Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želja00
    13. Travanj 2022. 16:18

PiaBuu

Zeljao, ja sam krenula prirodno, i prirodno se iscistila al sam popila svejedno prvu dozu pilule i nakon dva dana drugu dozu u bolnici, al svejedno se nisam iscistila do kraja, nakon prve menstruacije tek je sve proslo… ides na medikamendozno ili kiretaza?
    MBMikica, Znaci, vi ce te odmah iza spontanog, mislim vidi, ti sama znas svoje tijelo

Sa prvim sam isla na kiretazu, uspavali su me, stvarno sam se fizicki brzo oporavila, dobila sam i neku inekciju odmah nakon za vracanje matarnice tako nesto. Sada je bila stvarno rana trudnoca samo 6 tjedana pa vjeruju da mi nece trebati nista,jer na ultrazvuku na hitnoj nosu vidjeli nista, prije bete su mislili da uopce nisam bila trudna, jer nije bilo nikalvih znakova 😑

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Želja00
    13. Travanj 2022. 16:19

MBMikica

PiaBuu saznali smo jedno veliko NISTA. Da je tako moralo bit i da se desava. Vise srece sledeci put to su bile reci doktora. Danas mi je 11 dan ciklusa i nemam nameru da se cuvam vise. Nadam se da cu uspjeti 😔

Meni su nakon kiretaze rekli da bi trebalo cekati 3 menstruacije ,jer ipak je raden zahvat

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    13. Travanj 2022. 17:37

Želja00

MBMikica

PiaBuu saznali smo jedno veliko NISTA. Da je tako moralo bit i da se desava. Vise srece sledeci put to su bile reci doktora. Danas mi je 11 dan ciklusa i nemam nameru da se cuvam vise. Nadam se da cu uspjeti 😔

Meni su nakon kiretaze rekli da bi trebalo cekati 3 menstruacije ,jer ipak je raden zahvat

Sve je to stvar preporuke, nema pravila... Žena treba postupiti onako kako smatra da je spremna i da može. 3 mjeseca je nekakva špranca koja se ipak ne može primijeniti na svaku ženu jer se ne oporavlja svaka žena jednako brzo. Ako je dobila potvrdu ginekologa da je sve u redu i ako ona to želi, ne vidim razlog zašto ne bi opet planirala trudnoću :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 19:46

Loza ja sam dobila preporuku da mogu da probam posle drugog ciklusa. Cak sam prosli mjesec na kontroli posle prvve M nakon spontanog imala 3 folikula skoro spremna za oplodnju. Ali se nisam usudila jer je bio ipak prvi ciklis. Ali sad idem punom parom pa sta da Bog Gospod

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 19:50

Zeljaoo meni su radili vakumsku kiretazu i kako sam cula i od zena na forumu a i od mog gin da se brze oporavlja od vakumske kiretaze. A radili su je zbog mojih godina jer ja ipak cekam prvu bebu pa da ne bi gubili puno vremena na cekanju.

Loza 💙😇
    13. Travanj 2022. 19:58

MBMikica

Lozaja sam dobila preporuku da mogu da probam posle drugog ciklusa. Cak sam prosli mjesec na kontroli posle prvve M nakon spontanog imala 3 folikula skoro spremna za oplodnju. Ali se nisam usudila jer je bio ipak prvi ciklis. Ali sad idem punom parom pa sta da Bog Gospod

Ma i ja sam se oporavila odma nakon prve M, sve bilo u redu. Ja sam baš jučer bila na pregledu, sve ok, gin kaže da će ovulacija kroz dan-dva a mi se bacili na posao 😁

Btw stiglo mi je pola nalaza za trombofiliju, za sada su svi dobri! 🙏

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    13. Travanj 2022. 23:15

Loza 💙😇

MBMikica

Lozaja sam dobila preporuku da mogu da probam posle drugog ciklusa. Cak sam prosli mjesec na kontroli posle prvve M nakon spontanog imala 3 folikula skoro spremna za oplodnju. Ali se nisam usudila jer je bio ipak prvi ciklis. Ali sad idem punom parom pa sta da Bog Gospod

Ma i ja sam se oporavila odma nakon prve M, sve bilo u redu. Ja sam baš jučer bila na pregledu, sve ok, gin kaže da će ovulacija kroz dan-dva a mi se bacili na posao 😁

Btw stiglo mi je pola nalaza za trombofiliju, za sada su svi dobri! 🙏

Drago mi je da su ti nalazi OK. A sto se tice odnosa samo pucaj punom pararom i drzim ti 🤞🏻🤞🏻da ovaj put bude sve u redu. 

PiaBuu
    13. Travanj 2022. 23:29

Loza, kako mislis pola nalaza trombofilije?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Loza 💙😇
    14. Travanj 2022. 07:53

PiaBuu

Loza, kako mislis pola nalaza trombofilije?

e stiže mi malo po malo, nije sve na jednom nalazu... tipa prvo sam dobila faktor VIII, pa anti tijela na beta II i sad sam odjednom dobila nalaze za MTHFR, PAI-1, faktor V Leiden i protrombin. Čekam još samo 9 nalaza haha

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    14. Travanj 2022. 10:56

Loza samo jos 9 hahaahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.