Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    14. Travanj 2022. 12:55

Ne kužim zašto tako dolazi? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Loza 💙😇
    14. Travanj 2022. 13:29

PiaBuu

Ne kužim zašto tako dolazi?

ne znam ni ja... na uputnici mi stoji: protein C, protein S, LAC, kardiolipin screen, anti beta GPI, PV, APTV, FBG, AT III, d-dimeri, F V Leiden, protrombin, MTHFR, PAI-1, F VIII, od čega je stiglo ono što sam gore već navela. 
    Sve te pretrage sam morala raditi na 3 različita mjesta u dvije bolnice, pa sam mislila da ću svakako dobiti 3 nalaza sa svakog odjela, ali meni kako što bude gotovo tako dobijem nalaz... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    14. Travanj 2022. 13:32

sad baš gledam kako mi piše na uputnici - sve što sam radila u KBC Osijek mi je stiglo. Čekam još ostatak nalaza iz bolnice u svom gradu, gdje sam od svega navedenog dobila samo nalaz za anti betu GPI.

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Želja00
    14. Travanj 2022. 17:22

Loza 💙😇

Želja00

MBMikica

PiaBuu saznali smo jedno veliko NISTA. Da je tako moralo bit i da se desava. Vise srece sledeci put to su bile reci doktora. Danas mi je 11 dan ciklusa i nemam nameru da se cuvam vise. Nadam se da cu uspjeti 😔

Meni su nakon kiretaze rekli da bi trebalo cekati 3 menstruacije ,jer ipak je raden zahvat

Sve je to stvar preporuke, nema pravila… Žena treba postupiti onako kako smatra da je spremna i da može. 3 mjeseca je nekakva špranca koja se ipak ne može primijeniti na svaku ženu jer se ne oporavlja svaka žena jednako brzo. Ako je dobila potvrdu ginekologa da je sve u redu i ako ona to želi, ne vidim razlog zašto ne bi opet planirala trudnoću :)

Dobro ,naravno da smo sve drugacije,ja sam samo rekla kako su meni sugerirali.  I svima koji rade trenutno na bebicama zelim da to sto prije i uspiju 😀

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Želja00
    14. Travanj 2022. 17:25

Loza 💙😇

sad baš gledam kako mi piše na uputnici - sve što sam radila u KBC Osijek mi je stiglo. Čekam još ostatak nalaza iz bolnice u svom gradu, gdje sam od svega navedenog dobila samo nalaz za anti betu GPI.

Jesi sama birala da ne radis sve u os ili se neke stvari nisu mogle tamo obaviti?

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    14. Travanj 2022. 22:21

Želja00

Loza 💙😇

Jesi sama birala da ne radis sve u os ili se neke stvari nisu mogle tamo obaviti?

Nisam iz Osijeka. Otišla sam na pregled kod transfuziologa u bolnicu u svom gradu jer sam dobila termin za pregled puuuuno prije nego što bi dobila u Osijeku. Kad sam već došla na pregled kod trnasfuziologa odma su mi izvadili krv al su rekli da ne rade oni sve pretrage već samo neke, a ostatak ću morati u Osijeku. Zapravo vjerujem da u Osijeku rade sve pretrage.

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Želja00
    15. Travanj 2022. 07:31

Anavi1206

Ne znam kud ovaj moj esej vodi, trenutno samo u ispuhivanje, ali svakako bi mi dobro došao koji savjet, odakle sad krenuti, na što paziti, svega me užasno strah. Uspjela sam skinuti 20 kg, ostaje mi još toliko, pijem sve suplemente i lijekove za štitnjaču koja je pod kontrolom, Andol, metilfolat, B kompleks, magnezij, selen, cink, d3 i k vitamine - sve pažljivo dozirano i sa pauzama. Ciklusi su redoviti unatrag pola godine te točno u dan kako su mi uvijek bili osim perioda nakon spontanih gdje sam ih morala izazivati Duphastonima te su me filali Klomifenom, a ovulacije nigdje. Sumnjaju i na PCOS u što nisam baš sigurna jer ni ginekolozi nisu sigurni (promijenila sam valjda 5 dosad).
    Osjećam jako veliku želju za majčinstvom jer sam se u karijeri, poslu, stambenom pitanju i svemu ostvarila, a ovo je nešto što mi toliko nedostaje, imam osjećaj svaki dan kao da svaki atom moga tijela želi puknuti od potrebe za majčinstvom i nikada se nisam tako osjećala.
    Eto, oprostite na ovolikim slovima i riječima, ali napokon imam snage i hrabrosti nešto napisati. ❤️

Znam koliko je tesko pomirit se sama sa sobom, a i u nekim trenucima je stvarno tesko gledati kako svi sa lakocom uspijevaju biti roditelji a ti se trudis i nista. Meni je sa zadnjom (iako eto na kraju neuspjelom trudnocom) pomoglo ili barem mislim da je pomoglo da ostsnem trudna vjezbanje ( kad dam htjela uhvatiti slobodnog vremena) ,te sam 3 mjeseca uzimala prenatal od novalca. Mi tek krecemo u otkrivanje nasih problema, odnosno u otkrivanje onoga sto me sprijecava da se trudnoca nastavi a da se ne prekine u prvom tromjesjecju. 

Stvarno se nadam da ce te uspjeti sto prije, i necu ti govoriti da se opustis  i ne rszmisljas ,jer mislim da kad god mi je to netko rekao zivci su mi skocili na 800 :/  ,kao da je moguce ne razmisljati o onome sto najvise zelite. 
    Mislim samo da se stvari trebaju posloziti ,treba prihvatiti ono sto se dogada u zivotu i znati zivjeti sa time, a ujedno cijeniti svoju vezu .

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Loza 💙😇
    15. Travanj 2022. 08:22

anavi1206 jako mi je žao zbog tvojih gubitaka :(
    nažalost, mislim da nema riječi utjehe u takvim situacijama, još uz problem sa začećem... ali mislim da je lijepo znati da nisi sama u tome i da nas ima još ovdje koje razumijemo kroz što prolaziš. Nadam se da ćete ovaj ciklus ugledati plusić na testu i da će s trudnoćom biti sve u redu :) u kojoj si sada fazi ciklusa? 
    Prema ovome što si navela, mislim da stvarno poduzimaš sve što je u tvojoj moći i samo nastavi tako, bravo! Jednom će se već i zvjezdice posložiti :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Želja00
    15. Travanj 2022. 09:18

Anavi1206

Hvala žene ❤️
    Koliko god zvučalo bezveze, tješi me što postoji ovaj dio foruma s vama jer barem znam da nisam sama, a ponekad kad pročitam još veće i teže gubitke od mojih shvatim da je to stvarno tema koja ne bi smjela biti tabu i o kojoj treba razgovarati.
    @Želja definitivno i ja poludim kad mi kažu da se opustim ili još bolje 'manje stresa' 😁 kao da same to ne znamo ili kao da si same želimo još više stresa.
    @Loza sada sam trenutno u plodnim danima i umaram dragog svaki drugi dan 😂 on pak jadan bi, ali kako ima taj problem s jetrom uhvati ga kroničan umor i još ova alergija… Malo bude neupotrebljiv 🤭
    Ne znam hoće li išta uspjeti ovaj mjesec, nadam se da hoće. Bili smo i dva tjedna u toplicama kao da se malo opustimo i rehabilitiramo pa možda i to urodi plodom. Oboje smo privatnici s vrlo radnim firmama pa nas posao pojede, a trudimo se naravno kako bi naša buduća djeca imala što mi nismo 💙

Definitivno je lakse kada mozes nekog pitate dal su neke stvari 'normalne' u ovakvim situcijama, i kada imas nekoga tko ce ti preporuciti kuda krenuti,i sto nebi bilo lose naprsviti. A i na kraju krajeva kada se mozes malo pozaliti a te osobe te razumiju. 

Nadam se da ce to opustanje onda uroditi plodom 😀 drzimo palceve 🥰

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

MBM🐬🍀💕
    15. Travanj 2022. 09:26

Anavi1206 zasto ne probas sa Pahuljicom ima velike hvale za njene bio kapi i vaginalete. Probaj se pridruziti njenoj grupi. Ja sam kontaktirala ali ne salju na Kosovu pa ako ne dodje do trudnoce narednih mjeseci mislim otputovati za Bosnu i kupit. Kod nje ima za sve probleme bio stvari. Mnoge zene posle dugo godina ostale u drugom stanju uz pomoc Boga i njenih proiyvoda. Pa zasto ne probati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.