Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    05. Rujan 2022. 23:21

PiaBuu

Malo kasnim s odgovaranjem u nekom sam guzvici al vas pratim!
    Loza, odvuijek sam si zamisljala tj osjecaj kada se rita u tebi, uzivaj u svemu ovome i nadam se da ne radis?!
    kk1109-kako to da nisi uzela bolovanje?
    Ja sam odlicno, tj ima dana kada sam super kao danas i onda dodu dani kada mislim da nema boljeg dana… al dobro, borim se! danas sam kupila ovu trakice, i ocekujem menstruaciju uskoro pa krecemo lagano.. da me strah,strah me.. ne znam dal da pricekam malo jos i da ja i dragi gustamo i opustimo se prije svega toga…Najvise me brine posao koji radim (trgovac) i da se ne bi desilo nesto dok sam trudna, al opet si razmisljam do 10-og tjedna ne bi trebao bit problem?
    tako da,svasta mi se mota u glavi. Trazim odgovore, al kako bude

Sretnooo
    Ako odlučite pokušati ovaj mj , držim fige da bude dobitni 🤞🙏

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kk1109
    05. Rujan 2022. 23:46

Hej cure...evo mene. Soriii kaj se nisam prije javila.
    Bebac je ziv i zdrav i debeeeeel ,zdrav i aktivan. Mahnuo nam je doslovno, uspjeli smo prebrojat prstice i tata se odusevio jer je uvojek spavo na pregledu kad bi on bio samnom  hahaha doslovno je po tezini za 16+tt...ima 119g, a dugacak je 13.5 cm. Cerviks mi se navodno skratio na 30mm pa me to uzrujalo jakoooo jer mi je prepisala mirovanje.Ja sam malo paranoicna u ovoj trudnoci i cekam 18tt da se smirim psihicki. Gin mi je rekla ako osjetim bolove u ledima ili trbuhu da se odma uputim u bolnicu,ona i tamo radi pa imam tip top tretman kad kazem da sam njen pacijent...i otisla kasnije u Vinogradsku jer se pojavila tupa bol (tako mi je poceo prosli spontani) sve dobro, malisa se okrenuo guzom prema nama tako da izgleda da cekamo deckica💙 zatvorena sam skroz tako da nisu kontrakcije.  isto tako prije toga sam bila na velikoj nuzdi (sto nije bio slucaj prije pregleda popodne) i kazu mi sad tu da mi je cerviks 38mm i da su mozda nadutost i puna crijeva utjecala na pogresno mjerenje. Ko ce ga znat. U svakom slucaju bolovi i probadanja izgleda od sirenja...vec mi je neugodno dolazit tu, al prioritet mi je ziva i zdrava beba i trudnoca tamo barem do 37-38 tjedna tako da taj strah prevlada ovu nelagodu sto sam tamo. Mozda cete i vi mislit da sam ludaa al etoo, psiha i prijasnja iskustva rade cuda😅

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109
    05. Rujan 2022. 23:50

PiaBuu

Malo kasnim s odgovaranjem u nekom sam guzvici al vas pratim!
    Loza, odvuijek sam si zamisljala tj osjecaj kada se rita u tebi, uzivaj u svemu ovome i nadam se da ne radis?!
    kk1109-kako to da nisi uzela bolovanje?
    Ja sam odlicno, tj ima dana kada sam super kao danas i onda dodu dani kada mislim da nema boljeg dana… al dobro, borim se! danas sam kupila ovu trakice, i ocekujem menstruaciju uskoro pa krecemo lagano.. da me strah,strah me.. ne znam dal da pricekam malo jos i da ja i dragi gustamo i opustimo se prije svega toga…Najvise me brine posao koji radim (trgovac) i da se ne bi desilo nesto dok sam trudna, al opet si razmisljam do 10-og tjedna ne bi trebao bit problem?
    tako da,svasta mi se mota u glavi. Trazim odgovore, al kako bude

A nekako sam mislila da kak radim od doma dobro dode da malo ubijem vrijeme i skratim dan. Sad mislim da cu otvorit bolovanje, pitat cu prvo dr opce prakse da nesto napise  tako da ne idem na teret hzzo, a onda cuvanje i bas me briga...nit imam snage, nit zivaca se jos s njima na poslu borit tako da sam danas odlucila definitivno bolovanje uzetDrzim fige da s trakicama uspije iz prveee, meni je tako da se nadam da ce tebi isto pomoc i donijet srecuuuu❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Ella..
    06. Rujan 2022. 08:58

kk1109

Hej cure…evo mene. Soriii kaj se nisam prije javila.
    Bebac je ziv i zdrav i debeeeeel ,zdrav i aktivan. Mahnuo nam je doslovno, uspjeli smo prebrojat prstice i tata se odusevio jer je uvojek spavo na pregledu kad bi on bio samnom hahaha doslovno je po tezini za 16+tt…ima 119g, a dugacak je 13.5 cm. Cerviks mi se navodno skratio na 30mm pa me to uzrujalo jakoooo jer mi je prepisala mirovanje.Ja sam malo paranoicna u ovoj trudnoci i cekam 18tt da se smirim psihicki. Gin mi je rekla ako osjetim bolove u ledima ili trbuhu da se odma uputim u bolnicu,ona i tamo radi pa imam tip top tretman kad kazem da sam njen pacijent…i otisla kasnije u Vinogradsku jer se pojavila tupa bol (tako mi je poceo prosli spontani) sve dobro, malisa se okrenuo guzom prema nama tako da izgleda da cekamo deckica💙 zatvorena sam skroz tako da nisu kontrakcije. isto tako prije toga sam bila na velikoj nuzdi (sto nije bio slucaj prije pregleda popodne) i kazu mi sad tu da mi je cerviks 38mm i da su mozda nadutost i puna crijeva utjecala na pogresno mjerenje. Ko ce ga znat. U svakom slucaju bolovi i probadanja izgleda od sirenja…vec mi je neugodno dolazit tu, al prioritet mi je ziva i zdrava beba i trudnoca tamo barem do 37-38 tjedna tako da taj strah prevlada ovu nelagodu sto sam tamo. Mozda cete i vi mislit da sam ludaa al etoo, psiha i prijasnja iskustva rade cuda😅

Drago mi je da je sve u redu, neka tako I ostane 😊
    Čuvaj se i izbaci negativne misli iz glave , samo pozitiva! I mazi svoju pupu❤️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    06. Rujan 2022. 09:38

Ella nisam uspjela popratit, kakvo je stanje kod tebe?❤️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    06. Rujan 2022. 09:44

PiaBuu sretno kako god odlučiš. Meni je ostalo cca 30 trakica, malte ne ih nisam stigla ni koristiti kad su mi stigle. Ako želiš, rado ću ti poslati. 🤗 Nitko ne može znati što nas čeka, ali razumijem te, i mene je bilo užasno strah upustit se u planiranje nove trudnoće. Doslovno danas bi, sutra ne bi i tako. Sad sam sretna što sam ipak poslušala sebe u onim danima kad sam htjela ipak početi:)
    Kk čestitam na dečkiću! 💙💙 Razumijem tvoj strah, ja sam plakala kao malo dijete kad sam napunila 16tt jer sam na 15+6 izgubila svoju prvu bebicu. Kao šlag na tortu, na 16+1 sam osjetila prvo bebino meškoljenje pod rukom, pa sam još više plakala haha. Do cca 13tt sam trčala na hitnu za svaki vrag, zapamtili me već, sad odem u bolnicu samo na redovan pregled 😁
    Ella i Lana kakve su situacije kod vas?
    Netko je pitao jel radim... Od druge polovice 6mj radim od kuće, po potrebi idem u firmu. Sad sam otvorila komplikacije od 8. mjeseca, ali i dalje radim 😂 dogovorila sam se sa šefom da ću odraditi još ovaj mjesec i to je to. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    06. Rujan 2022. 10:30

Loza 💙😇

PiaBuu sretno kako god odlučiš. Meni je ostalo cca 30 trakica, malte ne ih nisam stigla ni koristiti kad su mi stigle. Ako želiš, rado ću ti poslati. 🤗 Nitko ne može znati što nas čeka, ali razumijem te, i mene je bilo užasno strah upustit se u planiranje nove trudnoće. Doslovno danas bi, sutra ne bi i tako. Sad sam sretna što sam ipak poslušala sebe u onim danima kad sam htjela ipak početi:)
    Kk čestitam na dečkiću! 💙💙 Razumijem tvoj strah, ja sam plakala kao malo dijete kad sam napunila 16tt jer sam na 15+6 izgubila svoju prvu bebicu. Kao šlag na tortu, na 16+1 sam osjetila prvo bebino meškoljenje pod rukom, pa sam još više plakala haha. Do cca 13tt sam trčala na hitnu za svaki vrag, zapamtili me već, sad odem u bolnicu samo na redovan pregled 😁
    Netko je pitao jel radim… Od druge polovice 6mj radim od kuće, po potrebi idem u firmu. Sad sam otvorila komplikacije od 8. mjeseca, ali i dalje radim 😂 dogovorila sam se sa šefom da ću odraditi još ovaj mjesec i to je to.

Ma kod mene nema pomaka,  1.9.sam uhvatila peak LH trakicama tako da evo računam da je danas 5dpo. Iako mi je nekoliko testova bacilo sjenu, ali da i je T već bi dosad potamnilo. Čekam da prođe još bar 5,6 dana pa ću ponoviti test. Inače mi od O do M razmak 12 dana, tako da bih kao po tome trebala dobiti 14.9. 
    Vidjet ćemo :) 

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    06. Rujan 2022. 11:47

Kod mene je situacija i dalje ista. Od 29.9. Do 4.9. Imala onaj oskudni smeđi iscjedak i nije nastupila menstruacija. Testovi su negativni..
    Prestala sam toliko razmišljati, idem 23.na pregled i papu pa ću vidjeti šta doktorica kaže.. 
    Nisam pametna..

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

kk1109
    06. Rujan 2022. 11:58

Loza 💙😇

Netko je pitao jel radim… Od druge polovice 6mj radim od kuće, po potrebi idem u firmu. Sad sam otvorila komplikacije od 8. mjeseca, ali i dalje radim 😂 dogovorila sam se sa šefom da ću odraditi još ovaj mjesec i to je to.

Znaaam kako ti jee, sto se vise blizi taj 18tt sve sam uznemirenija i uhvatila sam se vise puta da placem ko kisna godine jer sta ako....nekako si mislim da ce mi bit lakse kad prode taj period i da cu se konacno malo opustit.
    Jel tebi lakse nakon sta je 16tt prosao? Jesi se malo uspjela smirit i pislozit misli?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

Beban
    06. Rujan 2022. 13:44

Loza, Pia Buu, Kk, bila sam na pregledu 17.08. bila sam 12 nedelja trudna od tad do 20 nedelje nemam pregled pa sam sve pesimisticnija, uh nadam se da cu i ja uskoro osetiti pokrete bebe pa da se umirim, sad sam 15 nedelja, bas mi sporo prolazi...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.