Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    11. Listopad 2019. 23:31

Žene drage bit ćemo mi sve dobro i prebrodit ćemo ovo 💪🏻
    Normalno je da bude teških dana i da nam se odustaje, te dane treba isplakati ne valja to zakopavati u sebi. Ali poslije dignuti glavu i ne odustati ❤
    Na mom phd nalazu pod dijagnoza piše pupčana vrpca. S bebine strane se nije razvijala kako je trebala. Kako su mi objasnili nije ništa genetski, nešto na što se nije moglo utjecati i ne bi se smjelo ponoviti.
    Grozno mi je znati da nisam mogla napraviti ništa za svog anđela, sad se samo nadam da će nam sljedeća trudnoća proći bez problema i donjeti nam našu dugu 🙏🏻🌈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Talija
    12. Listopad 2019. 08:11

Cure koje ste imale prirodni spontani bez kiretaže... koliko dugo ste otprilike krvarile? Koliko dugo se tijelo čisti? Beta mi je pala u dva dana s 1900 na 380. Doktorica veli da je poprilicno uvjerena da ce otici sve samo, ali da prica nije zavrsena dok god beta nije negativna..imam pregled za tjedan dana.
    Kad na prvi pregled? Koliko ste cekale za iduci pokusaj? Jedan doktor veli 6mj, jedan veli 3mj.. citam po forumima da neke cekale samo jedan mjesec...

• Mari1313
    12. Listopad 2019. 08:31

Talija, ja sam otprilike krvarila 7-8 dana dok nije skroz stalo. prva menstruacija mi je kasnila par dana. Ja sam isla privatno ginekologu odmah tu vecer (na otoku sam pa nam je to jedina mogućnost), sutradan jos jednom, i nakon 10dana kontrola dali se sve ocistilo. U biti nakon prirodnog ciscenja je rekao da ne moramo praviti pauzu, ali koliko sam vidjela ovdje u grupi svaki doktor savjetuje po svome. Mi smo odlucili napraviti pauzu cisto malo da dodjem k sebi. Mislim da svatko sam za sebe osjeti trenutak kada je spreman za nove pokusaje...

Talija
    12. Listopad 2019. 08:36

Mari1313, prvu menatruaciju ocekujes normalno kao svaki ciklus po zavrsetku krvarenja od pobacaja?

Nova19
    12. Listopad 2019. 08:47

Talija ja sam krvarila oko tjedan dana, prvi put su me slali vadit betu, drugi put nisu... samo su pogledali UZV da je otišlo.
    Ostalo je bilo manje od 1mm pa su rekli da je to to, da će otići sa sljedećom mengom i da je najbitnije da ništa nije ostalo “prikvačeno”...
    Prvu mengu sam dobila točno mjesec dana nakon spontanog (točno kako mi idu ciklusi), ali znam da je normalno i da ti u početku dođe kasnije dok se ne stabilizira...

• Mari1313
    12. Listopad 2019. 09:01

Meni je ginekolog rekao da od spontano, tj. prvog dana krvarenja racunam ciklus, dakle 28 dana od tog dana. 

12. Listopad 2019. 09:26

Talija

Cure koje ste imale prirodni spontani bez kiretaže… koliko dugo ste otprilike krvarile? Koliko dugo se tijelo čisti? Beta mi je pala u dva dana s 1900 na 380. Doktorica veli da je poprilicno uvjerena da ce otici sve samo, ali da prica nije zavrsena dok god beta nije negativna..imam pregled za tjedan dana.
    Kad na prvi pregled? Koliko ste cekale za iduci pokusaj? Jedan doktor veli 6mj, jedan veli 3mj.. citam po forumima da neke cekale samo jedan mjesec…

Ja sam bila u procesu čišćenja sigurno 10 dana. Meni su davali injekcije za izbacivanje onoga stanje ostalo, a bilo je jako malo sluzi i krvi, od ploda nista nije ostalo. Bila sam na takve 4 injekcije kroz tjedan dana i nakon toga krvarila jos dva dana, da bi mi vec 13 dc bila ovulacija jer mi je dr rekla da dođem nakon dva tjedna na pregled. Rekla mi je da pričekam 1-2 ciklusa. Ja sam psihički dobro i nećemo se više čuvati, tako da sam se već prebacila na temu čekanja beba. Prva menga mi je došla 31 d. C i evo još mrvu ide, znači 8/9 dana trajanja. Ne treba čekati toliko mjeseci jer stijenja maternice nije diranja fizički, budući da je bio prirodni spontani. 

Ivo& Ivana💙♥️
    12. Listopad 2019. 09:38

Jutro drage moje, nadam se da, ste mi dobro. Meni je danas drugi dan od kiretaze i imam samo malo roskaste krvi na papiru kad se obrisem i sluzi. Vec dva dana sam u kuci a osjećam se dobro. Kad ste se vi vratile na posao? Ja danas jos ne radim ali sutra moram na posao.nisam uzela bolovanje jer mi je kolegica ujedno i poslodavac tako da me ona mijenjala ovaj tjedan na poslu da ne otvaram bolovanje. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Talija
    12. Listopad 2019. 09:38

Psihicki se i ja dobro osjecam.. i mislim da bi nakon jednog ciklusa isli pokusati ponovno..vidjet cemo jos kak ce ici ciscenje.
    Hvala vam cure!

Mrvica2019
    12. Listopad 2019. 10:00

Meni je kiretaza bila u ponedjeljak i nisam radila cijeli tjedan iako sam fizicki bila ok i gin mi je rekao da mogu ici raditi ako zelim. Htjela sam se jos psihicki oporaviti. Jako mi je sve to tesko palo i jos uvijek se oporavljam, ali vec ide na bolje. Prva je trudnoca, vec sam sve zamislila kao bi to trebalo izgledati iducih nekoliko mjeseci, do kad cu moc radit, kad ce mi se vidjeti trbuh i sl. Sve to je naglo nestalo i sada treba nastaviti dalje kao da nista nije bilo :( 
    U pon cu ici raditi, kolege misle da sam bila bolesna pa se nadam da nece biti previse pitanja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.