![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Hej ribic. Prvo, zao mi je sto ovo prolazis. Evo, ja sam nedavno prolazila isto, samo je plod bio 11 tjedana, a ja 14+1. Uglavnom, nakon prve tablete nisam nista krvarila niti sam ista osjećala. Rekli su mi da je rijetko da se dogodi krvarenje nakon prve. Isto sam u nedjelju došla u bolnicu, dakle nakon 2 dana i u 9 ujutro dobila 2 druge tablete. Oko 12 je krenulo. Ako te ikako moze utjesiti, fizicki me nije prejako boljelo. Sjećam se da mi je zadnja kontrakcija bila bas bolna, ali izdrživo. U 15h sam dobila još jednu tabletu i sve je trajalo do 18h kad su me pustili doma jer kontroliaju na uzv koliko je izašlo.
Najgore je čekanje i cijela situacija je svakako neugodna, ali jake smo mi žene. Inače, ja sam imala kratko drhtavicu i zimicu od tableta, to je moguće kao i npr proljev i mučnina, ali to dvoje na sreću nisam imala.
Ugl, samo hrabro i bit ce sve u redu.
BubaTHvala kaj mislis na mene 😀
Ok sam. Jutros dobila Mifegyn 200 (jednu za oralno popiti). Popila oko 11h. Nista me ne boli od nje (za sada) i samo mrvicu dok sam se brisala nakon piskenja je roskasto.
Moram u ned u 8h ujutro opet u bolnicu da dobijem dalje.
Da li od ove danasnje mogu ocekivati neke bolove (naknadno) ili ne? Ili je tek od nedjelje gadno? Ja sam 8tt. Samo gestacijska (bligthed ovum).
Mene je tu noć krenulo grčiti oko 1 u noći, al nista znacajno nije izaslo. Popila sam brufen da mogu zaspati. Tek je nakon dva dana, to jutro kad sam isla po ostale tablete krenulo sve van. Mene nije bolilo puno, niti bilo strasno, a ja sam bas pekmez s nultom tolerancijom na bol 😅
Isto blighted ovum, ravno 10 tjedana bilo kad sam se ocistila.
-----------------------
Dobila sam mengu danas 🥳 36. dan od sponatnog 🙋♀️ tko bi rekao da cu se veseliti mengi sto je dosla 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
I da.. Tankala sam se vodom da sto vise idem na wc, dobro je i sezati, ali nemoj sama, neka netko ide s tobom, neće nista se desiti, ali ja sam kraj muza bila sigurnija.
Hrabro i ne boj se!
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Draga ribic, drži nam se! ❤️
Buba- jupiiiii za M!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala curke! Muz je uz mene, danas radio od doma i u pon ce tako da mi to super. Ja sam u Vinogradskoj i mislim da sam tamo od doma i nakon druge tablete.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure drage, uspjela sam malo popratit sta se zbiva, vratila se danas s terena i sutra na more. Pomoglo mi je da sam zaokupljena cijele dane pa se odmah bolje osjecam.
Trudnice drage nadam se da ste sve dobro 🥰
Ribic zao mi je sto to prolazis, drzim fige da sve prode sto bezbolnije i brze 🍀 drzi se ❤️
Nadam se da ste sve kolko tolko dobro 😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Evo u 11h ce biti 24h od prve tabletr. I dalje sve ok i ne bolim i ne krvarim.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I malo sam nepismena - tek otvorila oci😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
BubaT super za m, jupi stigla jeee! Tak je i meni, drito 36. dan after
Lori masem natrag, nadam se da uzivas i samo polako
ribic onda moguce da ni kod tebe nema reakcije na prvu tabletu, kazu da tako najcesce bude. U Vin. i nakon druge doze salju doma, pogledat ce uzv pa odrediti broj tableta koje jos uzimas taj dan. Drzim fige da ti sutra prodje sa sto manje bolova, uzmi neki painkiller i javljaj kako si. Meni je tijekom te druge doze bilo prvih par sati najbolnije, kontrakcije, malu groznicu/drhtavicu sam imala, bila vecinom na wc-u ili skvrcena na kaucu, a poslije je bilo lakse, od zadnjih nekoliko tableta nisam imala jace bolove, bili su poput blazih menstrualnih. Sretno sutra, drzi se, proci ce
Ribic
ja dobila tri mifegyn 600 mg koje sam trebala popiti u bolnici, nakon čega su me pustili doma. Takoder, s obzirom da sam RH nula negativna krvna grupa dobila sam inekciju.
Nakon dva sata krenulo je krvarenje, nije jako bolilo ali bilo je dosta intenzivno i trajalo je 4 sata otprilike.
Za 24 sata popila sam 1 mispregnol 800mg a kako nakon sat vremena nista nije djelovalo, prema uputi sam popila još jedan. Taj dan me malo jače bolilo, medutim krvarenje je bilo slabije. Nakon deset dana pri prestanku krvarenja sam otisla kod svog ginekologa i u bolnicu na pregled gdje je ustanovljeno da je sve ok. Dobila M nakon 32 dana.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore