Drage moje evo napokon sam dosla k sebi. Jos uvijek sam u bolnici. Nije bilo strasno. Bila sam osamucena pa nisam toliko ni osjetila. Sad me malo boli kao kad imam menzes. Uskoro vi trebala kuci.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio, drago mi je da si ok. Ma nije kiretaža uopće strašna (ukoliko se ne zakomplicira), nije ni oporavak težak, ja sam sve mogla idući dan i jedva sam čekala da me puste doma. Išla sam doma 3. dan jer sam ja prije kiretaže imala porod. Vrijeme u bolnici kao da nije prolazilo. Što se psihičkog oporavka tiče, tu još nisam došla k sebi. Ustvari, potpuno sam izgubila hrabrost za novu trudnoću. Ionako mi je bilo teško odlučiti se za trudnoću s obzirom na sve životne okolnosti. Sad uz još dodatni strah od ponavljanja pobačaja, ne znam kako ću se i hoću li se uopće osloboditi.
Clio hvala Bogu da je proslo. Stvarno zahvat nije strasan, vise cinjenica zasto smo isle uopce na zahvat. Jesi li dobila antibiotik?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Clio hvala Bogu da je proslo. Stvarno zahvat nije strasan, vise cinjenica zasto smo isle uopce na zahvat. Jesi li dobila antibiotik?
Ja sam bila pod lokalnom i cak nije bilp toliko bolno. U nalazu pise da sam dobila antibiotsku profilaksu Klindamicin 600mg intravrnozno. Te su mi zahvat radili vakuumom. Kontrola za 4 tjedna.. Hvala vam cure od♥️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio, drago mi je da si ok. Ma nije kiretaža uopće strašna (ukoliko se ne zakomplicira), nije ni oporavak težak, ja sam sve mogla idući dan i jedva sam čekala da me puste doma. Išla sam doma 3. dan jer sam ja prije kiretaže imala porod. Vrijeme u bolnici kao da nije prolazilo. Što se psihičkog oporavka tiče, tu još nisam došla k sebi. Ustvari, potpuno sam izgubila hrabrost za novu trudnoću. Ionako mi je bilo teško odlučiti se za trudnoću s obzirom na sve životne okolnosti. Sad uz još dodatni strah od ponavljanja pobačaja, ne znam kako ću se i hoću li se uopće osloboditi.
To te skroz razumijem. Nazalost tvoje iskustvo ke puno bolnije nego moje jer ipak je kpd mene bila rana trudnoca a ti si nazalost morala porod napraviti. Ne zelim ni zamisliti kolika je to tek bol. Ali glavu gore i hrabro naprijed. I da ubrzo sve s ovr teme se druzimo na jednoj od tridnickih.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Oprostite, ali ja se bas jako brinem sto nemam nikakvo krvarenje, danas samo kad sam obavljala nuzdu, skroz malo rozoga na papiru, ulozak skroz cist. Nemam temperaturu ni bolove. Pijem antibiotike. Je li ikome tako bilo? Opet je petak i opet cu morati na hitnu tamo, a zlo mi je toliko od njih, od te hitne, ako me razumijete. Ako je netko imao tako iskustvo i ako je normalno da ne idem onda
Oprostite, ali ja se bas jako brinem sto nemam nikakvo krvarenje, danas samo kad sam obavljala nuzdu, skroz malo rozoga na papiru, ulozak skroz cist. Nemam temperaturu ni bolove. Pijem antibiotike. Je li ikome tako bilo? Opet je petak i opet cu morati na hitnu tamo, a zlo mi je toliko od njih, od te hitne, ako me razumijete. Ako je netko imao tako iskustvo i ako je normalno da ne idem onda
Nemam ni ja krvarenje, odmah drugi dan je prestalo. Imam dnevni ulozak na kojem se nista ne vidi, ali na papiru mi ostane isto tako rozi trag, ponekad smedi. Takoder nemam ni bolove, tj imala sam sinoc lagane menstrualne bolove koji nisu dugo trajali.
Mislim da se nemas razloga brinuti.
Nemam ni ja krvarenje, odmah drugi dan je prestalo. Imam dnevni ulozak na kojem se nista ne vidi, ali na papiru mi ostane isto tako rozi trag, ponekad smedi. Takoder nemam ni bolove, tj imala sam sinoc lagane menstrualne bolove koji nisu dugo trajali.
Nw trebas imati krvarenje, al moze biti i oskudno i obilno. Sve je individualno
Joj, cure, hvala vam do neba ❤
Joj, cure, hvala vam do neba ❤
Draga nemoj se brinuti. Ja sam jucer napravila kir. I danas mi je isto oskudno krvarenje. Nemam ni bolova ni temp. Ja mislim da je to normalno nego da imas temp. Meni je gin. rekao da se mnoge vec sutra dan vrate na posao. Ja idem na pregled iduci tjedan. Rekao mi je da dodjem kad krvarenje skroz prestane.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji