Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 17:51

Ja evo ne razumijem zasto puste doma nakon sat vremena ali ok ocito svaka bolnica ima svoja pravila. Mene su pustili tek kad su ustanovili da je ostalo manje od 2 cm materijala u maternici. Radili uzv 2x isti dan. Dobila sam ukupno 4 tablete jer je kod mene to islo sporo, tek sam nakon 2.pocela krvariti. 
    Rekli su mi da je nekome dovoljna 1 a nekom treba i 6 tableta, nema pravila.
    Kad su ti rekli da dodes na uzv?

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 17:53

@ pricam o ovim tabletama drugi dan, prvi dan sam isto dobila 3 tablete od njih mi nije bilo nista.

Nizak AMH, ostalo ok

• @
    07. Svibanj 2021. 17:55

Da dodem na ultrazvuk Kaze mi doktor ositit ces sama i to sam ga zaustavljala

• @
    07. Svibanj 2021. 17:56

Da mi je majke mi ovo sve prispavat zadnja tri dana kako su mi rekli srce stalo kao da sanjam da me neko Laze u vezi svega

missR
    07. Svibanj 2021. 17:58

Ni meni uopce nije jasno zasto cure salju doma nakon tih tableta odmah.. totalno suludo.
    Pingo meni je beta bila 1.7 ali mi je moj gin rekao da cemo cekati mengu i probati izbjeci trece ciscenje ako je beta ispod 50.. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 18:00

@ bit ce sve ok samo smireno. Ako ti se cini da je krvarenje slabo nazovi bolnici i reci im to. Mozda ti kazu da dodes po jos tableta. Ako su ispadali ugrusci to je svakako dobar znak. 
    Ne moras cekati da ti skroz stane krvarenje da te netko pogleda na uzv. Mene su krvavu pregledavali 2x. Nema srama u tom trenu, bitno je tvoje zdravlje sada.

Nizak AMH, ostalo ok

Maj4
    07. Svibanj 2021. 18:36

Pingo baš mi se danas javila profa sa Sv.Duha da je poslala nalaze na kućnu adresu i da se javim geneticarki u St za dogovor oko savjetovanja. Odmah sam joj mail poslala pa čekam da mi odgovori. 
    Ako tko ima iskustva, savjet sa savjetovanja u St neka slobodno piše 😉
    Cure meni je horor iti citat šta prolaziti s tim tabletama 🤬🤬  
    Hera kakva je situacija? 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

BubaT
    07. Svibanj 2021. 20:44

@, zasto doma 🥴
    Meni su rekli da u utorak dodem po jedne tablete, nakon njih se neće dogoditi vjerojatno nista, pa u cetvrtak po druge i ostajem u dnevnoj bolnici, ako se do 15h ne ocistim slijedi kiretaza. I to sam sve nalaze od krvi i anesteziologa morala skupit da me mogu uspavat. Pricam za Split. Navodno su se prije strahote s kiretazama tamo događale pa od kad su u novinama zavrsili malo su humaniji. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    07. Svibanj 2021. 20:46

maj držim fige da brzo dobijete termin, i savjetovanje dobro prođe🤞🤞😘
    miss

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

pingo
    07. Svibanj 2021. 20:53

ajme što me mob zeza...😤
    missR - ti si iz zd? kod kog gina si, može samo neki podatak inicijal ili lokacija, povezat ću ja😋
    buba - što ne daju drugu turu tableta nego odma kiretaža?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.