Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    02. Lipanj 2021. 14:12

https://ibb.co/1Q7QWjM
    Cure ja ne znam sta se desava, 35 dana menge nema, prije 2 dana test negativan, a trakice za lh tamne, bar se meni tak cini, gornji je od jucer donji od sad. Jako jako jako male sane su za trudnocu jer smo pazimi. Ja sam luuudaaaa. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

zoeeuzoee
    02. Lipanj 2021. 15:41

Cure znate da sam vam rekla da se nismo bas pazili ovaj mjesec, znaci meni je do menstruacije dugih 8 dana
    Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
    I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
    Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
    https://ibb.co/Y3R734m

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

missR
    02. Lipanj 2021. 16:03

Zoe definitivno se vidi crtica samo je dosta tanka, meni je jednom bila takva i to je zapravo bila evaporacijska.. menga je dosla dan nakon normalno. Sacekaj jos malo pa opet pišni neki testic, drzim fige da bude plus 😍🥰
    Nanaj a da napravis sutra ujutro jedan test s prvom mokracom? 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

zoeeuzoee
    02. Lipanj 2021. 16:54

missR

Zoe definitivno se vidi crtica samo je dosta tanka, meni je jednom bila takva i to je zapravo bila evaporacijska.. menga je dosla dan nakon normalno. Sacekaj jos malo pa opet pišni neki testic, drzim fige da bude plus 😍🥰

Budem jos malo pricekala☺️ hvala ti🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

NanaJ
    02. Lipanj 2021. 17:12

missR

Radila sam sam malo prije negativan 🤦🏻‍♀️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    02. Lipanj 2021. 17:13

zoeeuzoee

Cure znate da sam vam rekla da se nismo bas pazili ovaj mjesec, znaci meni je do menstruacije dugih 8 dana
    Ali kolegica radila test na trudnocu kupila 2 i kao za foru da i ja napravim mada je puno pre rano za test posto tek 10.6 moram dobiti
    I sad ona mene uvjerava da ona tu neku sjenicu vidi al tesko kad mi je do M 8 dana
    Molim vas pogledajte pa mi recite vase misljenje, hvala🍀
    https://ibb.co/Y3R734m

I ja vidim sjenicu 

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• XOXO
    02. Lipanj 2021. 17:34

Nanaj  je li ti to prva M nakon S? Jer normalno je i do 6 tjedana da dode. Lh trakice su meni bile pozitivne dugo nakon induciranog dok god beta nije pala.
    Zoe ja sam za te sjenice corava uz sve + 1 dioptrijske naocale. Al nadam se da se plusic skriva i da ce tamniti iz dana u dan
    Lori ❤️ hvala di. Ja sam ti zapravo totalni realist. Ako postoji problem ili je rjesiv ili nije. Ako je okrenut cu nebo i zemlju da rijesim. Ako nije nema se smisla stresirati. Tako je bilo i sa ovim. Kad sam dobila nalaze bilo je jasno da pomoci nema. Nema ljekova, ne pomaze mirovanje. Apsolutno nista sto bi ja napravila ne bi imalo nikakvog utjecaja. Dozvolila sam si naravno da budem tuzna koji dan al ni od toga nema bas pomoci. Tako da ocito je tako moralo bit. Jedino sto me muci je zasto, a tu nema odgovora osim slucajnost sto meni nije dovoljno dobar odgovor. Inace sam osoba kojoj ne pomaze da cuje da ce sve bit ok i da me se tjesi, rade ti meni istinu i konkretne odgovore koliko god brutalno teski bili. Jedino sto sam se s godinama naucila je da nisu svi ko i ja i da neki vole i trebaju ohrabrenja iako znas da nista od toga,...pa cesto presutim ili podrzim to.
    Ti nam svakako javljaj kako napredujete nakon kontrola jako me vesele plusici u ovoj grupi 💓

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

NanaJ
    02. Lipanj 2021. 17:48

XOXO

Nanajje li ti to prva M nakon S? Jer normalno je i do 6 tjedana da dode. Lh trakice su meni bile pozitivne dugo nakon induciranog dok god beta nije pala.
    Zoe ja sam za te sjenice corava uz sve + 1 dioptrijske naocale. Al nadam se da se plusic skriva i da ce tamniti iz dana u dan
    Lori ❤️ hvala di. Ja sam ti zapravo totalni realist. Ako postoji problem ili je rjesiv ili nije. Ako je okrenut cu nebo i zemlju da rijesim. Ako nije nema se smisla stresirati. Tako je bilo i sa ovim. Kad sam dobila nalaze bilo je jasno da pomoci nema. Nema ljekova, ne pomaze mirovanje. Apsolutno nista sto bi ja napravila ne bi imalo nikakvog utjecaja. Dozvolila sam si naravno da budem tuzna koji dan al ni od toga nema bas pomoci. Tako da ocito je tako moralo bit. Jedino sto me muci je zasto, a tu nema odgovora osim slucajnost sto meni nije dovoljno dobar odgovor. Inace sam osoba kojoj ne pomaze da cuje da ce sve bit ok i da me se tjesi, rade ti meni istinu i konkretne odgovore koliko god brutalno teski bili. Jedino sto sam se s godinama naucila je da nisu svi ko i ja i da neki vole i trebaju ohrabrenja iako znas da nista od toga,…pa cesto presutim ili podrzim to.
    Ti nam svakako javljaj kako napredujete nakon kontrola jako me vesele plusici u ovoj grupi 💓

Nije 2 je, zato mi i je cudno sve ovo

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

pingo
    02. Lipanj 2021. 18:43

Cure, samo pozdravljam i čestitam na plusićima, želim da se dosađujete😘😘😘😘
    i meni treba odmor od foruma

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Scarlett
    03. Lipanj 2021. 10:07

Bok curke
    Samo da javim da sam pišnula u srijedu ujutro. Imamo plus ➕!
    Malo je za reć da sam sretna i prestravljena u isto vrijeme. Idem idući tjedan kod gin pa ćemo vidjet šta će on reć. 
    Zasad se mičem s foruma jer mi mozak ludi od svega. Želim svima sve najbolje! Držite se lavice! 😘 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.