![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Bok cure. 30.5. je bio medikamentozni pobačaj, a danas sam bila na prvom pregledu. Naime u maternici se još vidi odjek od 11mm, a ja i dalje imam smeđi iscjedak te tu i tamo malo krvi. Dr. je rekao da ćemo pričekati menstruaciju da vidimo hoće li se očistiti samo ili će možda trebati kiretaža. Dakle the point svega sto prolazim je bio da izbjegnem kiretažu pa sam zabrinuta. Je li netko od vas imao sličnu situaciju i je li se očistilo mengom? I da, kad vam je stigla prva menstruacija nakon?
Bok cure. 30.5. je bio medikamentozni pobačaj, a danas sam bila na prvom pregledu. Naime u maternici se još vidi odjek od 11mm, a ja i dalje imam smeđi iscjedak te tu i tamo malo krvi. Dr. je rekao da ćemo pričekati menstruaciju da vidimo hoće li se očistiti samo ili će možda trebati kiretaža. Dakle the point svega sto prolazim je bio da izbjegnem kiretažu pa sam zabrinuta. Je li netko od vas imao sličnu situaciju i je li se očistilo mengom? I da, kad vam je stigla prva menstruacija nakon?
Bas mi je zao sto je krenulo naopako. Ja sam imala odmah kiretazu. Al Pingo je bila u slicnos situaciji ako se ne varam. Ona je trenutno na odmoru od foruma al ako cita sigurno ce se javit i rec tocno. Ja ako se ne varam ona je cekala jaaako dugo na M, ako me sjecanje ne vara blizu ili oko 2 mj. Bilo je receno ako ne krene uskoro da ce morat na kiretazu. Bila je sa nekim ljekovima pokusala izazvat M i na srecu bilo je upalilo pa je izbjegla kiretazu. E sad mozda sam ja rekla neku glupost. Ima unatrag stranica negdje krajem 4, pocetkom 5. Mj mislim da je pisala o tome.
Nadam se da ce uspjeti se sve ocititi da izbjegnes kiretazu.
Pingo kad te vec spominjem nadam se da si dobro i da se sve vraca u normalu ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Bas sam potrazila nalaze sa svih kontrolnih uzv-ova tijekom pobacaja - kod mene je dva tjedna nakon tableta (jos sam krvarila iako manjeg intenziteta, a vecinom imala stalan smeckasti iscjedak) jos bio odjek 13 mm i rubna vaskularizacija. Nakon 3 tjedna nije bilo jasne rezidue, ali za sigurnu potvrdu trebalo cekati prvu m, nakon koje je uzv potvrdio da je sve otislo. Prvu m sam dobila nakon 36 dana. Tako da drzim fige da se samo ocisti, slicno su meni rekli u otprilike istoj fazi u kojoj si ti sad, ali su me i uvjeravali da ce s prvom m sve biti cisto. Tako je i bilo. Isto sam bila zabrinuta jako i stalno na iglama, to cekanje me ubijalo, no ispalo je okej. Bit ce to dobro, drzi se.
Samo da kratko pozdravim Clarissu - divne vijesti za pregled i srceko, bas mi je drago❤
Ribic i sve ostale cure koje su dosle na temu ovih dana- drzite se❤ Ribic sretno sutra🤞🤞🤞
Pingo, Nana, MTBica i sve ostale koje se nisu neko vrijeme javljale nadam se da ste dobro❤
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Hvala curke!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
XOXO hvala na odgovoru. ❤ Da, s tim da se moja doktorica nije nešto strašno opterećivala s tim, a privatnik kod kojeg sam išla zbog jedne druge stvari je to prikazao ozbiljnijim pa eto... Betu sam vadila jučer ujutro pa ću danas saznati vise. A sad mi preostaje čekati.
Clarissa hvala do neba na podijeljenom iskustvu. ❤ Najteži dio je stalno biti na iglama, čekati, prisjećati se... znaš i sama. Mene notko nije uvjeravao da ce otići s mengom pa me to bas prepalo. Ti si me sad eto smirila. 😊 A niš, sad čekati da dođe pa vidjeti šta dalje.
I daaaa, sad vidim! Clarissa sad vidim za srčeko i baš me to jako razveselilo! Šaljem pozitivu i želje da sve bude kako treba 🥰🥰🥰🥰🥰
Dosla sam vidjeti kako je ribic
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ode mi poruka bez pola 🙄
Drzi se uz tebe smo, ne boj se ♥️
Javi nam kako si😇
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
BubaT Hvala kaj mislis na mene 😀
Ok sam. Jutros dobila Mifegyn 200 (jednu za oralno popiti). Popila oko 11h. Nista me ne boli od nje (za sada) i samo mrvicu dok sam se brisala nakon piskenja je roskasto.
Moram u ned u 8h ujutro opet u bolnicu da dobijem dalje.
Da li od ove danasnje mogu ocekivati neke bolove (naknadno) ili ne? Ili je tek od nedjelje gadno? Ja sam 8tt. Samo gestacijska (bligthed ovum).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji