Malamarelica tako mi je žao što to sve moraš proći i što si uopće dospjela na ovu temu. Vjerujem da ti je lakše uz nas, svima nama je bilo!!! Sve ima svojw razloge i taj razlog se brzo pokaže vjeruj mi, govorim iz vlastitog iskustva... Sada samo misli pozitivno i čim prije, kada dobiješ zeleno svjetlo, ponovno u akciju 🙏
Budući da ja brzo zatrudnim, oba puta iz prve, ovaj mjesec bi pričekala jer imamo dvije svadbe pa da mogu piti opuštena i popiti koje piće. U studenom se bacamo u akciju. Oko 1.11.bih trebala doći druga menga, a ovulacija bi trebala biti oko 16.-og, do kraja mjeseca, nadam se, voljela bi biti na nekoj drugoj temi.
Malamarelica tako mi je žao što to sve moraš proći i što si uopće dospjela na ovu temu. Vjerujem da ti je lakše uz nas, svima nama je bilo!!! Sve ima svojw razloge i taj razlog se brzo pokaže vjeruj mi, govorim iz vlastitog iskustva… Sada samo misli pozitivno i čim prije, kada dobiješ zeleno svjetlo, ponovno u akciju 🙏
Budući da ja brzo zatrudnim, oba puta iz prve, ovaj mjesec bi pričekala jer imamo dvije svadbe pa da mogu piti opuštena i popiti koje piće. U studenom se bacamo u akciju. Oko 1.11.bih trebala doći druga menga, a ovulacija bi trebala biti oko 16.-og, do kraja mjeseca, nadam se, voljela bi biti na nekoj drugoj temi.
Tvoja ekipa s teme te ceka <3
Jutro cure, citala ssm sve sto ste savjetovale malojmarelici. Ja idem jutros u bolnicu, neznsm oce me odmah ostaviti ili tek naruciti za kiretazu. Zivim u Zadru i nepoznam nikoga tko je imao takvo iskustvo. Iskreno uzasno se bojim i uopce vec dvije noci ne spavam. Najgore od svega je sto mi je muz daleko (na brodu) i nemoze biti uz mene a roditeljima nismo nista govorili.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Maj4, ja sam imala porod, a zatim kiretažu. Da, bila sam 18+5. Ti si bila još puno više. Uhhh!
Sama kiretaža traje 20-ak minuta, radi se pod anestetijom i ne boli. Ne brinite zbog toga, cure!
Ja sam završila u Petrovoj jer sam bila na poslu kad mi se to dogodilo, nisam imala ni svoju spavaćicu ni ništa od stvari, sve su mi oni dali. Poslije mi ke dragi donio sve što trebam.
Znam da nije lako i da ste uplašene, ali bit će to sve ok. Samo hrabro, pa mi smo žene!
Clio bit će ok, nije to ništa strašno i nažalost je tako često da žena završi na kiretazi da je doktorima to već rutina...
Ali psihicki je teško, pogotovo ako nemaš kome se izjadati i isplakati... ja sam svaki put rekla samo svojim roditeljima i nakon nekog vremena široj obitelji, bilo mi je lakše...
Ne znam kakav odnos imaš sa svojima, iako smo mi tu sve da se podržavamo i razumijemo, savjetujem ti da podijeliš ovo sa nekim bliskim u tvom okruženju da ne prolaziš sama kroz ovo tužno razdoblje... drži se, sve će brzo proći 💕
Ne mogu ti opisati koliko mi falite.. Često ja vas povirim :)
Ako zatrudnim u prosincu ipak spadam u jesenske. Morat cemo otvorit novu temu - JESENSKE BEBE 2020. ;), no ovaj put ipak Ttonecu ja. Otvaranje ove sada teme za nove bebe mi nije bilo sretno :/
Stalno mi se mijesaju osjecaji, ja bih ipak odmah u akciju, ali se sjetim te dvije svadbe i perioda kada ne znas jesi li trudan ili ne, moras li na nesto paziti ili be, pa mi je sve zbrkano u glavi. S druge strane, ne mora značiti da ću odmah uspjeti zatrudniti. Evo danas mi je zadnji dan menge, koja je prosla super! Bez velikih bolova, na početku malo oskudna, a onda dosta, dosta obilna. Muči me i to što ne znam da li da u kalendaru upisem prvi da, kada mi ej krenulo smeđe, ili sutradan kada je baš krenulo pravo???
Ako zatrudnim u prosincu ipak spadam u jesenske. Morat cemo otvorit novu temu - JESENSKE BEBE 2020. ;), no ovaj put ipak Ttonecu ja. Otvaranje ove sada teme za nove bebe mi nije bilo sretno :/
Stalno mi se mijesaju osjecaji, ja bih ipak odmah u akciju, ali se sjetim te dvije svadbe i perioda kada ne znas jesi li trudan ili ne, moras li na nesto paziti ili be, pa mi je sve zbrkano u glavi. S druge strane, ne mora značiti da ću odmah uspjeti zatrudniti. Evo danas mi je zadnji dan menge, koja je prosla super! Bez velikih bolova, na početku malo oskudna, a onda dosta, dosta obilna. Muči me i to što ne znam da li da u kalendaru upisem prvi da, kada mi ej krenulo smeđe, ili sutradan kada je baš krenulo pravo???
