Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    07. Svibanj 2021. 15:35

Curke sto vi mislite s obzirom na neuspjeli medikamentozni pa opet vakum aspiraciju koliko je vremena potrebno prije nego krenemo radit na bebi ponovo?
    Doktorica koja je radila vakum zahvat je rekla da mogu poceti nakon prve menstruacije koja je prosla. U ponedjeljak idem podignuti PHD nalaz (tek sad je gotov) i u srijedu imam kontrolu i papa test. Hormoni stitnjace , krvna slika urin uredni..
     Psihicki sam spremna opet probati ali nisam sigurna da li je prerano.
    🤔 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

pingo
    07. Svibanj 2021. 15:37

@ - krvariš li? smrdi mi da nisi dobila dovoljno tableta... one koje se daju dva dana ranije su skroz drugi lijek!!! pazi!!! nemoj dozvoliti da štede na tebi, ja već prolazim 7 tjedana horora zbog glupe štednje!!! 

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 15:58

missR

Curke sto vi mislite s obzirom na neuspjeli medikamentozni pa opet vakum aspiraciju koliko je vremena potrebno prije nego krenemo radit na bebi ponovo?
    Doktorica koja je radila vakum zahvat je rekla da mogu poceti nakon prve menstruacije koja je prosla. U ponedjeljak idem podignuti PHD nalaz (tek sad je gotov) i u srijedu imam kontrolu i papa test. Hormoni stitnjace , krvna slika urin uredni..
    🤔

Hej MissR ja sam cula da nakon kiretaze treba 3 mj proci ali mozda to vrijedi samo za klasicnu kiretazu a kod vakuumske je krace, ne znam. Mozda ti zene koje su isle na vakuumsku mogu dati vise info.

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 16:09

missR

🤔

Kod vakuumske možemo nakon prve M. Samo odi na kontrolni pregled kod dobrog ginekologa sa još boljim UZVom nakon menstruacije da vidi je li sve OK. Ja sam odmah dobila zeleno svjetlo, imala sam samo neku cistu koja nije imala veze sa kiretažom i otišla je sa idućom menstruacijom. Maternica je bila u izvrsnom stanju.

💔💔💔

missR
    07. Svibanj 2021. 17:19

Hvala ti MTBica. Svakako idem na kontrolu iduci tjedan pa cu se informirati jos s ginekologom, privatnik je i ima dobar UZV. Zadnji put su jajnici bili malo uvecani plus cisticni ali takvi su vec godinama zbog PCOSa, tako da nije posljedica spontanog ni vakuma.. 
    U jednom trenu toliko zelim odmah krenuti na bebu a vec u iducem sto upitnika i neka blokada u glavi. To je valjda tako normalno 😁

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

missR
    07. Svibanj 2021. 17:20

Lori da, vecinom i citam po forumu da je preporucljivo nakon 3 ciklusa. Hvala ti na odgovoru 😃🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 17:22

missR

Lori da, vecinom i citam po forumu da je preporucljivo nakon 3 ciklusa. Hvala ti na odgovoru 😃🥰

Ovo je nakon mehaničke. Za nas to ne vrijedi.
    Kreni kad si ti spremna. Dojma sam da nisi. I to je OK 

💔💔💔

• @
    07. Svibanj 2021. 17:33

Pingo jesi tu. Je krvarim kako su tebi dali tablete? Znaci meni su u sridu tri odjednom u 10 sati da bi mi danas dva dana nakon dali danas u 9 jednu? Od 10 jutros tako neke tri ure me bolilo neopisivo i zatim je krenulo,ali opet mi je nekako čudno. Neznam Jeli me to vide stra ili sta je ovo?

pingo
    07. Svibanj 2021. 17:38

meni je beta 7 U/L, ref. poritivna je veća od 5... 
    MTBica draga pomagaj... znaći li to da je dio posteljice ostao?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• @
    07. Svibanj 2021. 17:41

Pingo dali znas i sta onda ako se sve ne ocisti? Toliko o tome sta su mi ista rekli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI