Loza Hvala draga moja, sretno i tebi. Hoces li da pocnes ovaj mjesec da radis na bebi. Ja mislim da je vreme jer sam u razgovoru sa puno zena u susedu za koje nisam ni snala da su imale spontani dok nisu saznale za moj spontani i ispricale mi svoju pricu. Ima puno njih koje su puno od njih ostale i prvu Men posle spontanog i imaju zdravu decicu danas.
LozaHvala draga moja, sretno i tebi. Hoces li da pocnes ovaj mjesec da radis na bebi. Ja mislim da je vreme jer sam u razgovoru sa puno zena u susedu za koje nisam ni snala da su imale spontani dok nisu saznale za moj spontani i ispricale mi svoju pricu. Ima puno njih koje su puno od njih ostale i prvu Men posle spontanog i imaju zdravu decicu danas.
u teoriji da, trebali bi počet ovaj ciklus radit na bebi. Samo mi se čini da sam trenutno promijenila mišljenje. Možda je to samo faza koja me ovih dana uhvatila, vidjet ću kad dođe vrijeme ovulacije što ću...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure doktor minprepisao Aspirin 100 mg pre trudnoce. Ali dali smem da koristim Aspirin pre trudnoce
Cure doktor minprepisao Aspirin 100 mg pre trudnoce. Ali dali smem da koristim Aspirin pre trudnoce
Naravno, ja ga pijem vec 3 mjesca i prije i tokom trudnoce cu osim ako mi ne uvedu heparin radi krvi.
Zasto ga ti pijes ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Zbog mojih godina,jer sam imala spontani pa da pripreme za buducu trudnocu. Tako su mi rekli na pregledu. A jedna prijateljica me savetovala da ga ne pijem dok ne zatrudnim jer on razbija ugruske a prema tome da je beba na pocetku ugrusak pa se ja uplasi. Rekoh da pitam vas
Kejsy hvala Bogu sto postojis. Ma ti ti si veci specijalisti i od specijaliste 😍😍. Upravo sam na srecniju temu ali svraticu ovde po nekad.
Pozdrav svima. Moja prica je ovakva. 36 godina, 2019. missed ab u 9.tj. trudnoce. 2020. rodila zdravu djevojcicu iz skolski zdrave trudnoce. Prije 3 dana na pregledu u 15.tj.trudnoce utvrdjeno da bebi ne kuca srce i danas dobila prvu tabletu za medikamentozni prekid trudnoce.
Ne znam sto dalje, nitko od lijecnika mi ne spominje nikakve pretrage koje bi trebala napraviti jer se ovo vec drugi put dogadja, a ja se bojim opet prolazenja istoga, ne znam je li bi to mogla vise podnijeti.
Moraju li me poslati na pretrage ako budem inzistirala i od koga da to trazim, od ginekologa opce prakse ili specijalista?
Pozdrav svim hrabrim zenama sa slicnim pricama, mislim da sve zasluzujemo ordene hrabrosti ❤
Pozdrav svima. Moja prica je ovakva. 36 godina, 2019. missed ab u 9.tj. trudnoce. 2020. rodila zdravu djevojcicu iz skolski zdrave trudnoce. Prije 3 dana na pregledu u 15.tj.trudnoce utvrdjeno da bebi ne kuca srce i danas dobila prvu tabletu za medikamentozni prekid trudnoce.
Ne znam sto dalje, nitko od lijecnika mi ne spominje nikakve pretrage koje bi trebala napraviti jer se ovo vec drugi put dogadja, a ja se bojim opet prolazenja istoga, ne znam je li bi to mogla vise podnijeti.
Moraju li me poslati na pretrage ako budem inzistirala i od koga da to trazim, od ginekologa opce prakse ili specijalista?
Pozdrav svim hrabrim zenama sa slicnim pricama, mislim da sve zasluzujemo ordene hrabrosti ❤
pozdrav! jako mi je žao što kroz to prolaziš, pogotovo što se to drugi put ponavlja... Od srca ti želim brz oporavak psihički i psihički <3
Što se tiče pretraga, ja sam nakon svog gubitka od ginekologa tražila uputnicu za trombofiliju i bez problema sam ju dobila. Često je problem u tome, a cure spominju i da su radile kariogram. Pretpostavljam da bi to isto mogla tražiti od ginekologa. Npr ja sam od svog ginekologa dobila uputnicu za pregled kod transfuziologa zbog trombofilije, a transfuziolog mi je dao dalje uputnicu za vađenje krvi.
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
ispravak gore, htjela sam reći da ti želim brz psihički i fizički oporavak :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Koliko sam uspjela shvatiti, to ti je drugi spotani? i jedna uredna trudnoca? Ja sam nakon dva spontana trazila kariogram,trombofiliju,briseve,papa :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