Jutro cure, evo su me primili u bolnicu i sad cekam kad ce zahvat.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Koliko je vama koje ste imale mengu nakon spontanog, ista trajala? Evo meni 7.dan jos uvijek traje, a jucer mislila da je gotovo
Kada postane lakse? Kada ste prestale plakat? Mene svaka sitnica rasplace, a najgore je ujutro kada mi se u sekundi izvrti sve sto se dogodilo i ponovno osjetim istu tugu i bol kao i prvi dan. Sutra bi trebala ici na posao, ali ne znam hocu li moci. Znam da je to jos svjeze, proslo je tek 3 dana, ali ponekad imam osjecaj da je sve teze i teze.. 😥
Jutro cure, evo su me primili u bolnicu i sad cekam kad ce zahvat.
Sretno! Javi kak je proslo i kako se osjecas.
Kada postane lakse? Kada ste prestale plakat? Mene svaka sitnica rasplace, a najgore je ujutro kada mi se u sekundi izvrti sve sto se dogodilo i ponovno osjetim istu tugu i bol kao i prvi dan. Sutra bi trebala ici na posao, ali ne znam hocu li moci. Znam da je to jos svjeze, proslo je tek 3 dana, ali ponekad imam osjecaj da je sve teze i teze.. 😥
Mislim d to sve ovisi o karakteru. Ja sam se brzo oporavila, ali to se nikada ne zaboravi, najviše me podsjete bebe i kolica te trudnice
Jutro, meni skroz oskudno ide krv i to onako roze boje. Je li to normalno? Jucer sam imala kiretazu. Ja lezim uglavnom, iako se osjecam da bih mogla sasvim normalno raditi po kuci. Kad ste isle na prvi pregled poslije kiretaze?
Clio, mislim na tebe, ne boj se, bit ce sve ok 😘
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Jutro, meni skroz oskudno ide krv i to onako roze boje. Je li to normalno? Jucer sam imala kiretazu. Ja lezim uglavnom, iako se osjecam da bih mogla sasvim normalno raditi po kuci. Kad ste isle na prvi pregled poslije kiretaze?
Normalno je i da ide i krv, u bilo kojoj nijansi. Sigurno još par dana će ti iscjedak biti obojan. Za pregled d ti ne znam, sto su ti dali u uputama?
Normalno je i da ide i krv, u bilo kojoj nijansi. Sigurno još par dana će ti iscjedak biti obojan. Za pregled d ti ne znam, sto su ti dali u uputama?
"Nakon opservacije na Odjelu, otpusta se na kucnu njegu, mirovati do prestanka bolova i/ili vaginalnig krvarenja. Redovita kontrola iza sljedece menstruacije kod primarnog ginekologa. U slucaju jacih bolova, vaginalnog krvarenja ili povisene temperature u iducih tjedan dana javiti se u ambulantu ginekoloskog odjela." Ali to mi je tako daleko, nekad u studenom. Vidim da su neke cure isle na pregled nakon tjedan, dva. Mozda je to ovisno od slucaja do slucaja... Hvala ti, tako cu i pratiti sljedecih tjedan dana kakva je situacija, ali me zanimalo vase iskustvo
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Koliko je vama koje ste imale mengu nakon spontanog, ista trajala? Evo meni 7.dan jos uvijek traje, a jucer mislila da je gotovo
Meni je trajala 4 dana kao i inače. Sve je to individualno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Na pregled bi se u pravilu trebalo ići nakon prve M.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji