Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 13:17

jelenas

Hvala cure, ne idem vaditi. Pričekat ću još do ponedjeljka pa opet piškenje :) danas je tek 8. dan od ovulacije tako da je zaista preprerano. Javim naravno :)

Uf, puno puno prerano. Piškiti ima smisla tek 11DNO, jako jako rijetko se pokazuje nešto i prije. Češće se pokaže i kasnije. Beta 14DNO, ako je onda negativna, to je to.
    Ali bolje ti je trošiti ove jeftine testove nego raditi betu, npr nisam čula da je Mullerov bio snješko a da je bilo bete, tako da je on dobra investicija (13kn). Meni je recimo Gravignost bio loš, puno slabije je pokazivao. DMov od 13tak kuna je podjednako dobar kao i Mullerov. Ovi skuplji se ne isplate, previše para a nisu točniji.

💔💔💔

jelenas
    07. Svibanj 2021. 13:37

Da, prošli put sam radila s mullerovim i dmovim, bili su pozitivni svi od 12dno, tako da mislim da prije ponedjeljka nema smisla. Imam doma ogromnu zalihu testova (dmove trakice, dmov test, muller test i jedan clearblue onaj skupi- frendici bio visak) 😂😂 opremljena sam, samo dani kao godine 🙄🙄🙄

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 14:55

Jelena cekamo s tobom ponedjeljak i drzimo palceve🤗 Sreca pa je vikend pa ce proletiti😅

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

BubaT
    07. Svibanj 2021. 15:00

Lori1988

Jelenacekamo s tobom ponedjeljak i drzimo palceve🤗 Sreca pa je vikend pa ce proletiti😅

Hahahah, a jesi me nasmijala sad 😂 
    Slazem se za vikend definitivno 😬 
    Brzo će ponedjeljak pa ćemo se, nadam se, veseliti 🙌

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

jelenas
    07. Svibanj 2021. 15:19

Hvala cure! Baš ste slatke ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

missR
    07. Svibanj 2021. 15:35

Curke sto vi mislite s obzirom na neuspjeli medikamentozni pa opet vakum aspiraciju koliko je vremena potrebno prije nego krenemo radit na bebi ponovo?
    Doktorica koja je radila vakum zahvat je rekla da mogu poceti nakon prve menstruacije koja je prosla. U ponedjeljak idem podignuti PHD nalaz (tek sad je gotov) i u srijedu imam kontrolu i papa test. Hormoni stitnjace , krvna slika urin uredni..
     Psihicki sam spremna opet probati ali nisam sigurna da li je prerano.
    🤔 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

pingo
    07. Svibanj 2021. 15:37

@ - krvariš li? smrdi mi da nisi dobila dovoljno tableta... one koje se daju dva dana ranije su skroz drugi lijek!!! pazi!!! nemoj dozvoliti da štede na tebi, ja već prolazim 7 tjedana horora zbog glupe štednje!!! 

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 15:58

missR

Curke sto vi mislite s obzirom na neuspjeli medikamentozni pa opet vakum aspiraciju koliko je vremena potrebno prije nego krenemo radit na bebi ponovo?
    Doktorica koja je radila vakum zahvat je rekla da mogu poceti nakon prve menstruacije koja je prosla. U ponedjeljak idem podignuti PHD nalaz (tek sad je gotov) i u srijedu imam kontrolu i papa test. Hormoni stitnjace , krvna slika urin uredni..
    🤔

Hej MissR ja sam cula da nakon kiretaze treba 3 mj proci ali mozda to vrijedi samo za klasicnu kiretazu a kod vakuumske je krace, ne znam. Mozda ti zene koje su isle na vakuumsku mogu dati vise info.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 16:09

missR

🤔

Kod vakuumske možemo nakon prve M. Samo odi na kontrolni pregled kod dobrog ginekologa sa još boljim UZVom nakon menstruacije da vidi je li sve OK. Ja sam odmah dobila zeleno svjetlo, imala sam samo neku cistu koja nije imala veze sa kiretažom i otišla je sa idućom menstruacijom. Maternica je bila u izvrsnom stanju.

💔💔💔

missR
    07. Svibanj 2021. 17:19

Hvala ti MTBica. Svakako idem na kontrolu iduci tjedan pa cu se informirati jos s ginekologom, privatnik je i ima dobar UZV. Zadnji put su jajnici bili malo uvecani plus cisticni ali takvi su vec godinama zbog PCOSa, tako da nije posljedica spontanog ni vakuma.. 
    U jednom trenu toliko zelim odmah krenuti na bebu a vec u iducem sto upitnika i neka blokada u glavi. To je valjda tako normalno 😁

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.