Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mladabuducamamanadamse
    19. Lipanj 2021. 11:08

Pozdrav žene...javljam se sa svojim problemima..
    Pojavio mi se smedi iscjedak u utorak te sam odmah otišla kod ginek.koja je rekla da još ne može potvrditi trudnoću, da je rano ali da se ona nadzire i da će najvjerojatnije doći do nje. A što se krvarenja tiče da je to "SVE NORMALNO" tako na početku. Neće mi dati nikakve tablete  već da samo nastavim piti folnu.. tu me umirila. Nakon 24 sata dolazi do krvarenja kao kad sam imala menstruaciju ali bez bolova, mislila sam ok, nešto se događa valjda je i to normalno na početku. Nakon sat vremena počinju bolovi duplo jači od.menstrualnih i krvarenje sa ugruscima.... odmah sam krenula na hitnu ginekologiju te dok sam čekala sat i pol prokrvarila od gacica do gležnjeva, nisu me htjeli primit.preko reda nego sam takva u užasnim bolovima,ranjiva i sva u krvi morala čekati punih sat i pol. Kada sam došla na red imala sam šta i vidjeti....prokrvarila sam neopisivo... ginek.je samo rekao " čujte došlo je do spontanog"...bila sam nepuni 7 tt. 
    Ocistio je koliko je mogao, i ginek i sestra smijali su se zbog čega sam ja utucena i zbog čega placem da je to "samo spontani" ...morala sam popiti mispregnat tabletu i poslali su me.kuci. bolove imam na valove koji su izdrživi ali psihički stanje me ubija...molim savjet vas koje ste prošle.ove muke kako se smiriti i razmsilajt normalno bez krivnje same sebe i ispitivanje konstantno šta bi bilo kad bi bilo.... dobila sam bolovanje dva tjedna...
    Kada ste se smirile , prihvatile da se to dogodilo, da niste jedine i da je tako trebalo biti?
    Lp.

BlairWaldorf
    19. Lipanj 2021. 11:27

mladabuducamamanadamse

Pozdrav žene…javljam se sa svojim problemima..
    Pojavio mi se smedi iscjedak u utorak te sam odmah otišla kod ginek.koja je rekla da još ne može potvrditi trudnoću, da je rano ali da se ona nadzire i da će najvjerojatnije doći do nje. A što se krvarenja tiče da je to "SVE NORMALNO" tako na početku. Neće mi dati nikakve tablete već da samo nastavim piti folnu.. tu me umirila. Nakon 24 sata dolazi do krvarenja kao kad sam imala menstruaciju ali bez bolova, mislila sam ok, nešto se događa valjda je i to normalno na početku. Nakon sat vremena počinju bolovi duplo jači od.menstrualnih i krvarenje sa ugruscima…. odmah sam krenula na hitnu ginekologiju te dok sam čekala sat i pol prokrvarila od gacica do gležnjeva, nisu me htjeli primit.preko reda nego sam takva u užasnim bolovima,ranjiva i sva u krvi morala čekati punih sat i pol. Kada sam došla na red imala sam šta i vidjeti….prokrvarila sam neopisivo… ginek.je samo rekao " čujte došlo je do spontanog"…bila sam nepuni 7 tt.
    Ocistio je koliko je mogao, i ginek i sestra smijali su se zbog čega sam ja utucena i zbog čega placem da je to "samo spontani" …morala sam popiti mispregnat tabletu i poslali su me.kuci. bolove imam na valove koji su izdrživi ali psihički stanje me ubija…molim savjet vas koje ste prošle.ove muke kako se smiriti i razmsilajt normalno bez krivnje same sebe i ispitivanje konstantno šta bi bilo kad bi bilo…. dobila sam bolovanje dva tjedna…
    Kada ste se smirile , prihvatile da se to dogodilo, da niste jedine i da je tako trebalo biti?
    Lp.

Draga moja ❣️

Nista nisi mogla napraviti da bude drukcije zato nemoj kriviti sebe. 
    Zao mi je zbog lošijeg iskustva u bolnici, izgleda da je osoblju to zaista svakodnevnica s obzirom na to koliko su spontani česti, ali eto tek to saznas kad ti se ovako nesto desi. Ne priča se puno o tome. 
    Znam da je klisej ali s vremenom bude lakse. 
    Odmaraj ta dva tjedna, po prestanku krvarenja na pregled k iščekivanje menstruacije... A onda u nove pobjede kada procijenis da si spremna ❣️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

missR
    19. Lipanj 2021. 16:06

Curke malo sam zapostavila ovaj forum ali citkam vas pomalo svaki dan.
    Cestitke svima koje su ugledale plusice i kojima je pregled dobar 😃
    Kod mene ciklusi i dalje luduju, pocela piti neke preparate i trakice lh. Bacili smo se na posao pa se nadam i ja plusicu sto prije! 🙃
    Ifigenija Ja sam imala slicnu situaciju, 3 tjedna nakon medikamentoznog i dalje krvarenje, odjek 15 mm i morala sam na vakum. Previse sam krvi izgubila i nisu htjeli riskirat da ne ode s mengom. Nadam se da ce tebi sve to izaci sa mengom kao sto je bilo i nasoj Pingo.
    Mladabuducamama zao mi je sto si to sve prosla, stvarno s vremenom je lakse. To svakoj tu kazemo, to su cure rekle i meni - i stvarno je tako. Drzi se 😘
    A sto se tice neosjetljivosti u bolnici ja sam ostala zacudena takoder. Kad sam cula usred hodnika od sestre “dajte pobacajima rucak” bilo mi je slabo.. ali da, oni se toga nagledaju svaki dan nazalost. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

jelenas
    19. Lipanj 2021. 21:10

Draga missR, držim ti fige za plusić ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

missR
    19. Lipanj 2021. 22:25

Hvala Jelena 🥰🤗 
    Ja saljem pozitivu tebi i tvojoj duginoj bebi i cekam da javis sve kad odes na pregled. 🌈
    Vidila sam da si pitala za neku preporuku u Zd, Kulisic je od mene iskrena preporuka 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

jelenas
    20. Lipanj 2021. 08:06

missR

Hvala Jelena 🥰🤗
    Ja saljem pozitivu tebi i tvojoj duginoj bebi i cekam da javis sve kad odes na pregled. 🌈
    Vidila sam da si pitala za neku preporuku u Zd, Kulisic je od mene iskrena preporuka

Hvala puno, mislim da ću se kod njega onda naručiti, ovisno kako dugo odlučimo biti na moru :)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ribic
    20. Lipanj 2021. 09:33

Cuclala sam ove druge od 8:45-9:15. I sad povratila. Ne znam jel to sad utjece tj. jesu li se stigle apsorbirat

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• mladabuducamamanadamse
    20. Lipanj 2021. 13:33

Hvala drage na podršci iako sve koje smo to prošle znaju kako je...nažalost...
    Nakon koliko dana je vama prestalo krvarenje? Meni je 4.dan i ne prestaje niti se smanjuje. Ginek.mi je rekla da će to biti normalno za očekivati do 14 dana, dok mi prijateljice koje su prošle govore da odem na hitnu.
    Jako sam razočarana u ginek koja je 24 sata prije nego mi se to dogodilo rekla da je apsolutno sve uredu i da je to normalno krvarenje tako da sam totalno poljuljana svime što.me savjetuje. 

• XOXO
    20. Lipanj 2021. 16:08

Hej cure... Cisto da svratim i pozdravim vas 💜
    Vidim na zalost opet novih imena. Kao sto su cure vec prije rekle samo hrabro s vremenom i novim ciljevima postaje nekako lakse iako se trenutno ne cini tako. 
    missR zelim ti sto prije jedan divan plusic
    Ribic mozda da zvrcnes ginekologiju i pitas dal se uspjelo apsorbirat ili bi trebala uzet novu tabletu.
    Jel nam se hera presaltala sa poslovnog na GO? Nisam pohvatala jesi li vec imala pregled nakon M? 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Lota 🌼
    20. Lipanj 2021. 17:46

Hej cure,
    Eto da i ja podijelim iskustvo, nazalost lose. 
    Prva trudnoca, toliko zeljena, izgubljena u 6om tjednu, dok pisem ovo place mi se. Tuga jaca. 
    Ista stvar, lagano grcevi, smedji iscjedak, strah, hitna ginekologija, tamo doslovno "ovo nije normalna trudnoca, ocekujte pobacaj", bez osjecaja, kao da je to normalno i svakodnevno, meni neshvatljivo, u strahu, s jos trunkom nade, prva trudnoca, sto pitanja, sve nejasno, a sve teklo u redu, ne znas gdje si pogrijesio, ispitujes sam sebe, sto pretpostavka, samo bebe nema. Tjesis se, tako je trebalo biti, bit ce bolje drugi puta, s tom mislju nastavljas. 
    Samo sam nakon par sati prokrvarila, bol nepodnosljiva, kao da te netko sijece, nije bilo puno krvi, no izaslo je... taj prizor ce mi vjecno ostati u glavi upecacen. Jos uvijek imam blage bolove, no tek je jedan dan prosao.. ne znam kakav je postupak dalje, sutra imam pregled kod svog ginekologa. 
    Eto cure, imate i moju podrsku, nismo same, samo hrabro i glava gore i da drugi puta potraje do kraja. 🤍😘

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.