Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hrvivax
    15. Travanj 2022. 11:20

Anavi1206

MBMikica

Anavi1206zasto ne probas sa Pahuljicom ima velike hvale za njene bio kapi i vaginalete. Probaj se pridruziti njenoj grupi. Ja sam kontaktirala ali ne salju na Kosovu pa ako ne dodje do trudnoce narednih mjeseci mislim otputovati za Bosnu i kupit. Kod nje ima za sve probleme bio stvari. Mnoge zene posle dugo godina ostale u drugom stanju uz pomoc Boga i njenih proiyvoda. Pa zasto ne probati

Nisam dosad ništa pokušavala jer smo uspjeli dva puta spontano, liječnici tvrde da je kod mene problem održavanje trudnoće prvo tromjesečje, a ne začeće. Vjerojatno nam dosad nije uspjelo zbog toga što nismo imali vremena toliko često biti skupa, ciljali bi plodne dane, ali nikad ne znaš koliko promašiš, pogotovo što dragi ima tu asthenozoospermiju pa pretpostavljamo da smo se trebali družiti malo češće zbog sporijih plivača. 🤣
    Doduše, sad znam za heparin i sve što moram napraviti kad dođe do trudnoće, čekamo da nam se poklopi. ❤️

Pročitala sam tvoj post i divim se svima vama/nama na hrabrosti krenuti dalje! Zaistati  od srca želim da ti iduća trudnoća bude uspješna i s obzirom na tvoj trud oko zdravlja i da znaš koji su potencijalni problemi, vjerujem da će se to i ostvariti :). Treba se pričati o tome, to nije nešto što bi nas trebalo definirati, ali je dio našeg života i zauvijek će biti. I što se više o tome priča, možemo barem pomoći  da i ostale žene znaju da se to ne događa samo njima, a možda i spriječiti da se nekoj to dogodi. I razumijem kada kažeš da nisi ljubomorna na žene oko sebe koje su rodile nego ne možeš primiti tu dozu veselja kada znaš što si ti izgubila. Ja sam neki dan doživjela sličnu situacija kada je dan prije moje kiretaže, šogor dobio sina. Bila sam sretna jer smo dobili nećaka, ali nisam se mogla veseliti koliko sam htjela jer sam bila u svojoj boli i čekao me najteži dan od smrti moga sina. I eto, proživjela sam i preživjela i to da me drugi puta netko odvojio od onog moga, onog najvažnijeg. I da, tu sam, živa i zdrava i sve mogu. A nakon svih tih gubitaka, mora doći i svijetlo na kraju tunela. A dotada, volimo se s partnerom, trudimo i budimo podrška jedni drugima, znali se ili ne znali. Želim svima vama Sretan i blagoslovljen Uskrs i neka vam najljepši poklon tko radi na trudnoći bude jedan veliki plus! Pozdrav svima! 

MBM🐬🍀💕
    16. Travanj 2022. 01:37

Hrvivax zelim i ja tebi puno srece i hvala na recima podrske.Tesko je prolazit kroz spontane i zelju za potomstvo a jos kad ugledas pozitivan test otkuceje malog srca koje raste u tebi i onda od jednom BOM. To je kao grom iz vedrog neba, ali idemo dalje cure sta se mora to se izdrzi. Bog daje coveku onoliko muke koliko moze da izdrzi. Ja se molim i nadam da svim zenama koje su izgubile svoje bebe Bog posalje najlepsi poklon ove godine da postanemo majke 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Želja00
    16. Travanj 2022. 09:15

Anavi1206

Hrviwax žao mi je 😔😘
    Trebamo se diviti jedna drugoj međusobno, ali i same sebi jer koliko je žena snažna to zaista nije nitko ili nije ništa drugo.
    Sjećam se drugog puta kada sam morala u bolnicu na medikamentozno čišćenje pa sam nakon grčeva i polutrudova na wc-u tražila sestru tabletu protiv bolova pa je rekla da to nije ništa da će brzo proći. Srećom imala sam Brufen od 600 u torbici. I onda ideš na ultrazvuk da vide je li 'sve otišlo' i čekaš u čekaonici sa svim trudnicama i gledaš u njihove velike trbuhe i kako sretno odlaze natrag na Odjel za rodilje, a ti samo truneš i propadaš i trudiš im se nasmiješiti kada te nešto pitaju ili pogledaju.Nadam se da ćemo biti nagrađene duplo za sve te gubitke. ❤️
    Dotad malo uživancije u nadolazećoj šunkici, jajcima i kolačima. 🤭

Stvarno je tako, svaka nam cast na snazi. I ti trenutci kada si na odjelu i gledas ih sve sretne je tako tezak, nadam se da sve od nas kada sljedeci put budemo tamo cemo biti jer smo dosli na kontrolni pregled za nasu zdravu trudnocu.

Sada malo opustanja uz obitelj ❤️ sretan i blagoslovljen Uskrs svima

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

PiaBuu
    16. Travanj 2022. 16:26

Pozdrav Anavi, nitko ti ne bi zamjerio na ovom " duzem eseju ", to je jos nista koliko toga osjecas u sebi a da bi htjela napisati. Dobro si dosla ovdje i sta god da te muci, slobodno nam pisi, iz tog razloga je ova grupa i napravljena! :) 
    Iza sebe imam dva spontana, jedan kraj 7 mj 2021 i drugi pocetak 2 mj 2022,  meni je trenutacno pronadena samo ureaplazma, sve ostalo su uredni nalazi. Jeste napravili kariogram?  
    Uvijek si nekako govorim da sve postoji s razlogom i da je to valjda trebalo tako bit ( koliko god ne shvacala to u tom trenutku ) i nekako se drzim toga i to me izvlaci iz svega ovoga..Ima dana kada se osjecam grozno i ne mogu krenuti dalje, ima dana kada dobijem vjetar u leda i tad sam najveci borac, tako da... sve smo mi iste po tom pitanju.. 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Loza 💙😇
    17. Travanj 2022. 16:53

Pozdrav cure, sretan Uskrs koje slavite :)
    Nadam se da ste ok za ove blagdane, oni uvijek malo teško padaju u ovakvim situacijama... Ja sam jučer izbacila svu tugu iz sebe tako da sam danas relativno okej :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    18. Travanj 2022. 13:48

Gatalinka uz tebe smo draga samo polako i bit ce sve u redu. Vreme zaleci to nekako. Ono sto te ne ubije samo te ojaca. 

• hrvivax
    18. Travanj 2022. 18:00

gatalinka

Pozdrav svima!
    Prvo vam želim reći da mi je žao što moramo pisati na ovoj temi te se nadam da ćemo se preseliti na neku veseliju. Čitajući vaše priče, vidim da ste, nažalost, svašta prošle.. Molim vas za savjet.. Ovo mi je bila prva trudnoća i nakon početnog veselja, već prvi pregled je naslućivao loše vijesti - nisu se čuli otkucaji. To je potvrđeno sada u petak, plod se ne razvija.
    Dobila sam uputnice za pregled, uzv i dnevnu bolnicu gdje bih trebala dobiti tablete. Pošto sam u petak u Petrovoj obavila samo uzv, rekli su mi da dođem sutra.
    Ima li koja od vas iskustva s tim? Piju li se te tablete u bolnici ili ih nosim kući? Trebam li tamo nešto posebno ponijeti?
    Želim samo da to sada što prije prođe..

Gatalinka, žao mi je što moraš ovo proći. NOrmalno je da te strah, mislim da nas je svih bilo koje smo se našle u toj situaciji pogotovo kada ne znaš što te čeka.. Sve će to proći dobro i samo hrabro! A 2023. će biti naša godina i nadam se da ćemo pisati na ljepšim mjestima :) Drži se!! 

missmama91
    19. Travanj 2022. 08:58

gatalinka

Pozdrav svima!
    Prvo vam želim reći da mi je žao što moramo pisati na ovoj temi te se nadam da ćemo se preseliti na neku veseliju. Čitajući vaše priče, vidim da ste, nažalost, svašta prošle.. Molim vas za savjet.. Ovo mi je bila prva trudnoća i nakon početnog veselja, već prvi pregled je naslućivao loše vijesti - nisu se čuli otkucaji. To je potvrđeno sada u petak, plod se ne razvija.
    Dobila sam uputnice za pregled, uzv i dnevnu bolnicu gdje bih trebala dobiti tablete. Pošto sam u petak u Petrovoj obavila samo uzv, rekli su mi da dođem sutra.
    Ima li koja od vas iskustva s tim? Piju li se te tablete u bolnici ili ih nosim kući? Trebam li tamo nešto posebno ponijeti?
    Želim samo da to sada što prije prođe..

Zao mi je sto moras prolaziti kroz to..to razdoblje je najteze i zelim ti brz fizicki i psihicki oporavak..ja sam prosla dva puta kroz to u Petrovoj..ako si se odlucila na tabletni pobacaj a ne kiretazu,oni naprave uzv da potvrde da se plod prestao razvijati i nema otkucaja,zatim popijes 3 tablete i dvije tablete nosis kuci koje popijes sljedeci dan...meni su grcevi tek krenuli sljedeci dan nakon znaci cetvrte tablete,i ubrzo sam prokrvarila te provela dan na wc skoljci..i to je bilo to..sveukupno sam jos krvarila nekih tjedan dana ali nista strasno..na kontrolu ides nakon krvarenja svojoj ginekologici...u bolnicu ides samo u slucaju jakog krvarenja..savjetujem ti da si popijes odmah i neke tablete protiv bolova,jer znaju biti gadni grcevi... Zelim ti da sto brze i bezbolnije prode... ❤️

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

MalaD
    19. Travanj 2022. 18:28

Pozdrav,
    Prije nekoliko dana sam imala inducirani porod pomoci injekcije dane u trbuh ravno u maternicu jer mi je beba umrla u trbuhu. Bila sam u tjednu 22+4. Zanima me kakva prava imam sada. Imam li kakav porodiljni i sl?
    Od ginekologa saznala da ostajem na bolovanju jos onoliko koliko sam bila trudna ako treba i vise...
    Dobila rodni list i smrtni list...

Hvala

• nikimiki
    19. Travanj 2022. 19:06

gatalinka

Hvala vam svima na savjetima i podijeljenjm iskustvima!
    Danas sam popila prve tri tablete, sutra slijedi ostatak. Drago mi je da to mogu proći kod kuće. 😍

Žao mi je što to prolaziš 🥺🙏🏼 🕊 
    Nadam se da ces danas roditi 👼🏼 i da ce najbezbolnije proci sto se tice fizickog dijela.. ja sam evo na Uskrs izašla iz bolnice  jer se nista nije konkretno dogadalo doma - popila sam te 3 tablete doma  za 2-3h zaustavilo se krvarenje uz temp te sam zavrsila u bolnici gdje sam dobila jos 2x tablete te na Veliku Subotu donjela svoga anđela 🙏🏼   Hrabra si 🤍🙏🏼 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.