Dodatno - ja sam uzela lactogyn oralne caps na svoju ruku jer mi je i doc prije tužne vijesti na vag pregledu rekla da uzmem neki probiotik zbog iscjetka, radi održavanja normalnog pH. Mislim se da sad ne može baš odmoći, a i oralne su, nisu vaginalete.
ja - 30g, mm - 31 g
pokušavamo od 02/2021.
➕ (27/04)
❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
PCOS, inovo, folbella, plivit d3

I ja pijem lactogyn kapsule.zvala sam svoju doktoricu pa će mi prepisati vaginalete.😊
03/22 1. Ivf  rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖

Hvala svima 
Tina nisam imala upalu, ali osjetila sam osjetljivost dolje jer sam dugo te vrazje uloske nanasala...Bila sam nekoliko dana na svoju ruku stavljala acidosalus vaginalete, ali njih uvijek imam u frizu i par puta godisnje ih stavljam za obnovu/regulaciju, jako su mi dobre i mislim da su mi upravo one prije 10-ak godina pomogle rijesiti se cina1 (hpv).
ribic slobodno si rokni neki painkiller prije nego sto uzmes tabletu. Kako su meni u bolnici najavili malo jace menstr bolove, pitala sam jel mi neofen dosta i rekli su da je. E pa popila sam dva neofena forte prije te jace doze tableta (kod prve nisam, nije niti bilo bolova ni reakcije tad jos) i nula bodova, nije smanjilo bol. Tako da definitivno uzmi jaci painkiller i pomoci ce.

Mimmy- ja sam dobila Bromergon za zaustavljanje mlijeka tako da nisam imala problema s grudima, ali pretpostavljam da je to još normalno sve dok tijelo ne shvati da nije više trudno.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕

Curke, probajte uzeti Olival gel za intimno pranje sa uljem nevena i mliječnom kiselinom... Ja sam svako malo imala neke bakterije, upale, ma užas!
Non stop morala te kreme za rodnicu, vaginalete, i već 2 godine to koristim i spasila sam se! 
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅) 
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌 
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T

Clarissa ne znam jesam li vec cestitala na super pregledu. Ako nisam ❤️
Samoja i ja koristim taj gelic super je. 

👶 - 2011.                             
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
 ➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗

Hvala svimaTina nisam imala upalu, ali osjetila sam osjetljivost dolje jer sam dugo te vrazje uloske nanasala…Bila sam nekoliko dana na svoju ruku stavljala acidosalus vaginalete, ali njih uvijek imam u frizu i par puta godisnje ih stavljam za obnovu/regulaciju, jako su mi dobre i mislim da su mi upravo one prije 10-ak godina pomogle rijesiti se cina1 (hpv).
ribic slobodno si rokni neki painkiller prije nego sto uzmes tabletu. Kako su meni u bolnici najavili malo jace menstr bolove, pitala sam jel mi neofen dosta i rekli su da je. E pa popila sam dva neofena forte prije te jace doze tableta (kod prve nisam, nije niti bilo bolova ni reakcije tad jos) i nula bodova, nije smanjilo bol. Tako da definitivno uzmi jaci painkiller i pomoci
I ja uvijek imam u frižideru te vaginalete.✌🏻
Ipak sam se javila svojoj doktorici pa mi je dala klotrimazol vaginalete i kremu.
Meni je prošlo već 3 tjedna od pobačaja,a jučer sam osjetila samo malo peckanje i to sto kažeš osjetljivost.
Bolje spriječiti na vrijeme ako dođe do trudnoće da bude sve u redu.✌🏻
03/22 1. Ivf  rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖

Da li ce normalne gace i ulozak bit ok ili da kupim one chico ili kak se vec zovu i one jednokratne mrezaste gace? Mislim na prekid s tabletama..
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧

Da li ce normalne gace i ulozak bit ok ili da kupim one chico ili kak se vec zovu i one jednokratne mrezaste gace? Mislim na prekid s tabletama..
😕 Ponesi dosta uložaka i presvlaku... Nema potrebe za jednokratnim gaćicama... 
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅) 
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌 
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T

Imala sam inducirani, al ja sam uzela nocne uloske jer  mi. oni vir uvijek pobjegnu i procure. Mrezaste ne mogu smislit pa si uzmem neke stare "menzis" gace.
Al mozda ce ko bit pametniji i imat bolji savijet

👶 - 2011.                             
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
 ➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji