Jutro cure, citala ssm sve sto ste savjetovale malojmarelici. Ja idem jutros u bolnicu, neznsm oce me odmah ostaviti ili tek naruciti za kiretazu. Zivim u Zadru i nepoznam nikoga tko je imao takvo iskustvo. Iskreno uzasno se bojim i uopce vec dvije noci ne spavam. Najgore od svega je sto mi je muz daleko (na brodu) i nemoze biti uz mene a roditeljima nismo nista govorili.
Samo hrabro, nije uopce toliko strasno koliko zamisljamo ❤️
Znam da ti je tesko.. moj je 2000km daleko na kraju sam vise ja njega tjesila nego on mene😂
Ali imam super prijateljicu u zadru ona i njen momak su mi bili stalno podrska.
Najgore je to cekanje zapravo.. alu vidit ces koliko brzo ces se zapravo osjecat “bolje“
Ubrzo ce sve doc na svoje❤️ Drzim 🤞🏻
Ne mogu ti opisati koliko mi falite.. Često ja vas povirim :)
Ako zatrudnim u prosincu ipak spadam u jesenske. Morat cemo otvorit novu temu - JESENSKE BEBE 2020. ;), no ovaj put ipak Ttonecu ja. Otvaranje ove sada teme za nove bebe mi nije bilo sretno :/
Stalno mi se mijesaju osjecaji, ja bih ipak odmah u akciju, ali se sjetim te dvije svadbe i perioda kada ne znas jesi li trudan ili ne, moras li na nesto paziti ili be, pa mi je sve zbrkano u glavi. S druge strane, ne mora značiti da ću odmah uspjeti zatrudniti. Evo danas mi je zadnji dan menge, koja je prosla super! Bez velikih bolova, na početku malo oskudna, a onda dosta, dosta obilna. Muči me i to što ne znam da li da u kalendaru upisem prvi da, kada mi ej krenulo smeđe, ili sutradan kada je baš krenulo pravo???
Pises kad je krenulo smede.
Mislim da se ne trebas toliko opterecivati. Da ides i na 10 svadbi, stvarno mislim da ti ne moze nista biti. Uostalom, pa test na trudnocu mozes napraviti i 3-4 dana prije M, tako da realno ostajes samo nekih desetak dana 'u iscekivanju´. Ne trebas biti pod staklenim zvonom jer pokusavate. Evo, ja sam npr. prvi put ostala trudna kad smo dosli doma iz izlaska. Ne moram ti govoriti u kojem stanju. Nabavi si u ljekarni one test trakice za ovulaciju, pisni na njih da si sigurna da ju niste fulali, i zivi normalno. Pa kolike zene trudnocu otkriju nakon 2-3 mjeseca, i rode zdrave bebice?
Ako ti je sve ok i ako ste psihicki spremni, zasto da vam prode mjesec bez da pokusate? Realno, nemate sto izgubiti. Znas da su bebice, ako im je sudeno da se rode, dovoljno jake i zilave da prezive i puno 'gore' od svadbe ili izlaska.
Joj, Ribi hvaalaaa ti na podršci. Ma ničeg se ne bojim, samo alkohola. Al nije mi teško ni ne piti, svakako ja samo koju čašu uzmem
Nemas razloga. Pa neces popiti toliko da se otrujes alkoholom? :D
Uostalom, i sama si rekla, mozda ne uspije iz prve. Zasto da vam prolazi vrijeme ako to zelite.
Joj, Ribi hvaalaaa ti na podršci. Ma ničeg se ne bojim, samo alkohola. Al nije mi teško ni ne piti, svakako ja samo koju čašu uzmem
Uostalom, i sama si rekla, mozda ne uspije iz prve. Zasto da vam prolazi vrijeme ako to zelite.
Koliko ja znam malo alkohola nikad nije na odmet ☺️
Hehehe
Meni je sestra u 4mj trudnoce sretno hvala Bogu ali slusam baku svake nedjelje na rucku “Ana uzmi malo vina ajde casu samo a mozes i pive to ti je dobro za mliko e-e 😂”
Stariji znaju 😂 zato samo opusteno 😊😍 ii sretnoo
Jutro cure, citala ssm sve sto ste savjetovale malojmarelici. Ja idem jutros u bolnicu, neznsm oce me odmah ostaviti ili tek naruciti za kiretazu. Zivim u Zadru i nepoznam nikoga tko je imao takvo iskustvo. Iskreno uzasno se bojim i uopce vec dvije noci ne spavam. Najgore od svega je sto mi je muz daleko (na brodu) i nemoze biti uz mene a roditeljima nismo nista govorili.
Drzi se, jaka si, samo to ne znas. Ja sam nocas od pola 4 do 5 imala uzasne bolove, nisu kao menstrualni nego nekakav pritisak koji se pojavljivao s vremena na vrijeme ali cesto. Onda je to proslo. Kad sam se probudila iz mene je iscurilo puno krvi i nekakvi komadi, strasno. Javila sam se na hitnh, pregledali su me i sad cekam kiretazu… Morala sam skinuti lak sa notkiju i sav nakit koji imam, tako da i to znas, da te ne uplasi. Svi su dosad bili ljubazni prema meni, ali ja jedva cekam da odem
Drzi se, jaka si, samo to ne znas. Ja sam nocas od pola 4 do 5 imala uzasne bolove, nisu kao menstrualni nego nekakav pritisak koji se pojavljivao s vremena na vrijeme ali cesto. Onda je to proslo. Kad sam se probudila iz mene je iscurilo puno krvi i nekakvi komadi, strasno. Javila sam se na hitnh, pregledali su me i sad cekam kiretazu… Morala sam skinuti lak sa notkiju i sav nakit koji imam, tako da i to znas, da te ne uplasi. Svi su dosad bili ljubazni prema meni, ali ja jedva cekam da odem
Javi se kako je proslo. Dali je sve uredu. Bila sam jutros u bolnici. Moram doci sutra ujutro. Izabrala saž lokalnu anasteziju jer mi je gin. Rekao ako cu opcu da cu onda morati cekati kad cu doci na red a da to zna biti i cijeli dan. Jer prvo budu operacije pa tek na kraju kiretaze. A ako me bude bolilo nece nastaviti i salju me na opcu anasteziju
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Drzi se, jaka si, samo to ne znas. Ja sam nocas od pola 4 do 5 imala uzasne bolove, nisu kao menstrualni nego nekakav pritisak koji se pojavljivao s vremena na vrijeme ali cesto. Onda je to proslo. Kad sam se probudila iz mene je iscurilo puno krvi i nekakvi komadi, strasno. Javila sam se na hitnh, pregledali su me i sad cekam kiretazu… Morala sam skinuti lak sa notkiju i sav nakit koji imam, tako da i to znas, da te ne uplasi. Svi su dosad bili ljubazni prema meni, ali ja jedva cekam da odemJutro cure, citala ssm sve sto ste savjetovale malojmarelici. Ja idem jutros u bolnicu, neznsm oce me odmah ostaviti ili tek naruciti za kiretazu. Zivim u Zadru i nepoznam nikoga tko je imao takvo iskustvo. Iskreno uzasno se bojim i uopce vec dvije noci ne spavam. Najgore od svega je sto mi je muz daleko (na brodu) i nemoze biti uz mene a roditeljima nismo nista govorili.
Javi se kako je proslo. Dali je sve uredu. Bila sam jutros u bolnici. Moram doci sutra ujutro. Izabrala saž lokalnu anasteziju jer mi je gin. Rekao ako cu opcu da cu onda morati cekati kad cu doci na red a da to zna biti i cijeli dan. Jer prvo budu operacije pa tek na kraju kiretaze. A ako me bude bolilo nece nastaviti i salju me na opcu anasteziju
Ja sam bila pod opcom i bome se jesam nacekala. U 8 sam stigla u bolnicu, a red docekala u 14 :/
Ja sam bila pod opcom i bome se jesam nacekala. U 8 sam stigla u bolnicu, a red docekala u 14 :/
Aa opet ovisi.. ja sam isto bila na opcoj usla u 8 u bolnicu a u 8:30 bila u sali❤️
Ne mogu ti opisati koliko mi falite.. Često ja vas povirim :)
Ako zatrudnim u prosincu ipak spadam u jesenske. Morat cemo otvorit novu temu - JESENSKE BEBE 2020. ;), no ovaj put ipak Ttonecu ja. Otvaranje ove sada teme za nove bebe mi nije bilo sretno :/
Stalno mi se mijesaju osjecaji, ja bih ipak odmah u akciju, ali se sjetim te dvije svadbe i perioda kada ne znas jesi li trudan ili ne, moras li na nesto paziti ili be, pa mi je sve zbrkano u glavi. S druge strane, ne mora značiti da ću odmah uspjeti zatrudniti. Evo danas mi je zadnji dan menge, koja je prosla super! Bez velikih bolova, na početku malo oskudna, a onda dosta, dosta obilna. Muči me i to što ne znam da li da u kalendaru upisem prvi da, kada mi ej krenulo smeđe, ili sutradan kada je baš krenulo pravo???
Pises kad je krenulo smede.
Mislim da se ne trebas toliko opterecivati. Da ides i na 10 svadbi, stvarno mislim da ti ne moze nista biti. Uostalom, pa test na trudnocu mozes napraviti i 3-4 dana prije M, tako da realno ostajes samo nekih desetak dana 'u iscekivanju´. Ne trebas biti pod staklenim zvonom jer pokusavate. Evo, ja sam npr. prvi put ostala trudna kad smo dosli doma iz izlaska. Ne moram ti govoriti u kojem stanju. Nabavi si u ljekarni one test trakice za ovulaciju, pisni na njih da si sigurna da ju niste fulali, i zivi normalno. Pa kolike zene trudnocu otkriju nakon 2-3 mjeseca, i rode zdrave bebice?
Ako ti je sve ok i ako ste psihicki spremni, zasto da vam prode mjesec bez da pokusate? Realno, nemate sto izgubiti. Znas da su bebice, ako im je sudeno da se rode, dovoljno jake i zilave da prezive i puno 'gore' od svadbe ili izlaska.
Ma ja sam na dvije čaše gotova 😂😂 Al bih izbjegla i kap ako mogu
Meni je rekao da imaju 3-4 operacije tako da tko zna kad bi na red dosla. Ma podnijeti cu sve samo nek bude gotovo.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Bok cure sve, evo ja još iščekujem mengu već mi je 40 dan i još je nema, koliko još dugo da čekam prije nego li odem ginek da provjeri jeli sve u redu?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
koliko ja znam i koliko sam iščitavala sve je to normalno. Ne znam sada točno koliki period se može bez , ali tih 40 dana je sigurno u granicama normale. Kupi si čaj od vrkute da ti pokrene malo maternicu pa možda i požuri mengu. Ja sam ju počela piti odmah nakon spontanog i dobila na 31.d.c.
Sortiraj odgovore
Najstariji