Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    12. Rujan 2022. 17:25

Cure da ss i ja javim.. meni je danas 39.dan od spontanog..znam da nekima menga dođe prije nekima poslije no meni je doktorice tad uvjereno rekla da ću dobiti početkom 9.mj
    Test danas negativan, ali radila sam ga popodne nije prvi urin bio

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

kk1109
    12. Rujan 2022. 19:24

PiaBuu

kk1109,beban i Loza, potrebstine za bebe su sitnica u kojoj shvacate koliko ste toga prosle, na pola ste puta i najgore je proslo, dajete mi snagu da i ja krenem dalje.Uskoro ce mu vjestica proci i za koji dan se bacamo na posao, koliko god ne bi htjela jer me strah toliko zelim sta prije imam dijete i da ne gubim vrijeme, proslo je dosta od zadnjeg spontanoga sa svim ovim sta sam naucila, zelja za djetetom je prevelika i imat cu ga,kako god.. kk1109 i loza, koliko sam shvatila vi jos radite al niste uzele komplikacije? beban,ti?
    Ja razmisljam kako radim u trgovini da cim saznam bi nesto kemijala ( s obzirom da ne zna nitko sta mi se desilo )

Evo mi danas usli u 15tt. Mirujem do 20og kad nam je iduci pregled pa cemo vidjet cije mjerenje je bilo tocno 😅
    Ja radim al samo zato sto imam predivnu seficu. U lezecem polozaju radim onolko kolko mogu, kolege dobile zabranu ukljucivat me na nove projekte i davat mi ostale zadatke tako da efektivno radim 3 sata dnevno i to laganim tempom. Puno mi je pomogla jer ona naknada za cuvanje mi je upola manje novaca i maltane mi samo najam pokrije, al i ako cemo morat bumo se snasli :) kaze kad ni ovo necu moc bez razmisljanja na bolovanje, ti i beba ste na prvom mjestu...eto zena za 10 sta da vam kazem osim da ju obozavam.
    Ja sam pocela osjecat svog deckica, male mjehurice koji skakiljaju kao i u prosloj t. Odbrojavam sad par tjedana jos do 18og da se mogu opistit i bit mirnija i prihvatit da je ovo nova trudnoca koja ne mora zavrsit kao prethodna.
    Drzim figeee da se od prve primiii🥰🥰🥰 koristih lh trakice ili nesto? Mi smo zahvaljujuci njima uspjeli iz prve

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Bebica13
    12. Rujan 2022. 19:52

Pozdrav svima! Nova sam ovdje!Sada sam 16+4 trudna. I znam da nije u redu od mene što ovo pitam, ali stvarno ne znam gdje bih pitala. I još jednom se ispričavam ako sam nekoga rastužila ili uvrijedila jer mi to nije namjera!Imam sindrom policističnih jajnika i inzulinsku rezistenciju. Krvna slika koju sam radila sa 8tjedana je bila "savršena", znači sve kako treba biti. Do sada nisam imala nikakve probleme niti išta. Nalazi i UZV su do sada bili uredni.
    Moje pitanje je da li ima koja među vama da su nalazi bili u redu a da je svejedno, nažalost, imala pobačaj? Jer sam pročitala da su neke imale i u 21.tjednu, pa me jako strah. Smanjio mi se strah kada sam prošla 3 mjeseca, ali sada me i dalje strah pobačaja. Nisam radila Nifty ili panoramu i ne želim to napraviti. 

Loza 💙😇
    12. Rujan 2022. 22:20

Bebica13

Pozdrav svima! Nova sam ovdje!Sada sam 16+4 trudna. I znam da nije u redu od mene što ovo pitam, ali stvarno ne znam gdje bih pitala. I još jednom se ispričavam ako sam nekoga rastužila ili uvrijedila jer mi to nije namjera!Imam sindrom policističnih jajnika i inzulinsku rezistenciju. Krvna slika koju sam radila sa 8tjedana je bila "savršena", znači sve kako treba biti. Do sada nisam imala nikakve probleme niti išta. Nalazi i UZV su do sada bili uredni.
    Moje pitanje je da li ima koja među vama da su nalazi bili u redu a da je svejedno, nažalost, imala pobačaj? Jer sam pročitala da su neke imale i u 21.tjednu, pa me jako strah. Smanjio mi se strah kada sam prošla 3 mjeseca, ali sada me i dalje strah pobačaja. Nisam radila Nifty ili panoramu i ne želim to napraviti.

Neovisno o temi na kojoj postaviš pitanje, pitanje je malo nespretno... Ne želim reći "da, gubitak se događa bez obzira na sve" da ti ne uništim optimizam jer mi to nije namjera, ali da, gubitak se uvijek može dogoditi. 
    Ne razmišljaj o negativnim stvarima, uživaj u trudnoći. Nitko ne želi izgubiti svoju bebicu niti s prvim lošijim nalazom pomišljaju na loš ishod trudnoće. Po meni, ishod trudnoće i nalazi koje trudnica radi na početku trudnoće ne moraju biti povezani. Ponavljam, ne kažem to da te uplašim, samo odgovaram na pitanje koje si postavila 🤷
    Isto tako ni loši nalazi ne znače gubitak

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Rujan 2022. 22:22

Lana na 39dc msm da nema veze jel test rađen prije ili poslije podne, pogotovo što se sjećam da si rekla da znaš kad ti je bila ovulacija. Ako je negativan, onda je nažalost negativan 🤷 ti si sad već koliko, oko 20dpo? Jedino da odeš betu izvaditi pa da onda sigurno znaš kakva je situacija.
    Ella kakva je situacija kod tebe?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    13. Rujan 2022. 09:37

Loza 💙😇

Lana na 39dc msm da nema veze jel test rađen prije ili poslije podne, pogotovo što se sjećam da si rekla da znaš kad ti je bila ovulacija. Ako je negativan, onda je nažalost negativan 🤷 ti si sad već koliko, oko 20dpo? Jedino da odeš betu izvaditi pa da onda sigurno znaš kakva je situacija.

Ma kod mene neizvjesno🤣
    Ispada da je stvarno 01.09.bila O i po mom izračunu sutra bih trebala dobiti M. Dojke me užasno bole unazad 4,5 dana tako da ćemo vidjeti. S testovima sam se smirila, ako sutra ne dođe M, budem onda pišnula😁

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

PiaBuu
    13. Rujan 2022. 13:40

Beban, onda me razumijes o cemu pricam.. shvacam da i ovaj posao koji ja radim da nisam imala spontani bih komotno mogla odraditi do 12 tjedna, al iza dva spontana smatram da trebam odmah na komplikaciju, novci nisu problem, najveca mi je zelja da postanem mama i da moj divni i topao decko postane tata. Najveci mi je strah da se ponovno zadesi isto, gazde ne znaju za mene sta mi se desilo ( premda nesto pretpostavljaju radi papiri od bolovanje zadnjeg puta ) super je kada imas poslodavca kao kk1109 koji te razumije i mozes pricat s njim o tome, ja sam svojima maltene ne mogu.. svasta mi se vrti u glavu, sta im opet reci ako mi se zadesi isto.. kako se ponasati cim saznam da sam trudna,kada ic na pregled, kada ic na komplikacije, kako im to reci... realno, muci me dosta pitanja... prije vise od godinu dana ( kada se nije sve ovo zadesilo ) sam mislila da ce bit ovako, saznam da sam trudna al i dalje mogu raditi jer je mala trudnoca i nista se nece desiti ( jer sta se moze desiti maloj trudnoci?) i negdje cu na komplikacije kada vise ne budem mogla... a sad mi se vrti sta ako opet srce prestane kucat? sta onda? joj, grozna sam,izvinite.. trazim rjesenje a ni sama ne znam, strah me uopce i ostat trudna koliko god to htjela..

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    13. Rujan 2022. 13:44

Izvinite na duzem postu, ali morala sam ovaj svoj "ZBNJFDJIRJJ" sta mi je u glavi ispricati, malo s brda s dola,al dobro... kk1109 menstruaciju sam dobila 10.09, traje mi negdje 4/5 dana, ciklusi su mi 30/31 dan, kupila sam u mulleru ovul trakice,unutra ih ima 5 i znaci sa trakicama moram negdje krenuti od 23 do 27, kaj ne?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

kk1109
    13. Rujan 2022. 14:14

PiaBuu

Izvinite na duzem postu, ali morala sam ovaj svoj "ZBNJFDJIRJJ" sta mi je u glavi ispricati, malo s brda s dola,al dobro… kk1109 menstruaciju sam dobila 10.09, traje mi negdje 4/5 dana, ciklusi su mi 30/31 dan, kupila sam u mulleru ovul trakice,unutra ih ima 5 i znaci sa trakicama moram negdje krenuti od 23 do 27, kaj ne?

Samo opustenooo. Svaka trudnoca je trudnoca za sebe i ne mora bit i nece bit kao prethodna. Opusti se, zasto bi prestalo kucat srceko? Zasto nebi bila razmisljala pozitivno i razmisljala kako ces postat divna mama?. Znaaam da je tesko, znaam da kad ostanes trudna imat ces 4847372727 misli u glavi, da ces panicarit (evo meneee,i ja sam isto takvaa😅). Nedaj da te strah sprijeci od onog sta zelis. Bog sve vidi i radi s razlogom. Meni kad dode panika, kad dode tesko samo Ga zamolim da on misli umjesto menee, da bude kako on misli da trebaa, ali naravno da i moje zelje uzme u obzir 😅 ja sam u tom nasla spas i meni pali. Da mi dodu ruzne misli u glavu, naravnooo...tad se treba skontrolirat i ne panicarit u naprijed. Samo hrabroo draga moja i sve ce bit dobroo, mozes ti to ❤️
    A kaj se tice trakica, daa...ove su skupe i svega par komada je 100kn, ja sam uzela na forumu od neke curke 70 komada za 100kn i piskila svaki dan po 2-3 pocevsi od 10og dana nakon menge. Ja imam uvijek tocne cikluse pa sam znala da je negjde od 12og do 14 dana ovulacija. Mogu ti pogledat, negjde sam zametnula ovaj ostatak pa ti mogu dat ako nadem da ne trosis novce bzvz. Ugl moze ti uvijek bit pozitivna, bitno je da u trenu kad testna crta bude jednako tamna ili tamnina od kontrolne imas odnose. Nama je od prve uspjelo pa se nadam da ces i ti imat dobro iskustvo 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Lana99
    13. Rujan 2022. 14:44

Loza 💙😇

Po trakicama je ovulacija navodno bila oko 13.8. Ali nisam uopće dobila m pa me to skroz buni..ne znam stvarno. 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.