Pises kad je krenulo smede.
Mislim da se ne trebas toliko opterecivati. Da ides i na 10 svadbi, stvarno mislim da ti ne moze nista biti. Uostalom, pa test na trudnocu mozes napraviti i 3-4 dana prije M, tako da realno ostajes samo nekih desetak dana 'u iscekivanju´. Ne trebas biti pod staklenim zvonom jer pokusavate. Evo, ja sam npr. prvi put ostala trudna kad smo dosli doma iz izlaska. Ne moram ti govoriti u kojem stanju. Nabavi si u ljekarni one test trakice za ovulaciju, pisni na njih da si sigurna da ju niste fulali, i zivi normalno. Pa kolike zene trudnocu otkriju nakon 2-3 mjeseca, i rode zdrave bebice?
Ako ti je sve ok i ako ste psihicki spremni, zasto da vam prode mjesec bez da pokusate? Realno, nemate sto izgubiti. Znas da su bebice, ako im je sudeno da se rode, dovoljno jake i zilave da prezive i puno 'gore' od svadbe ili izlaska.
Jutro cure, citala ssm sve sto ste savjetovale malojmarelici. Ja idem jutros u bolnicu, neznsm oce me odmah ostaviti ili tek naruciti za kiretazu. Zivim u Zadru i nepoznam nikoga tko je imao takvo iskustvo. Iskreno uzasno se bojim i uopce vec dvije noci ne spavam. Najgore od svega je sto mi je muz daleko (na brodu) i nemoze biti uz mene a roditeljima nismo nista govorili.
Drzi se, jaka si, samo to ne znas. Ja sam nocas od pola 4 do 5 imala uzasne bolove, nisu kao menstrualni nego nekakav pritisak koji se pojavljivao s vremena na vrijeme ali cesto. Onda je to proslo. Kad sam se probudila iz mene je iscurilo puno krvi i nekakvi komadi, strasno. Javila sam se na hitnh, pregledali su me i sad cekam kiretazu... Morala sam skinuti lak sa notkiju i sav nakit koji imam, tako da i to znas, da te ne uplasi. Svi su dosad bili ljubazni prema meni, ali ja jedva cekam da odem
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Curke glavu gore❤️ Ja sam u svoje 22god cesto puta izgubila volju za zivotom.. veliku vecinu provela u bolnici nazalost svasta sam prosla od rijeci ne garantiramo za nju sljedecih pola sata do medicinsko cudo🙈
Ali uvik nekako dode ono bolje sutra.. upoznas nove ljude .. dobijes snagu i podrsku na mistima di ne ocekujes..
Evo na primjer ovdje.. ja nisam ocekivala ovoliku potporu ni “dobru energiju” nisam ni zamisljala da cu se ovoliko lakse i bolje osjecat uz vas.. mislim iako ne znam nikoga konkretno imam osjecaj da vas sve poznajem i tako bih vas sve najrade zagrlila ..
oke mozda cudno zvuci 🙈 ali kad covik svati koliko je zivot kratak zaboravi na sve lose i ide dalje s tim osmjehom na licu novom nadom ali i pun zahvalnosti za ljude koji te okruzuju ❤️❤️
Zapravo shvatis puno toga
Ii zato cure od ❤️ Vam hvala💋
Pises kad je krenulo smede.
Mislim da se ne trebas toliko opterecivati. Da ides i na 10 svadbi, stvarno mislim da ti ne moze nista biti. Uostalom, pa test na trudnocu mozes napraviti i 3-4 dana prije M, tako da realno ostajes samo nekih desetak dana 'u iscekivanju´. Ne trebas biti pod staklenim zvonom jer pokusavate. Evo, ja sam npr. prvi put ostala trudna kad smo dosli doma iz izlaska. Ne moram ti govoriti u kojem stanju. Nabavi si u ljekarni one test trakice za ovulaciju, pisni na njih da si sigurna da ju niste fulali, i zivi normalno. Pa kolike zene trudnocu otkriju nakon 2-3 mjeseca, i rode zdrave bebice?
Ako ti je sve ok i ako ste psihicki spremni, zasto da vam prode mjesec bez da pokusate? Realno, nemate sto izgubiti. Znas da su bebice, ako im je sudeno da se rode, dovoljno jake i zilave da prezive i puno 'gore' od svadbe ili izlaska.
Joj, Ribi hvaalaaa ti na podršci. Ma ničeg se ne bojim, samo alkohola. Al nije mi teško ni ne piti, svakako ja samo koju čašu uzmem
Sortiraj odgovore
Najstariji