Nakon pozitivnih testova i 6 dana kašnjenja menstruacije sam prokrvarila, otišla u bolnicu na pregled doktorica nije ništa vidjela ni GV, a ja se sad tako loše osjećam, povratila sam 2 puta, dala mi je da u ponedjeljak uradim betu za svaki slučaj.
Pozdrav!!
Imala sam pobačaj spontani nakon koliko mogu očekivati menstruaciju??Ja kad sam imala spontani dali su mi tablete Ciklo Proginova da koristim 21 dan odma po zavrsetku sam dobila nakon nekih 2 do 3 dana. A ima zena koje i do 35 40 dana dobiju jer sve zavisi od organizma zane
Koliko ima od spontanog mila
A jedno 10 dana je prošlo 💔 krvarenja više nema sve se ssmo očistilo i sada imam onak neki osjećaj da bude i menga još 😣😣
Nakon pozitivnih testova i 6 dana kašnjenja menstruacije sam prokrvarila, otišla u bolnicu na pregled doktorica nije ništa vidjela ni GV, a ja se sad tako loše osjećam, povratila sam 2 puta, dala mi je da u ponedjeljak uradim betu za svaki slučaj.
Zašto nije odmah provjerila betu?
To se nažalost meni dogodilo u 5.mj.
Pozitivni testovi , kašnjenje M i onda krvarenje..nažalost spontani .. drži se ❤️
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav!!
Imala sam pobačaj spontani nakon koliko mogu očekivati menstruaciju??Ja kad sam imala spontani dali su mi tablete Ciklo Proginova da koristim 21 dan odma po zavrsetku sam dobila nakon nekih 2 do 3 dana. A ima zena koje i do 35 40 dana dobiju jer sve zavisi od organizma zane
Koliko ima od spontanog milaA jedno 10 dana je prošlo 💔 krvarenja više nema sve se ssmo očistilo i sada imam onak neki osjećaj da bude i menga još 😣😣
Samo hrabro mila i sve ce proci ali jedino tuga za tvojom bebom ce se javljati u medjuvremenu, naucices da zivos sa tim jer to je surova realnost. Ali doci ce i monga pa ce doci i druga dugina beba 🌈 Saljem ti veliki zagrljaj 🤗❤️
Pozdrav!!
Koliko ima od spontanog milaA jedno 10 dana je prošlo 💔 krvarenja više nema sve se ssmo očistilo i sada imam onak neki osjećaj da bude i menga još 😣😣Samo hrabro mila i sve ce proci ali jedino tuga za tvojom bebom ce se javljati u medjuvremenu, naucices da zivos sa tim jer to je surova realnost. Ali doci ce i monga pa ce doci i druga dugina beba 🌈 Saljem ti veliki zagrljaj 🤗❤️
Hvala vam na lijepim riječima nadam se da ću uskoro opet javljati veselu vijest ❤️👌🤰🤰
Pozz svima, nakon mog spontanog, odnosno odumrle trudnoce i medikamentozng prekida iste sve se zakompliciralo. Znaci ja sam vam nakin 2 tjedna od pobacaja otisla na privatni pregled, kako bih utvrdila sto dalje, koje pretrage jos obaviti i slicno, izmedju ostalog tada mi je napravljen i ultrazvuk, na kojem je bila vidljiva rezidua, taj dio je dosta prokrvljen i visoko u maternici, beta isto dosta visoka i tako ja sada lezim u bolnici i cekam kiretazu. 😔Sve sto je moglo meni je poslo po zlu, toliko sam umorna i tuzna, samo zelim malo mira. Ne planiram neko vrijeme trudnoci, jer se moram oporaviti od svega... bas sam dotucena i ne znam kako krenuti dalje, jer se panicno bojim ovakvih ishoda.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
kk1109,beban i Loza, potrebstine za bebe su sitnica u kojoj shvacate koliko ste toga prosle, na pola ste puta i najgore je proslo, dajete mi snagu da i ja krenem dalje.Uskoro ce mu vjestica proci i za koji dan se bacamo na posao, koliko god ne bi htjela jer me strah toliko zelim sta prije imam dijete i da ne gubim vrijeme, proslo je dosta od zadnjeg spontanoga sa svim ovim sta sam naucila, zelja za djetetom je prevelika i imat cu ga,kako god.. kk1109 i loza, koliko sam shvatila vi jos radite al niste uzele komplikacije? beban,ti?
Ja razmisljam kako radim u trgovini da cim saznam bi nesto kemijala ( s obzirom da ne zna nitko sta mi se desilo )
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
anrim, zao mi je ti se to desilo i sta si morala se pridruziti ovoj grupi,znaj da imas podrsku od nas i nisi sama.
necu te lagat, bit ce lakse al svaki dan ces se sjecati ovoga, ima dana kada ces biti super a ima dana kada ces cuciti pod tusem i jecat ko dijete, al proci ce i to,ocvrstit ces. Promjenit ce ti se nacin zivota i vise ces cijeniti neke stvari. Nisi sama <3
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pia buu ja zvanicno jesam na bolovanju ali vrtic je moj i radim dva bloka po sat i po kad izadju deca na dvoriste, a mama mi ima prodavnicu i muku muci sa radnicima tako da svaki dan odem i njoj da pomognem bar pola smene, ne nosim gajbe ali dopunjavam robu, radim... mada sam trudna 16 nedelja mogu spavati kad god, bas mi je nizak pritisak i jedva se vucem, bar mi vise nije jako i stalno muka, samo u talasima...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Anrim žao mi je što se situacija još više pogoršala, a ionako je već loša bila 😥 uzmi si vremena koliko god ti treba i u redu je da se osjećaš tako kako se osjećaš.
PiaBuu ja sam na komplikacijama od 08/2022, a radila sam od kuće mjesec i po dana prije toga. Šef je imao razumijevanja jer zna za sve što se dogodilo prije. Sad imamo novu radnicu koja me mijenja pa sam na stand by za slučaj da me nešto treba. Ugl sve rjeđe idem u firmu i sve me manje zovu 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji