![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ifigenija, nisi sama.
Dan za danom, bol popusta, fizucka, a psihicji covjek nauci da to nosi ali grabi nove snage za oporavak i onda novi pokusaj 💓
Drage cure, ja ću isto uzeti pauzu tjedan-dva. Nadolazeći tjedan me već jako jako boli u duši i želim ga nekako pokušati provesti “sama”, u miru i bez puno “moranja”. Vjerojatno ću tu i tamo baciti oko što pišete, ali nemojte zamjeriti ako ne odgovorim. Nadam se da se čujemo s jednim velikim plusom.
Mislim da sve vas! ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Drage cure, ja ću isto uzeti pauzu tjedan-dva. Nadolazeći tjedan me već jako jako boli u duši i želim ga nekako pokušati provesti “sama”, u miru i bez puno “moranja”. Vjerojatno ću tu i tamo baciti oko što pišete, ali nemojte zamjeriti ako ne odgovorim. Nadam se da se čujemo s jednim velikim plusom.
Mislim da sve vas! ❤️
Odmori se, navijam jako za tvoj skorašnji plusić <3
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Drage sve, žao mi je što vas pozdravljam na ovoj temi, za svaku mi je žao što se tu nalazi. Prošli tjedan sam na ultrazvuku sa 7+1 saznala da se plod prestao razvijati na 6+2, srce prestalo kucati.
Dobila sam uputnicu za bolnički pregled pa se nakon toga nadam medikamentoznom prekidu umjesto kiretaže. Iako znam cijelo iskustvo Lori i Samoje, ima li koja od vas da je išla na Sv.duh unazad koji tjedan- naručiti se mogu tek danas od 13h, koliko bih mogla čekat na prvi pregled? Nekako me strah da me neće uopće naručiti za ovaj tjedan jer ne krvarim, a ja samo želim što prije riješiti.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Jelenas draga odmori kolko ti treba, mi smo tu kad na zatrebas 😘
LazyO uzasno mi je zao 😥 nemam iskustvo za podijelit, ali drzi se, tu smo i razumijemo sve sto prolazis. Drzim fige da izbjegnes kiretazu, ali ako i dode do nje ne brini, sve ce bit ok ❤️
Ja sam cure moje u sub bila na nekoj pricesti i slomilo me i vratilo opet pet koraka unatrag. Bilo je puno malih curica i tolko mi je tesko bilo gledat ih 😩 jos mi nije muza bilo u zgu i sve je bilo jos teze tako sama prolazit. Jucer sam bila biljka, jedva sam navecer tek ustala iz kreveta... al evo danas je opet lakse i optimisticnije sve izgleda. Eh🤷🏽♀️
Lori i Clarissa kako ste trudnice nase? 🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Drage sve, žao mi je što vas pozdravljam na ovoj temi, za svaku mi je žao što se tu nalazi. Prošli tjedan sam na ultrazvuku sa 7+1 saznala da se plod prestao razvijati na 6+2, srce prestalo kucati.
Dobila sam uputnicu za bolnički pregled pa se nakon toga nadam medikamentoznom prekidu umjesto kiretaže. Iako znam cijelo iskustvo Lori i Samoje, ima li koja od vas da je išla na Sv.duh unazad koji tjedan- naručiti se mogu tek danas od 13h, koliko bih mogla čekat na prvi pregled? Nekako me strah da me neće uopće naručiti za ovaj tjedan jer ne krvarim, a ja samo želim što prije riješiti.
Pozdrav draga LayzO
Ja sam prije 2 mjeseca sa 7 +5 saznala da nema ploda tj da se razvila samo gestacijska vrecica
Isla sam u petrovu bolnicu, nazvala sam i za 3 dana su me narucili na medikamentozni prekid trudnoci.
Tamo sam dobila odmah 2 tablete koje sam popila sve vam tamo objasne.
Dobila sam jos 3 tablete za doma koje sam morala popiti 36 sati nakon ovih prvih.
Prvo popijete dvije,ako primijetite da dovoljno ne krvarite popijete i 3 tabletu 3 sata kasnije kao sto je bio i slucaj kod mene.
Ja sam imala jako dobro iskustvo s takvim prekidom trudnoce(tabletama).
Bolove sam imala al nisu bilo toliko jaki,popila sam mislim 2 tablete samo prvih 3 dana, krvarenje je pocelo slabo pa nakon nekoliko sati jace ko obilnija menstr. U jednom trenutku Sam primijetila da bas komadici neceg izlaze iz mene to je bilo malo neugodno al bilo je i olaksanje jer sam znala da izlazi.
Znaci prvih 4 dana je bilo nesto obiljnije a kasnije nareddnih dva tjedna slabo i na kraju je bilo samo smedarenje.
Sljedeci menzis sam dobila 4 tjedni nakon tih tableta.
Na prvi pregled sam isla poslje te prve M i bilo je sve uredu i cisto.
Samo da napomen petrova bolnica ima takav postupak da vas ne hospitaliziraju znaci to se desava kod vas doma.
Ali ih uvijek mozete nazvati ako vas nesto zanima.
Sretno🍀🍀😘
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Hvala Hera, a hvala puno i Zoee ❤. I zoee samo što su ti rekli nakon koliko smiješ u ponovne pokušaje?
.
Javim napredak.
I držite se. Hera to će valjda tako dolaziti još neko vrijeme u valovima, sve je svježe. I treba nekad izbaciti iz sebe, puno bi gore bilo s vremenom da sad ne prolaziš sve ntenzivno. se da Kažeš danas si bolje, pa nek i ostane tako! 🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
jelenas samo odmori od svega, rekuperiraj se u svom miru, budi njezna prema sebi
LazyO zao mi je, drzi se. Moje je iskustvo iz Vinogradske (isto nisam krvarila ni nista kad sam saznala da srce vise ne kuca - prvu tabletu odmah dobila i od nje nista nije bilo, a sljedecih 6 tableta dobila nakon dva dana, sve to prolazila doma i tamo isla samo na kontrole) pa ti na zalost ne mogu konkretnije pomoci, ali drzim fige da te na Duhu brzo prime i da ovo bolno iskustvo sto prije bude iza tebe. Vjerujem da ce te primiti, da nece odugovlaciti nepotrebno. Drzi se.
Hera i ja u sub bila na jednoj pricesti. Svecenik je ubacio i nesto o hodu za zivot i taj dio obreda me bas nanervirao, to guranje nosa bez suosjecanja o onome kroz sto je neka osoba koja je morala (morala a ne htjela bez opravdanog razloga!) na abortus prosla... Ma, bolje se ne sekirati, ali svejedno me nanerviralo. A sto se trudnoce tice (hvala sto pitas ), moram priznat da se jos drzim rezervirano, valjda cu tek nakon prvog pregleda koliko-toliko odahnuti. Barem se tome nadam. Jos je to sve rano i kao da sama sebi ne dopustam da se previse veselim. Cesce mokrim, imam onaj pms pritisak povremeno dolje u trbuhu, spaaava mi se, imam navale gladi i takve klasike
I prelude snove, tako mi je i prvi put bilo. Ne znam sto utjece na takve snove, valjda hormoni, ali zbilja budu preludi
Hvala Hera, a hvala puno i Zoee ❤. I zoee samo što su ti rekli nakon koliko smiješ u ponovne pokušaje?
.
Javim napredak.
I držite se. Hera to će valjda tako dolaziti još neko vrijeme u valovima, sve je svježe. I treba nekad izbaciti iz sebe, puno bi gore bilo s vremenom da sad ne prolaziš sve ntenzivno. se da Kažeš danas si bolje, pa nek i ostane tako! 🤗
Pa meni je moja privatna ginekologica rekla nek pricekam barem jos jedan ciklus...
I da nakon toga mozemo, mada iskreno bas sam pisala jedan dan, da smo se bas ovaj mjesec malo zanijeli kad su mi bas bilo plodni dani, menst moram dobiti za tjedan dana pa cemo vidjeti🙈 al kako bude bice samo da bude dobro
A ti nam se drzi❤️
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
LazyO slazem se, kad dode treba se prepustit tim emocijama da se ispraznimo i da se ne nakupljaju u naka ❤️ Mislim da ako sve bude uredu nakon prve menge mozes dalje, ali najbolje ce ti to sve reci doktori kad prode. Ja cekam sad svoju prvu da napokon odem na pregled i cujem prognozu.
Clarissa joj ti snovi, ja sam ih cijelu trudnocu vrtila stalno neka cuda. A od svih simptoma meni je pospanost bila najgora! I to mi je oba puta bio prvi znak 😅 zbam kako ti je, mislim da se ja iduci put necu veselit sve dok ne izade iz mene i vidim da je zivo i zdravo 😂 al opusteno, nadam se da je to to i samo javljaj kako napreduje 😘🍀🍀🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji