![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Xoxo jesam! Napokon na godisnjem, od jucer uzivamo na moru i tako jos cijeli iduci tjedan 🥳. Danas je pao i prvi seksic nakon skoro 5 mjeseci i bilo je super, nikakvih bolova ni nista. Tako da vracamo se u svoju normalnu. Jucer mi je bila ovulacija tocno na 13. Dan ko i inace pa sam sretna da se tijelo vratilo na svoje, a tuzna zbog potracene jajne stanice 😅 za tjedan dana imam pregled jos kod svog ginica i nadam se zelenom svijetlu za dalje! Kako si ti? Jel ima sta novog?
Draga Leonora zao mi je jako, sve te tu razumijemo. Uz tebe smo sta god trebas ❤️
Svim novim curama ovdje salje veliki zagrljaj i dajem nadu da stvarno s vremenom postane lakse. Evo nama je dana 6 tjedana od induciranog i kiretaze i ogromna je razlika i sve je lakse! 😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hera uzivaaaj zasluzila si 🤩. Ja sam vadila betu lijepo se dupla 190/500 u 48h tako da cu se kad mi bude usput ic narucit za prvi pregled. Ne zuri mi se jer me sigurno prije 7tt nece narucit.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Vinogradska
U petak u 11h uzela Mifegyn 200 (popila s vodom).. Lagana surkvica (onako roskasta u sluzi) je bila nakon nje. Nisam nista jace krvarila. U sub oko 15h krenuli kao lagane kontrakcije al sve ok jer su bile na mahove (kao trudovi). U ned u 8:45 uzela 2x400 mg Mispregnola. Njega morala otapati 30 min pod obrazom i onda progutati ostatak (moze s vodom i bez).
Nesporedno prije uzela Brufen 600. Oko 9:20 krenuli vec bolovi i oko 9:40 povracala. U 10h me dosla od frendice svekrva piknut ketonalom. Do 12 odspavala i onda krenuli jaki bolovi. Popila sam opet brufen (i opet ga ispovracala). Ak bi popila vode za max 10 min bi to ispovracala.
Istovremeno sam kakala, krvarila, piskila i povracala. Povracala u nekih sedam, osam navrata. Ne od bolova nego reakcija na lijek. Muz mi stavljao hladne obloge (rucnike). Boli brutalno al jedino kaj mi naspram menge (koje su mi jednako brutalne) bilo dobro to sto sam imala po male pauze odmora (bas kao trudovi). Trajalo je cca 2h i onda sam osjetila da sam potencijalno nes izbacila i tu je stalo. Povracanje mi dobro doslo jer se mozak u istom trenu nije mogao koncentrirati na povracanje i bolove pa sam tad imala “pauzu” od bolova. Nakon 6h od prve tablete trebala sam uzeti sljedecu (po jednu) i tako cetiri puta. Nisam htjela vise i htjela odustat al me muz nagovorio. Na kraju ispalo da nijedna dalje vise nije bolila. Nisam nista strasno krvarila niti ispadali ugrusci, komadi neki i sl.
U petak kontrolni uzv jer tu se sve radi od doma.
Obrazi bole al nije mi niti ionak bilo do hrane.
Kak nisam mogla vodu pit onda sam na kraju lagano cuclala i jela grozde i to mi bio pun pogodak - hladno i ima tekucine i nisam povratila.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Psihicki sam ok. Al ja sam se vec s 5+4 pripremala na ovaj scenarij jer se vidjela samo gestacijska. Inace sam bila ivf trudnica i prvi plus i zivotu.
Al sto je, tu je. Moramo dalje…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Xoxo, bravo za betu 😊
Ribic, drago mi je da je koliko toliko dobro proslo. Sad cekati kontrolu i glavu gore 🙋♀️
-------------
Ja curim kao potok, 4 dan ciklusa, a kao da je prvi 🥴 vadila sam jutros hormone, feritin, zeljezo, vit d.
Znam da se pisale već, ali sto su vam rekli nakon medikamentoznog koliko ciklusa trebate cekati?
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
BubaT Ciklusa za radit bebu? Mozes odmah. Zato i guraju tablete jer je prirodnije i bez ostecenja maternice.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
BubaT Ciklusa za radit bebu? Mozes odmah. Zato i guraju tablete jer je prirodnije i bez ostecenja maternice.
Aha, jer meni je rekla 3. Mislim da mi je xoxo rekla isto odma. Pricekat cu nalaze ove danas pa vidjet, eventualno jos jedan pricekati.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
A gle, ja sam kod mpo doktora koji su ipak strucniji za reprodukciju i sve. I oni vele da se moze odmah
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Xoxo, bravo za betu 😊
Ribic, drago mi je da je koliko toliko dobro proslo. Sad cekati kontrolu i glavu gore 🙋♀️
————-
Ja curim kao potok, 4 dan ciklusa, a kao da je prvi 🥴 vadila sam jutros hormone, feritin, zeljezo, vit d.
Znam da se pisale već, ali sto su vam rekli nakon medikamentoznog koliko ciklusa trebate cekati?
Hej da moja gin je rekla da se nekad cekalo par ciklusa al da nove studije pokazuju da za to nema potrebe. Svakako pricekat jedan napravit dobru kontrolu i ako je sve ok ona kaze da se moze u akciju.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hej cure, stigao nalaz, vađen danas na 4. dan ciklusa.
Ako koja ima volje bacit oko 😇
https://ibb.co/WB8061F
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji