Hvala na informaciji! Nadam se da ću i ja uspjet to brzo riješiti jer mi se ne čeka opet dugo da krenemo ispočetka..
Hvala na informaciji! Nadam se da ću i ja uspjet to brzo riješiti jer mi se ne čeka opet dugo da krenemo ispočetka..
Ja sam tek dobila uputnicu za vadenje krvi, ginekologinja mi je rekla da provjerim telefonski dal se moze kod nas ili moram u os,jer znaju neke stvari slat pa samo platis da nemoras ici vaditi tamo.takoder je rekla da samo sacekam da prde prva menstruavija nakon spintanog kako bi se hormoni vratili kolko tolko u normalu.receno mi je kad dodbijem nalaze ,sve mozes vidjeti na e gradanin dal je stiglo da se javim nazad njoj da vidi kakvi su te da se dogovorimo kuda dalje
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Bokic svima!
Prije svega zao mi je zbog svih nas sto smo ovdje iz isto razloga 😔
Imala sam pobacaj u 12 - om mjesecu. Prvi pobacaj. Uglavnom su mi svi doktori rekli neka cekam neka tri mjeseca pa mogu pokusat opet. Mene zanima dali je netko ovdje nakon prvog pobacaja radio neke preglede prije novog pokusaja?
Bokic svima!
Imala sam pobacaj u 12 - om mjesecu. Prvi pobacaj. Uglavnom su mi svi doktori rekli neka cekam neka tri mjeseca pa mogu pokusat opet. Mene zanima dali je netko ovdje nakon prvog pobacaja radio neke preglede prije novog pokusaja?
Hej, žao mi je što si ovdje s nama. Nadam se da ti je ovo bio prvi i zadnji pobačaj 🙏
Pišemo ovdje puno o tome... Mogla bi napraviti papu, briseve, hormone, trombofiliju, kariogram. Na prve tri pretrage će ti gin vjv pristat bez problema, a za druge dvije ćeš ga možda morat vuć za rukav ako želiš uputnicu. Sve ovisi od doktora do doktora.
Brisevi i hormoni budu nalazi gotovi kroz tjedan dana, a za ovo ostalo se nalazi čekaju malo duže.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bokic svima!
Hej, žao mi je što si ovdje s nama. Nadam se da ti je ovo bio prvi i zadnji pobačaj 🙏
Pišemo ovdje puno o tome… Mogla bi napraviti papu, briseve, hormone, trombofiliju, kariogram. Na prve tri pretrage će ti gin vjv pristat bez problema, a za druge dvije ćeš ga možda morat vuć za rukav ako želiš uputnicu. Sve ovisi od doktora do doktora.
Brisevi i hormoni budu nalazi gotovi kroz tjedan dana, a za ovo ostalo se nalazi čekaju malo duže.
Papu sam radila jos u 12 mjesecu jer sam imala sistematski preko firme. Bila mi je u redu tako da sad to nije spominjala. E sad mene zanima jedan savjet dali da se pazim jos do briseva kad se narucim ili da se opustim?
O brisevima mi je pricala da bi mogla napravit u 5 mjesecu.
Bilo bi mi nevjerojatno da sada odmah ostanem trudna ali opet ne znam🤷
Bokic svima!
Pišemo ovdje puno o tome… Mogla bi napraviti papu, briseve, hormone, trombofiliju, kariogram. Na prve tri pretrage će ti gin vjv pristat bez problema, a za druge dvije ćeš ga možda morat vuć za rukav ako želiš uputnicu. Sve ovisi od doktora do doktora.
Papu sam radila jos u 12 mjesecu jer sam imala sistematski preko firme. Bila mi je u redu tako da sad to nije spominjala. E sad mene zanima jedan savjet dali da se pazim jos do briseva kad se narucim ili da se opustim?
O brisevima mi je pricala da bi mogla napravit u 5 mjesecu.
Bilo bi mi nevjerojatno da sada odmah ostanem trudna ali opet ne znam🤷
Ne znam što da ti kažem na to... Ako nađu neku bakteriju onda ćeš vjerojatno dobiti neki antibiotik koji se eventualno ne preporuča u trudnoći. Ali vjerujem da ako do trudnoće tad i dođe da će ti gin dati neki atb koji je ok za trudnice. Svaka situacija ima svoj izlaz.
U kojoj ćeš biti fazi ciklusa kada odeš na briseve?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza Drago mi je da si dobro i da pocinjes i ti raditi na bebi. Eto ja svratim ovde na ovu temu koja me je izvukla iz mrtvih i dala mi snagu da podjem dalje.
NikiMiki Doci ce i tvoje vreme draga moje i molim Boga da i tvoje ruke budu pune. Jedno vreme je tesko razumem te jer sam prosla kroz to. Isplaci se kad ti je tesko olaksaj dusu. Jer prvih meseci ce ti biti tesko da te ne moze nitko utjesit. Piši nam ovde kad ti je tesko mi smo tu za sve vas nove na ovoj tuznoj temi
Bok cure. Nova sam tu.
Nazalost izgubili smo nenadano svog sincica u 18 tj zbog upale/infekcije posteljice izazvane ureoplazmom. 2 dana prije nego su krenuli trudovi i otvaranje bila sam na redovnom pregledu i uvz i sve je bilo ok. Malisa bio veci nego je to bilo ocekivano, odlicno se razvijao. Nakon 2 dana hospitalizacije u bolnici krenuli su trudovi i roden je ziv.
Hvala Bogu imala sam priliku vidjet ga,pomazit i oprostit se.
O boli koju osjecamo dragi i ja ne moram ni pisati jer vjerujem da sve znate kako je...
Obavili smo sada briseve ( ja cerviksa i bris maternice) pa cekamo rezultate.
Ima li netko od vas iskustva s istim? Koliko traje ljecenje i imate li neke savjete kako se bestije rijesiti prirodnim putem?
Doktorica mi je rekla da se mora vidjet jel rijec o infekciji ili kolonizaciji.
Ako je kolonizacija u pitanju jel moguce opce normalno proci kroz iducu trudnocu?
Cekamo antibiotike, sada pijem puno puno vode i caj od lista brusnice za ciscenje.
Imate li nekih savjeta kako sto prije rijesiti problem jer stvarno zelimo ponovno raditi na bebici.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
kk1109, zao mi je sta si to sve prosla...
na prvi spontani (nazalost) nisam radila nikakve nalaze jer sam slusala da se to desi svakoj zeni, nakon toga sam imala drugi spontani i jedino sta su mi pronasli je ureaplasma pozitivno, u ponedjeljak idem na pregled, receno mi je da cu vjerovatno dobiti antibiotik i ja i decko. Navodno od drugih cura sam citala da uspije se rijesiti ureaplasma i od prvog puta, tako da nam se nadam tome :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
kk1109, zao mi je sta si to sve prosla…
na prvi spontani (nazalost) nisam radila nikakve nalaze jer sam slusala da se to desi svakoj zeni, nakon toga sam imala drugi spontani i jedino sta su mi pronasli je ureaplasma pozitivno, u ponedjeljak idem na pregled, receno mi je da cu vjerovatno dobiti antibiotik i ja i decko. Navodno od drugih cura sam citala da uspije se rijesiti ureaplasma i od prvog puta, tako da nam se nadam tome :)
Drzim nam fige da se sto prije rijesimo bestije. 🙏🏻🙏🏻
Meni je ovo bila prva trudnoca, ranije je nadena ureoplazma na brisevima al posto je vrijednost bila 10 na 3 gin me uvjeravao da nema nikakve opasnosti.
Vjerujem da cemo uspjet, samo se nadam da mi strah od ponavljanja problema nece stvarati stres kroz iducu trudnocu :(
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji