Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    01. Rujan 2022. 23:35

kk1109

avama

Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28.
    Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?
    Ja sam prvu M nakon spontanog dobila nakon tocno 30 dana (inace su mi ciklusi 26-28), samo puno puno obilniju nego prije, druga nakon 28 dana i isto jako obilna…nakon toga sam ostala opet trudna tako da se nadam da ce M izostat jos neki duzi period 🙏🏻

I ja se nadam da M neće doći još dugo dugo i da će ti trudnoca proći najbolje i najljepše što može 🙏🥰

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    01. Rujan 2022. 23:36

kk1109

Ella..

avama

Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28.
    Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?
    Nemam cikluse haha.
    Prva M nakon spontanog došla 43.dan i evo još uvijek drugu M nisam dobila , a danas je 59dc
    Test za ovulaciju danas pokazao peak, a test za trudnocu sjenu, vidjet ćemo što se zbiva 🤷‍♀️
    Vidjela sam na drugoj temi tvoj testic. Identicno tako je izgledo i moj CB na 10 dpo tako da po meni je to to 🤞 ponovi opet ili odi vadit betu i drzim ti figeeee 🥰

Joj iz tvojih usta u Božje uši 🙏
    Ponovit ću test kroz koji dan i ako pokaže opet ista, idem vaditi betu da sam na miru 🙂

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Beban
    03. Rujan 2022. 11:42

Ella bas mi je drago, javljaj se sa lepim vestima

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Lana99
    03. Rujan 2022. 15:14

Jel imala neka od vas umjesto prve menstruacije samo smeđi iscjedak koji je dosta oskudan? Traje već 6 dana a inače su kod mene menstruacije dosta obilne od prvog do zadnjeg dana m pa me to malo buni..
    Idem svakako kod gin 23.9.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    03. Rujan 2022. 15:16

I da, krenuo je točno u dan kad je trebala doći m. Ne znam jel trebam uzeti terapiju za poticanje krvarenja?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

anrim88
    03. Rujan 2022. 15:58

Cure, suosjecam sa svima, a onima kojima se pojavljuju sjene, drzim fige da postanu crte i crtetine i jedna predivna trudnoca, a potom i beba, jer sve to zasluzujete. Kao sto ste vidjele, ja sam pisala o nadutosti, na kraju sam zavrsila u bolnici na pregledu nakon sto je opet krvarenje jako krenulo, cini se da je taj ostatak bio problem, nakon sto je i to otislo, ja sam se pocela osjecati bolje, u svemu tome su mi leukociti bili poviseni, no doktori su mi rekli da je to i moguce kao reakcija na bol, uglavnom ne prodje dan, a da se ne sjetim da sam sada mogal biti trudna tjedan vise. 😔 radim cijelo vrijeme, bas da ne mislim samo na to, narucila sam se na pregled u drugoj privatnoj klinici, kako bih cula jos jedno misljenje i vidjela trebam li jos neke pretrage raditi i zapravo kojim putem krenuti, nakon sto se ja malo zbrojim. Pokusavam se tjesiti da sve ima smisao i dogadja se s razlogom, ali da je tesko, tesko je, zato drage cure, kada je koma sjetite se da nas ima jos, dignite glavu i nasmijte se, jer jednom ce i nama doci lijep i sretan trenutak, uz tu svu borbu smo to zasluzile. Sada pokusavam dici i sebe i vas, jer i ja potonom da ne znam kako bih isplivala da uopce udahnem, a kamoli da radim nesto smisleno i produktivno.

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

Ella..
    03. Rujan 2022. 16:52

Lana99

Jel imala neka od vas umjesto prve menstruacije samo smeđi iscjedak koji je dosta oskudan? Traje već 6 dana a inače su kod mene menstruacije dosta obilne od prvog do zadnjeg dana m pa me to malo buni..
    Idem svakako kod gin 23.9.

Možda ti i je ajmo reci M, ako traje toliko i došla je u dan ..
    Očito je drugačija jer je ipak prva nakon spontanog  ali saznati ćeš više kada budeš išla na pregled. Ako ti je dugo čekati,  što ne odeš privatno ? Da se rijesis muke..

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    03. Rujan 2022. 16:54

anrim88

Cure, suosjecam sa svima, a onima kojima se pojavljuju sjene, drzim fige da postanu crte i crtetine i jedna predivna trudnoca, a potom i beba, jer sve to zasluzujete. Kao sto ste vidjele, ja sam pisala o nadutosti, na kraju sam zavrsila u bolnici na pregledu nakon sto je opet krvarenje jako krenulo, cini se da je taj ostatak bio problem, nakon sto je i to otislo, ja sam se pocela osjecati bolje, u svemu tome su mi leukociti bili poviseni, no doktori su mi rekli da je to i moguce kao reakcija na bol, uglavnom ne prodje dan, a da se ne sjetim da sam sada mogal biti trudna tjedan vise. 😔 radim cijelo vrijeme, bas da ne mislim samo na to, narucila sam se na pregled u drugoj privatnoj klinici, kako bih cula jos jedno misljenje i vidjela trebam li jos neke pretrage raditi i zapravo kojim putem krenuti, nakon sto se ja malo zbrojim. Pokusavam se tjesiti da sve ima smisao i dogadja se s razlogom, ali da je tesko, tesko je, zato drage cure, kada je koma sjetite se da nas ima jos, dignite glavu i nasmijte se, jer jednom ce i nama doci lijep i sretan trenutak, uz tu svu borbu smo to zasluzile. Sada pokusavam dici i sebe i vas, jer i ja potonom da ne znam kako bih isplivala da uopce udahnem, a kamoli da radim nesto smisleno i produktivno.

Slažem se..
    Svi potonemo s vremenom ali isplivamo još jače i sa još većim osmijehom na licu. Samo treba vjerovati i sve će biti dobro 🙏

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    03. Rujan 2022. 18:10

Ella..

Možda ti i je ajmo reci M, ako traje toliko i došla je u dan ..
    Očito je drugačija jer je ipak prva nakon spontanog ali saznati ćeš više kada budeš išla na pregled. Ako ti je dugo čekati, što ne odeš privatno ? Da se rijesis muke..

Ma nije mi predugo čekati.. očito je bila m samo malo drugačija..🙂
    Idemo jako u ovaj mjesec🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• doram
    03. Rujan 2022. 22:54

Nela2105

Doramnazalost nitko tko to nije dozivio nemoze razumijet.. takvih primitivnih komentara je uvihek bilo i uvijek ce biti, to je jednostavno tako..
    Posebno bole kad dolaze od tebi bliskih osoba..
    Mene su ti recimo svi moji bliznji “odbacili” od sebe.. recimo moju staru se zove na obiteljsko druzenje mene se ni ne spomene.. boli, necu rec da ne boli, ali jednostavno znam na koga mogu racunat na koga ne.. ima jako puno sad tu situacija koje bi se mogle nabrojati.. al bas jako puno..
    Iskreno mislim da ti otkaz da budes zatvorena u kuci nikako nije dobra ideja.. ja trebutno koristim godisnji koji mi je ostao pa sam jos do polovice 9mj doma.. inace bi i ja vec radila..
    doma nas to sve nekako jos vise podsjeca, znam da na poslu nije lako, ali barem malo su ti misli skrenute..
    Ako ikad trebas nekog za razgovor van foruma, tu sam ..

Ponekad nas očito bolje razumiju ljudi koje ne poznajemo a djelimo istu bol za razliku od onih bliznjih koji su tu, a kao da i nisu. Uvijek sam za razgovor i  van foruma. 

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.