Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    21. Lipanj 2021. 09:54

BubaT Ciklusa za radit bebu? Mozes odmah. Zato i guraju tablete jer je prirodnije i bez ostecenja maternice.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BubaT
    21. Lipanj 2021. 10:00

ribic

BubaT Ciklusa za radit bebu? Mozes odmah. Zato i guraju tablete jer je prirodnije i bez ostecenja maternice.

Aha, jer meni je rekla 3. Mislim da mi je xoxo rekla isto odma. Pricekat cu nalaze ove danas pa vidjet, eventualno jos jedan pricekati. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• ribic
    21. Lipanj 2021. 10:36

A gle, ja sam kod mpo doktora koji su ipak strucniji za reprodukciju i sve. I oni vele da se moze odmah

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• XOXO
    21. Lipanj 2021. 10:54

BubaT

Xoxo, bravo za betu 😊
    Ribic, drago mi je da je koliko toliko dobro proslo. Sad cekati kontrolu i glavu gore 🙋‍♀️
    ————-
    Ja curim kao potok, 4 dan ciklusa, a kao da je prvi 🥴 vadila sam jutros hormone, feritin, zeljezo, vit d.
    Znam da se pisale već, ali sto su vam rekli nakon medikamentoznog koliko ciklusa trebate cekati?

Hej da moja gin je rekla da se nekad cekalo par ciklusa al da nove studije pokazuju da za to nema potrebe. Svakako pricekat jedan napravit dobru kontrolu i ako je sve ok ona kaze da se moze u akciju. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

BubaT
    21. Lipanj 2021. 15:14

Hej cure, stigao nalaz, vađen danas na 4. dan ciklusa.
    Ako koja ima volje bacit oko 😇
    https://ibb.co/WB8061F

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

• XOXO
    21. Lipanj 2021. 15:57

Nisam neki strucnjak al dok nema oznakica H i L sve mi se cini u granicama tako da bi sve trebalo bit ok. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

BubaT
    21. Lipanj 2021. 16:02

XOXO

Nisam neki strucnjak al dok nema oznakica H i L sve mi se cini u granicama tako da bi sve trebalo bit ok.

Poslala sam gin jel ima kakav komentar. Meni se cini isto dobro sve, eventualno vit D. Super mi se feritin digao s kendural c, bio je 17 u prvom mjesecu 🥳

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

• Mimmy
    21. Lipanj 2021. 16:12

BubaT

XOXO

Poslala sam gin jel ima kakav komentar. Meni se cini isto dobro sve, eventualno vit D. Super mi se feritin digao s kendural c, bio je 17 u prvom mjesecu 🥳

Meni se sve cini ok :) sve ti je unutar ref vrijednosti za folikularnu fazu.
    ja sam isto krajem prosle godine prije planiranja trudnoce vadila sve spolne hormone radi neurednih ciklusa i cisti na jajnicima unazad godinu dana i to bas 4.dan ciklusa i neki hormoni su mi bili van ref vrijednosti. Nije mi nista komentirala, samo uvela dijabetsku prehranu jer mi je inzulin na ogtt testu bio malo visi i inovo tablete radi regulacije inzulina.
    Brzo sam ostala trudna, ali nazalost zavrsilo je kako je...

Planiras li mozda progesteron vaditi 21.dan ciklusa?
    Ja se razmisljam da to trazim... ne znam hoce li mi nesto znaciti obzirom da je ovo ostalo kao bilo ok?

ja - 30g, mm - 31 g
    pokušavamo od 02/2021.
    ➕ (27/04)
    ❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
    💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
    PCOS, inovo, folbella, plivit d3

BubaT
    21. Lipanj 2021. 16:17

Mimmy, nije mi bilo u planu. Vjerujem da je dobro ako je i ovo. Ako nam par ciklusa ne bude uspijevalo zatrudniti, onda ću se vise pozabaviti. Samo cu poceti vit D piti. Radi njega sam vam najvise i poslala nalaz. 

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

• XOXO
    21. Lipanj 2021. 17:04

Buba vitamin D ti se sad po ljeti mozda i prirodno povisi ako provodis vrijeme vani na suncu. Ja sam na zimu pila jedno 2 puna mjeseca one D3 kapi i kad sam vadila krv pokazalo mi je da je ful nisko. Dr mi je prepisala  D vital 2 x mjesecno po jednu. Al kako sam bila ostala trudna rekla je da ipak onda to ne pijem. Pitaj si prije dr koje uzimati jer ove D3 ocito ne djeluju a d vital su ocito prejake. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani