kk1109- bas mi je drago zbog tebe <3 Po mom misljenju bi trebala na bolovanje al ti sama znas kako se osjecas i sta mozes iako strah prevladava… al nemoj se brinuti, to je to, bebica uskoro stize <3
Loza, moze,hvala ti <3 najvise me samo brine posao koji radim, puno saginjanja,teskih stvari.. da to ne bi imalo kakvog utjecaja u ranoj trudnoci
Beban, ne brini se, sve je uredu, tebi je krenulo turbulentno od samog pocetka, mozda ti dolazi mali frajer po tome
Nisam na bolovanju jer imam savrsenu seficu, rekla sam sta je i radim doslovno minimalno da bi mogla primat placu ko i inace. Lezim sad dosta i cekam.iduci pregled pa cu vidjet kako se stvari razvijaju. Vidla sam bas punooo iskustva zena u tim situacijama i nekako sam si hrabrija i uvkerena da cu daleko dogurat pisto su i zenice s puno gorim dijagnozama od mene uspjele 🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Heloo,
Imam pitanje. Koje trakice za ovulaciju kupujete (neki omjer cijene i trakica)..
I jos jedno pitanje..
Prva mjesecnica iza spontanog mi je dosla 01.09., obilnija nego inace j evo danas bi mogao bit zadnji dan nadam se.. ali inace mi je trajala 5 dana, ovo je sad 9… jel se kojoj desilo tako?
Hmmm meni su bile punooo obilnije i malo duze (inace su 3 dana, a nakon spontanog 5) , a sad dal je normalno 9 nemam ti pojmaa. Ovako na prvu bi rekla da ne, al evo to je moje subjektivno misljenjee...nisam neki strucnjak
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kk1109 ma nije to sad bilo obilno.. meni je 5.dan stako ko i inace, do danas sam vukla sukrvicu samo, ali mi se to nikad nije desilo.. na ulosku nista, ko da nemam i onda na papiru sukrvica
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Pozdrav!!
Imala sam pobačaj spontani nakon koliko mogu očekivati menstruaciju??
Ja kad sam imala spontani dali su mi tablete Ciklo Proginova da koristim 21 dan odma po zavrsetku sam dobila nakon nekih 2 do 3 dana. A ima zena koje i do 35 40 dana dobiju jer sve zavisi od organizma zane
Koliko ima od spontanog mila
Kk1109 ma nije to sad bilo obilno.. meni je 5.dan stako ko i inace, do danas sam vukla sukrvicu samo, ali mi se to nikad nije desilo.. na ulosku nista, ko da nemam i onda na papiru sukrvica
Meni je posle spontanog prva 3 dana bilo obilnije pa posle samo smedjarenje pa onda je ponovo poslo po malo krvarenje tako je bilo nekih 3 tjedna.
Ja inace imam jako duge 7-8 dana traje krvarenje,nakon spontanog je bila 10 dana kako bi ti rekla na papiru sukrvica 3 dana, sada ova druga je normalnija bila 6 dana + 2 dana nesto
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kk cestitam na deckicu i zelim ti skolsku trudnocu,beban isto i svim ostalim trudnicama zelim mirnu i skolsku trudnocu ,cuvajte se curke ionako sve nas ceka ako odradimo sad ili za 9 mj maltene je isto bitno da su bebice zive i zdrave 🤩😍
Mi se bacili u pokusavanje zelim al me strah imam dane kad se hocu raspast od straha a nekad malac toliko razveseli da cak i na sekundu zaboravim sta se desilo, makar me on i sjeti jer pita mama tu je beba u trbuhu pa ....opet raspad sistema ali ideko u nove pobjede idem po svoju duginu bebu 🤞🤞🤞🤞
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav!!
Imala sam pobačaj spontani nakon koliko mogu očekivati menstruaciju??
Žao mi je što ti se to dogodilo..drži se ❤️
Meni ne prva M nakon spontanog došla 43.dan .
I trajala je 4,5 dana, a od toga sam možda 2 dana baš krvarila. Očekivala sam obilniju i bolniju prvu M, ali hvala Bogu bilo je podnošljivo
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
PiaBuu ne silim se apsolutno ništa jer ne mogu jest nešto što mi se ne jede. Naravno da jedem voća i povrća ali onda kad to zaista želim jer drukčije u moja usta to ne ide 😅 kole sam popila sad kao nikad do sad u životu, inače ju ne mogu smisliti i popijem max 1 čašu godišnje. Ali s obzirom da mi jedino kola pomaže kod žgaravice, dozvolim si sve samo da si olakšam.
Inače, jučer smo probili led i kupili krevetić plus par stvarčica za krevet 🥰🥰 tako sam sretna, ali mi je zaista dugo trebalo da se išta usudim gledati i razmišljati o kupovini uopće.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Imala sam cikluse na 24 dana ali bi trajali 6-7, posle spontanih bi dolazili na 28-30 dana i trajali 10-ak brljavo... da je strah prisutan jeste sve vreme u novoj trudnoci, tek kad se sa prijateljicom obradujem oko senke na testu (i ona je imala puno losih iskustava) shvatim da je svaki put nova sansa, nema predaje, srecno svima!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji