Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikimiki
    19. Travanj 2022. 19:14

MalaD

Pozdrav,
    Prije nekoliko dana sam imala inducirani porod pomoci injekcije dane u trbuh ravno u maternicu jer mi je beba umrla u trbuhu. Bila sam u tjednu 22+4. Zanima me kakva prava imam sada. Imam li kakav porodiljni i sl?
    Od ginekologa saznala da ostajem na bolovanju jos onoliko koliko sam bila trudna ako treba i vise…
    Dobila rodni list i smrtni list…

Hvala

Žao mi je što si prošla nažalost suosjecam se s tobom 🙏🏼 Ja sam bila u 25tj, te prosla porod uz kiretažu jer je pukla pupcana tokom poroda i posteljica je ostala .. Imaš pravo na porodiljni i odmah ga otvaraš ja sam dobila 2 mj + naknadu. Znam da gledaju da beba ima 550grama da onda priznaju👼🏼 Prijava na poreznu ili kod poslodavca ili najbolje HZZ ( ja nisam bila prijavljena kod poslodavca, jer je moja firma pa je drugacije )  

Postoji Udruga Betlehem koja ima svoju grobnicu za naše anđele nevezano materijalno/nacionalnosti/ vjeru. Ako želite i imate snage ( najbolje muž) da nazove bolnicu 🙏🏼🤍 za pokop… meni to najviše daje snagu gdje mogu svaki dan doci i zapaliti svijecu 👼🏼🤍🙏🏼🕊

MalaD
    19. Travanj 2022. 20:17

Kakva prijava na poreznu ili poslodavca??
    U pravilniku na netu pise tri mjeseca da se dobije . Svatko prica drukce.. vidjet cu.. imam dvoje djece ovo je trebalo biti trece. :-(

• nikimiki
    19. Travanj 2022. 21:25

MalaD

Kakva prijava na poreznu ili poslodavca??
    U pravilniku na netu pise tri mjeseca da se dobije . Svatko prica drukce.. vidjet cu.. imam dvoje djece ovo je trebalo biti trece. :-(

Isprike ( od šoka i potisnutosti ne sjecam se tocno jer je sve muž zvao i rješavao sta je trebalo) kaže da sam bila 3.mj na porodiljnom , a što se tice porezne ( ja sam privatnik pa je islo na poreznu zbog HZZ-a) 
    SVAKAKO ZOVITE I RASPITAJTE SE jer imate pravo posebno u ovim tužnim trenutcima 🙏🏼🥺 
    Meni je bila prva bebica i evo tocno godina kako sam je sahranila, izgubili smo i drugu bebu neki dan 👼🏼🕊💔 nema utjehe - znam,  ali zagrlite i poljubite svoje dvoje djecice, ja imam samo prazne ruke i prazno srce 🙏🏼🤍

• Želja00
    19. Travanj 2022. 23:11

MalaD nemam nista drugo reci nego da mi je zao,drzite se 

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

• Želja00
    19. Travanj 2022. 23:15

Sto se tice mojeg stanja,danas sam bila na pregledu i sve je uredno.nemoram na nikakva dodatna ciscenja.sada moram samo cekat sljedecu menstruaciju kako bi krenula sa pretragama da vidimo sto se dogada pa trudnoca uvijek zavrsi spontanim. Takoder ginekologinja je rekla da sto se tice same maternice ,nemoram praviti pauzu u planiranju trudnoce.tako da cemo pricekati te nalaze koje budem sada radila

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

PiaBuu
    20. Travanj 2022. 00:00

Drage moje,vidim nova imena na ovom postu, i jedino sta vam mogu reci je da mi je zao i da niste same!

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

MalaD
    20. Travanj 2022. 07:34

Hvala vam zene... Ne znam vase price ali svaki spontani je uzas za jednu zenu pa zelim svima da se drzite i da uspijete u naumu da imate bebice!! Da ti spontani prestanu!!
    Budimo jake i nedajmo se slomiti do kraja!! ♥️🌹

Loza 💙😇
    20. Travanj 2022. 09:46

Oh, tako mi je žao vidit nove cure ovdje... 😥 Svu snagu ovog svijeta vam želim da preživite ove trenutke! Teški su dani pred vama, ali vi to možete izdržati! ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• hrvivax
    20. Travanj 2022. 10:49

Imam pitanje, cure koje ste iz manjih mjesta i išle ste raditi nalaze za trombofiliju, jeste li morale ići u Zagreb/Osijek (tko je iz Slavonije) i koliko se dugo čeka? 

Loza 💙😇
    20. Travanj 2022. 11:57

hrvivax

Imam pitanje, cure koje ste iz manjih mjesta i išle ste raditi nalaze za trombofiliju, jeste li morale ići u Zagreb/Osijek (tko je iz Slavonije) i koliko se dugo čeka?

Evo da ti opišem svoj postupak:
    Tražila sam ginekologa uputnicu za transfuziologa kako su me u NMB-VU i uputili. Ginekolog mi je dao uputnicu i rekao idem u OS. Zvala sam KBC OS da mi daju termin na pregled i dali su mi tek za cca mjesec i po dana. Rekla sam im da mi je to dugo i jel može ikako malo ranije pa su mi rekli da zovem NMB VU, kod njih se manje čeka pa ću dio nalaza odraditi kod njih, a ostatak onoga što oni ne rade da dođem u OS samo izvaditi krv, ne moram na pregled. Tako je i bilo. u VU sam dobila termin za pregled nakon par dana od naručivanja i odmah izvadila krv pa nakon par dana ošla za OS opet vadit krv. 
    Vađenje krvi sam odradila od 24.03. do 31.03., a zadnji nalaz mi je bio gotov 07.04. i u VU i u OS, samo je do mene došao tek jučer jer sam zvala da pitam jel gotovo. A u startu su mi rekli na oba mjesta da ću čekati nalaze mjesec dana.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.