Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    10. Listopad 2019. 09:59

Jutro, meni skroz oskudno ide krv i to onako roze boje. Je li to normalno? Jucer sam imala kiretazu. Ja lezim uglavnom, iako se osjecam da bih mogla sasvim normalno raditi po kuci. Kad ste isle na prvi pregled poslije kiretaze?
    Clio, mislim na tebe, ne boj se, bit ce sve ok 😘

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

10. Listopad 2019. 10:05

malamarelica

Jutro, meni skroz oskudno ide krv i to onako roze boje. Je li to normalno? Jucer sam imala kiretazu. Ja lezim uglavnom, iako se osjecam da bih mogla sasvim normalno raditi po kuci. Kad ste isle na prvi pregled poslije kiretaze?

Normalno je i da ide i krv, u bilo kojoj nijansi. Sigurno još par dana će ti iscjedak biti obojan. Za pregled d ti ne znam, sto su ti dali u uputama?

malamarelica
    10. Listopad 2019. 10:28

mrvičak

malamarelica

Normalno je i da ide i krv, u bilo kojoj nijansi. Sigurno još par dana će ti iscjedak biti obojan. Za pregled d ti ne znam, sto su ti dali u uputama?

"Nakon opservacije na Odjelu, otpusta se na kucnu njegu, mirovati do prestanka bolova i/ili vaginalnig krvarenja. Redovita kontrola iza sljedece menstruacije kod primarnog ginekologa. U slucaju jacih bolova, vaginalnog krvarenja ili povisene temperature u iducih tjedan dana javiti se u ambulantu ginekoloskog odjela." Ali to mi je tako daleko, nekad u studenom. Vidim da su neke cure isle na pregled nakon tjedan, dva. Mozda je to ovisno od slucaja do slucaja... Hvala ti, tako cu i pratiti sljedecih tjedan dana kakva je situacija, ali me zanimalo vase iskustvo

nada23
    10. Listopad 2019. 11:32

mrvičak

Koliko je vama koje ste imale mengu nakon spontanog, ista trajala? Evo meni 7.dan jos uvijek traje, a jucer mislila da je gotovo

Meni je trajala 4 dana kao i inače. Sve je to individualno.  

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    10. Listopad 2019. 11:35

mrvičak

malamarelica

Na pregled bi se u pravilu trebalo ići nakon prve M.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ivo& Ivana💙♥️
    10. Listopad 2019. 15:14

Drage moje evo napokon sam dosla k sebi. Jos uvijek sam u bolnici. Nije bilo strasno. Bila sam osamucena pa nisam toliko ni osjetila. Sad me malo boli kao kad imam menzes. Uskoro vi trebala kuci. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

TinchiSk
    10. Listopad 2019. 16:29

Clio, drago mi je da si ok. Ma nije kiretaža uopće strašna (ukoliko se ne zakomplicira), nije ni oporavak težak, ja sam sve mogla idući dan i jedva sam čekala da me puste doma. Išla sam doma 3. dan jer sam ja prije kiretaže imala porod. Vrijeme u bolnici kao da nije prolazilo. Što se psihičkog oporavka tiče, tu još nisam došla k sebi. Ustvari, potpuno sam izgubila hrabrost za novu trudnoću. Ionako mi je bilo teško odlučiti se za trudnoću s obzirom na sve životne okolnosti. Sad uz još dodatni strah od ponavljanja pobačaja, ne znam kako ću se i hoću li se uopće osloboditi. 

malamarelica
    10. Listopad 2019. 16:58

Clio hvala Bogu da je proslo. Stvarno zahvat nije strasan, vise cinjenica zasto smo isle uopce na zahvat. Jesi li dobila antibiotik?

Ivo& Ivana💙♥️
    10. Listopad 2019. 18:08

malamarelica

Clio hvala Bogu da je proslo. Stvarno zahvat nije strasan, vise cinjenica zasto smo isle uopce na zahvat. Jesi li dobila antibiotik?

Ja sam bila pod lokalnom i cak nije bilp toliko bolno. U nalazu pise da sam dobila antibiotsku profilaksu Klindamicin 600mg intravrnozno. Te su mi zahvat radili vakuumom. Kontrola za 4 tjedna.. Hvala vam cure od♥️

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    10. Listopad 2019. 18:14

TinchiSk

Clio, drago mi je da si ok. Ma nije kiretaža uopće strašna (ukoliko se ne zakomplicira), nije ni oporavak težak, ja sam sve mogla idući dan i jedva sam čekala da me puste doma. Išla sam doma 3. dan jer sam ja prije kiretaže imala porod. Vrijeme u bolnici kao da nije prolazilo. Što se psihičkog oporavka tiče, tu još nisam došla k sebi. Ustvari, potpuno sam izgubila hrabrost za novu trudnoću. Ionako mi je bilo teško odlučiti se za trudnoću s obzirom na sve životne okolnosti. Sad uz još dodatni strah od ponavljanja pobačaja, ne znam kako ću se i hoću li se uopće osloboditi.

To te skroz razumijem. Nazalost tvoje iskustvo ke puno bolnije nego moje jer ipak je kpd mene bila rana trudnoca a ti si nazalost morala porod napraviti. Ne zelim ni zamisliti kolika je to tek bol. Ali glavu gore i hrabro naprijed. I da ubrzo sve s ovr teme se druzimo na jednoj od tridnickih. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani