![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Draga Bette, ovo je pozitivan test, no ako želiš biti mirnija prije prvog pregleda odi vadit betu. Meni je malo krivo što nisam jer evo još tjedan dana do pregleda i baš sam nervozna.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ribic- joj da, sori, nisam napisala, ovulaciju sam imala 8.6. pa nadalje, poslije nisam testirala. Hvala, nadam se da će ovaj put biti sve ok 😊
Jelenas- ma ti mi je palo na pamet, ali me strah opet vadit betu :S
Ovo je pozitivno, razlog sto je svijetlije moze bit kasnija O a moze bit i svasta drugo. Ja bi isto isla vadit betu pa vidjet sigurno sta je a sta nije. Sretno vjerujem da ce bit sve ok
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bette, moj savjet ti je onda da nazoveš ginekologa i naručiš se na pregled na prvi mogući termin. Pokušaj nekako vidjeti to kao pozitivnu stvar. znam da je to jako teško, ja kad sam vidjela pozitivan test prvo sam bila užasnuta, a tek onda sretna. Još i dan danas me hvata nervoza i tjeskoba, ali iskreno mislim da ću se jako teško opustiti jer to što smo prošle je zastrašujuće. Mislim na tebe i šaljem ti puuuuno pozitive ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bette ovo je pozitivan test, čestitam! Napravi sutra opet testić i bit će tamnija. Po tome ćeš znati da nije biokemijska u pitanju. Vjerujem da nije jer ovo uopće nije tako svijetla crtica. Samo polako i smireno. Ja nisam išla vaditi betu nego sam s testićima pratila tamni li crtica. Otišla sam ranije na pregled da se smirim, da mi potvrdi barem da je trudnoća u maternici.
Samo polako i smireno, vjerujem da će ovaj put biti sve super
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Cure ja sam odlučila pričekati jos jednu M nakon S, a onda u nove pobjede. Idem uskoro na godisnji i želim se nekako do kraja opustiti tj. ne osjećam se spremnom uskoro nositi sa svime ako bi ostala trudna sljedeći mjesec. Ima li jos takvih ili ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure, opet ja.
Danas sam opet radila test, opet popodne (uj nikako ne stignem) i s Clearblue testom i sada mi se čini puno tamnije. Kaj vi velite? 😊
https://ibb.co/8sBTrpS
Ma draga Bette, mislim da nema sumnje. Ako ti što znači uzmi CB digitalni, meni je isto netko tu s foruma savjetovao i spasila sam se jer lijepo pokaže plus i tjedna od začeća, što mi se poklapalo. Čestitam i čekamo te xoxo, Lori i ja na temi zimske bebe 2021/2022 ❤️
Blair- ja sam imala kasniji spontani i kiretažu i čekali smo sa riješimo bakterije i da dobijemo nalaze trombofilije tako da nam je prošlo bome 4 ciklusa, tj 5 mjeseci do nove trudnoće. Mislim da ako ti je tijelo ok i ako imaš zeleno svjetlo od ginekologa samo je na vama da odlučite kad ste spremni.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Drage moje, evo citam po forumima razne teme, pa ni sama ne znam sto mi je ciniti. Imala sam medikamentozni pobacaj u 17/18 nedjelju, nifty test je pokazao u 13 nedjelji Downow sindrom, morala sam cekati amniocintezu do 15 nedjelje i rezultate, tako da su me tek radili u 17/ 18..nedjellji, moje iskustvo je takvo da sam prvi dan dobila tabletu od koje nije bilo bolova, drugi dan odmarala u bolnici, a treci od 9 ujutru sam bukalno uzimala dvije tablete na svaka 3 h, sve se zavrsilo u 12 h iza ponoci, beba je bila okrenuta karlicno pa je i to bio problem na srecu doktor je bio strucan pa je odradio sve kako treba, nakon toga sutradan sam pustena kuci iz bolnice bez revizije.Dvije nedjelje nakon toga na kontrolnom pregledu su vidjeli nesto da je ostalo sumnja na posteljicino tkivo dobro prokrvljeno promjera 16 , ukljucili su mi oksitocin infuziju ergometrin injekcije poslije koijih sam krvarila ali ne toliko obilno, obracala sam se nakon toga privatnoj ordinaciji koji su predlozili kiretazu ali da idem u bolnicu gdje mi je i radjen abortus, u bolnici su mi uradili UZ i doktor je napisao endometrij crtast, ne zeli ni pricati o kiretazi, jer ce to kao izaci na menzesom, nakon 4 tjedna od pobacaja beta mi je pala na 6, kazu da o kiretazi ne pomisljam jer ce se to sve sa ciklusom rjesiti, sada je vec proslo 32 dana od pobacaja a ja ne znam ni kada ce doci ta menstruacija. Vise sam preumorna jer u privatnim ordinacijma kazu treba revizija a salju me da to radim u bolnici ipak a oni ne zele ni da cuju jer su suprotnog misljenja od njihovog...nisam vise pametna sta da radim 😏😪😪
Bok cure. 30.5. je bio medikamentozni pobačaj, a danas sam bila na prvom pregledu. Naime u maternici se još vidi odjek od 11mm, a ja i dalje imam smeđi iscjedak te tu i tamo malo krvi. Dr. je rekao da ćemo pričekati menstruaciju da vidimo hoće li se očistiti samo ili će možda trebati kiretaža. Dakle the point svega sto prolazim je bio da izbjegnem kiretažu pa sam zabrinuta. Je li netko od vas imao sličnu situaciju i je li se očistilo mengom? I da, kad vam je stigla prva menstruacija nakon?
Bas sam potrazila nalaze sa svih kontrolnih uzv-ova tijekom pobacaja - kod mene je dva tjedna nakon tableta (jos sam krvarila iako manjeg intenziteta, a vecinom imala stalan smeckasti iscjedak) jos bio odjek 13 mm i rubna vaskularizacija. Nakon 3 tjedna nije bilo jasne rezidue, ali za sigurnu potvrdu trebalo cekati prvu m, nakon koje je uzv potvrdio da je sve otislo. Prvu m sam dobila nakon 36 dana. Tako da drzim fige da se samo ocisti, slicno su meni rekli u otprilike istoj fazi u kojoj si ti sad, ali su me i uvjeravali da ce s prvom m sve biti cisto. Tako je i bilo. Isto sam bila zabrinuta jako i stalno na iglama, to cekanje me ubijalo, no ispalo je okej. Bit ce to dobro, drzi se.
Drage moje ja sam u 17/18 nedjelju imala medikamentozni pobacaj 23 maja, na kontrolnom pregledu nakon 3 sedmice rekli su mi je da ostalo oko 16 mm sumnjajuci na zaostalu posteljicu tkivo dobro prokrvljeno, poslali me u bolnici da radim kiretazu a oni ni da cuju, dali mi oksitocin infuziju, ergometrin injekcije od kojih sam pocela krvariti ali ne obilno odbili kiretazu I rekli izaci ce sa menzesom, jos mi dali da koristim ergometrin kapi za grcenje od koji tackice prokrvarim, sada je 32 dana poslije pobacaja I jos cekam menzes, doktor je stavio na nalaz da je endometrij crtast, a privatni ginekolog da sumnja na zaostatak komadica posteljice, nisam pametna otici raditi kiretazu ili cekati menstruaciju koja ne znam kada ce doci :( da li je to opasno
Sortiraj odgovore
Najstariji