Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    15. Lipanj 2021. 21:05

Clarissa

Curke, rekla sam vam se javiti nakon prvog pregleda. Bila sam u velikoj tremi, nasrecu sve je zasada dobro, danas sam 7+0, pravilna gestacijska, zumancana, plod je tu i imamo otkucaje srca. Miom je daleko i ne smeta. Sljedeci pregled je za 2 tj. Kod svog soc gin sam uzela uputnice za krv, urin, tsh i to sve sto treba da u medjuvremenu obavim. Zasad je sve okej, no i dalje sam zbog prethodnog iskustva naravno rezervirana, znam da je jos rano to sve, moram dan po dan i nadati se najboljem. Ufffff.Bit ce vidim strikanja i trte mrte oko svakog pregleda, ali to je valjda normalno.
    Mislim na vas, svima saljem hug i support!

❤️❤️❤️ Super ! 🌈 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tina0409
    15. Lipanj 2021. 21:29

Cure jel netko imao možda problema sa gljivičnom infekcijom poslije pobačaja?
    Danas sam osjetila lagano peckanje,sad neznam dali da uzmem neke vaginalete na svoju ruku ili da idem kod doktora.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

jelenas
    16. Lipanj 2021. 08:40

Tina- nisam imala baš nakon pobačaja. Ja sam inače znala uzeti vaginalnu kremu na svoju ruku, ali ne nakon pobačaja. Možda ipak da se javiš ginekologu makar telefonski ili mailom?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ribic
    16. Lipanj 2021. 09:42

Koliko citam cca 20-30 min nakon uzimanja tablete pocinju bolovi?

Cisto pitam da krenem ranije se kljukati s tabletama protiv bolova.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Mimmy
    16. Lipanj 2021. 10:19

Clarissa

Curke, rekla sam vam se javiti nakon prvog pregleda. Bila sam u velikoj tremi, nasrecu sve je zasada dobro, danas sam 7+0, pravilna gestacijska, zumancana, plod je tu i imamo otkucaje srca. Miom je daleko i ne smeta. Sljedeci pregled je za 2 tj. Kod svog soc gin sam uzela uputnice za krv, urin, tsh i to sve sto treba da u medjuvremenu obavim. Zasad je sve okej, no i dalje sam zbog prethodnog iskustva naravno rezervirana, znam da je jos rano to sve, moram dan po dan i nadati se najboljem. Ufffff.Bit ce vidim strikanja i trte mrte oko svakog pregleda, ali to je valjda normalno.
    Mislim na vas, svima saljem hug i support!

Predivno, samo optimistično i želim školsku trudnoću 

Cure je li netko imao bolne i tvrde grudi nakon spontanog pobačaja? U trudnoći su mi jako nabubrile i još nisu splasnule, znam da treba neko vrijeme da se hormoni stabiliziraju, ali ova tvrdoća me prepala, ne smijem ih pipnuti...
    Jutros sam i primijetila malo više iscjetka, sad je smeđi i gušći, za razliku od prethodnih dana gdje je bio svijetlo rozi i sluzaviji/rjeđi, nije obilno, ne znam kako bih vam količinski opisala - izdržala bih cijeli dan s jednim normalnim uloškom. nemam bolove nikakve.
    Mislim da sam malo paranoična da mi je nešto zaostalo, jer za vrijeme uzv nakon zahvata sam još spavala pa nisam vidjela.

ja - 30g, mm - 31 g
    pokušavamo od 02/2021.
    ➕ (27/04)
    ❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
    💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
    PCOS, inovo, folbella, plivit d3

• Mimmy
    16. Lipanj 2021. 10:22

Dodatno - ja sam uzela lactogyn oralne caps na svoju ruku jer mi je i doc prije tužne vijesti na vag pregledu rekla da uzmem neki probiotik zbog iscjetka, radi održavanja normalnog pH. Mislim se da sad ne može baš odmoći, a i oralne su, nisu vaginalete.

ja - 30g, mm - 31 g
    pokušavamo od 02/2021.
    ➕ (27/04)
    ❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
    💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
    PCOS, inovo, folbella, plivit d3

Tina0409
    16. Lipanj 2021. 10:35

I ja pijem lactogyn kapsule.zvala sam svoju doktoricu pa će mi prepisati vaginalete.😊

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Clarissa
    16. Lipanj 2021. 11:25

Hvala svima 
    Tina nisam imala upalu, ali osjetila sam osjetljivost dolje jer sam dugo te vrazje uloske nanasala...Bila sam nekoliko dana na svoju ruku stavljala acidosalus vaginalete, ali njih uvijek imam u frizu i par puta godisnje ih stavljam za obnovu/regulaciju, jako su mi dobre i mislim da su mi upravo one prije 10-ak godina pomogle rijesiti se cina1 (hpv).
    ribic slobodno si rokni neki painkiller prije nego sto uzmes tabletu. Kako su meni u bolnici najavili malo jace menstr bolove, pitala sam jel mi neofen dosta i rekli su da je. E pa popila sam dva neofena forte prije te jace doze tableta (kod prve nisam, nije niti bilo bolova ni reakcije tad jos) i nula bodova, nije smanjilo bol. Tako da definitivno uzmi jaci painkiller i pomoci ce.

jelenas
    16. Lipanj 2021. 11:28

Mimmy- ja sam dobila Bromergon za zaustavljanje mlijeka tako da nisam imala problema s grudima, ali pretpostavljam da je to još normalno sve dok tijelo ne shvati da nije više trudno. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    16. Lipanj 2021. 11:34

Curke, probajte uzeti Olival gel za intimno pranje sa uljem nevena i mliječnom kiselinom... Ja sam svako malo imala neke bakterije, upale, ma užas!
    Non stop morala te kreme za rodnicu, vaginalete, i već 2 godine to koristim i spasila sam se! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.