sumnjam. Zašto si radila test? Imaš neke simptome ili?
Oprosti, zanemarila sma prvi dio posta gdje piše da imaa simptoma. Ako si nesigurna, najbolje otidji do laboratorija i opet vadi betu. Beta je nakon kiretaža trebala pasti
Uhh sad me bas nesto strah ...beta mi je bila 1460,1 kad sam vadila 21.9
Morat cu opet izvaditi da vidim da li se smanjila
Samo mi nije jasno ako je niva trusnoca beta moze biti manja kad je uradim ili
Izvinite al stvarno sam zbunjena i mlada pa se bas i ne razumim
Uhh sad me bas nesto strah …beta mi je bila 1460,1 kad sam vadila 21.9
Da, može biti niska. Meni je 10 dana prije termina menge test pokazao plus a na 9.dan mi je beta bila oko 80
Uhh sad me bas nesto strah …beta mi je bila 1460,1 kad sam vadila 21.9
Da, može biti niska. Meni je 10 dana prije termina menge test pokazao plus a na 9.dan mi je beta bila oko 80
U redu hvala ti puno ...otici cu u ponedjeljak da izvadim betu
Cure da vas pitam. Kad ste prvi put stupile u spolni odnos s dragim nakon spontanog?ja sam narucena na pregled iduci tjedan pa me bas zanima, sto ce mi gin. reci, ali me zanimaju i vasa iskustva 😉
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure da vas pitam. Kad ste prvi put stupile u spolni odnos s dragim nakon spontanog?ja sam narucena na pregled iduci tjedan pa me bas zanima, sto ce mi gin. reci, ali me zanimaju i vasa iskustva 😉
Ja sam 7.dan nakon spontanog.
Ja sam nakon prve M jer nisam bila psihički spremna.. Nema tu pravila, kako se osjećaš tako i učini 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure meni kiretaža bila 29.8 i još ništa od menge niti nikakvi simptomi, kiretaža je bila vakumom samo taj dan sam krvarila posli ništa. Sad me već zabrinjava di je mega, doktor reka za misec dana ce doć pa kontrola nakon nje, a meni evo 44 dan
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji