![](/media/img/c8/ee/492952ea2ffd391e2029.jpeg)
Nisam neki strucnjak al dok nema oznakica H i L sve mi se cini u granicama tako da bi sve trebalo bit ok.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nisam neki strucnjak al dok nema oznakica H i L sve mi se cini u granicama tako da bi sve trebalo bit ok.
Poslala sam gin jel ima kakav komentar. Meni se cini isto dobro sve, eventualno vit D. Super mi se feritin digao s kendural c, bio je 17 u prvom mjesecu 🥳
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Poslala sam gin jel ima kakav komentar. Meni se cini isto dobro sve, eventualno vit D. Super mi se feritin digao s kendural c, bio je 17 u prvom mjesecu 🥳
Meni se sve cini ok :) sve ti je unutar ref vrijednosti za folikularnu fazu.
ja sam isto krajem prosle godine prije planiranja trudnoce vadila sve spolne hormone radi neurednih ciklusa i cisti na jajnicima unazad godinu dana i to bas 4.dan ciklusa i neki hormoni su mi bili van ref vrijednosti. Nije mi nista komentirala, samo uvela dijabetsku prehranu jer mi je inzulin na ogtt testu bio malo visi i inovo tablete radi regulacije inzulina.
Brzo sam ostala trudna, ali nazalost zavrsilo je kako je...
Planiras li mozda progesteron vaditi 21.dan ciklusa?
Ja se razmisljam da to trazim... ne znam hoce li mi nesto znaciti obzirom da je ovo ostalo kao bilo ok?
ja - 30g, mm - 31 g
pokušavamo od 02/2021.
➕ (27/04)
❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
PCOS, inovo, folbella, plivit d3
Mimmy, nije mi bilo u planu. Vjerujem da je dobro ako je i ovo. Ako nam par ciklusa ne bude uspijevalo zatrudniti, onda ću se vise pozabaviti. Samo cu poceti vit D piti. Radi njega sam vam najvise i poslala nalaz.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Buba vitamin D ti se sad po ljeti mozda i prirodno povisi ako provodis vrijeme vani na suncu. Ja sam na zimu pila jedno 2 puna mjeseca one D3 kapi i kad sam vadila krv pokazalo mi je da je ful nisko. Dr mi je prepisala D vital 2 x mjesecno po jednu. Al kako sam bila ostala trudna rekla je da ipak onda to ne pijem. Pitaj si prije dr koje uzimati jer ove D3 ocito ne djeluju a d vital su ocito prejake.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ostao mi je solgar vit D od korone, sta mi je dr opće prakse preporučio piti.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Pozdrav cure,
Zao mi je sto vidim nova imena ovdje.😔
Vjerujte s vremenom lakše sve prihvatiš i nastaviš dalje.
Meni je sutra 4 tjedna od pobačaja i polako očekujem M.
Decko i ja smo imali odnose,bilo je kao i prije.❤️
Bila sam kod doktorice na kontroli,nalazi su mi uredni( urinokultura,klamidija).Rekla mi je doktorica da možemo slobodno raditi na bebi.Nije mi rekla za nikakve druge pretrage.Sad neznam dali da tražim od nje još nešto?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Pozdrav cure,
Zao mi je sto vidim nova imena ovdje.😔
Vjerujte s vremenom lakše sve prihvatiš i nastaviš dalje.
Meni je sutra 4 tjedna od pobačaja i polako očekujem M.
Decko i ja smo imali odnose,bilo je kao i prije.❤️
Bila sam kod doktorice na kontroli,nalazi su mi uredni( urinokultura,klamidija).Rekla mi je doktorica da možemo slobodno raditi na bebi.Nije mi rekla za nikakve druge pretrage.Sad neznam dali da tražim od nje još nešto?
Skicni gore sta je meni sve gin dala, bas maloprije stavila nalaz.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Hej cure, samo da vam javim da sam obavila pregled, beba je super, kuca joj srceko i sve je u najboljem redu❤
Cuvajte se i drzite se, drzim fige za jos plusica na ovoj temi jako brzo❤
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji