Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BubaT
    08. Svibanj 2021. 07:53

Jutro cure, ja prokrvarila. Sta sad, jel to znaci da ce me pustiti da se sama ocistim?
    Zvat cu ginekološku kad zavrse sa plodnim vodama da pitam sta cu. 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    08. Svibanj 2021. 07:56

BubaT

Jutro cure, ja prokrvarila. Sta sad, jel to znaci da ce me pustiti da se sama ocistim?

pa to je dobro, koliko obilno krvariš? jos nisi dobila ni jednu tabletu? dok još možeš kupi nešto protiv bolova i dovoljno uložaka i vlažnih maramica...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

BubaT
    08. Svibanj 2021. 07:59

pingo

BubaT

pa to je dobro, koliko obilno krvariš? jos nisi dobila ni jednu tabletu? dok još možeš kupi nešto protiv bolova i dovoljno uložaka i vlažnih maramica…

Ne, u utorak sam trebala dobit prvu tabletu. 

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

pingo
    08. Svibanj 2021. 08:38

Nemoj paničariti, to je dobro, MTBica se skroz prirodno očistila, za tvoju maternicu to je najbolja opcija. Opskrbi se ulošcima i tabletama protiv bolova, neka te mužić dvori, mislim da je dobro, ako te ne bili i lagano prošetat, ako te boli lezi. Držim fige da sve prirodno ode. Samo jesi li ti pisala da si rh-? Provjeri kako ćeš to riješiti...
    Nisi napisala koliko obilno krvariš...
    @, hera - kakva je situacija, mislim znam da je loše, ali isto pitam😞...

BubaT
    08. Svibanj 2021. 08:39

pingo

Nemoj paničariti, to je dobro,MTBicase skroz prirodno očistila, za tvoju maternicu to je najbolja opcija. Opskrbi se ulošcima i tabletama protiv bolova, neka te mužić dvori, mislim da je dobro, ako te ne bili i lagano prošetat, ako te boli lezi. Držim fige da sve prirodno ode. Samo jesi li ti pisala da si rh-? Provjeri kako ćeš to riješiti…
    Nisi napisala koliko obilno krvariš…
    @, hera- kakva je situacija, mislim znam da je loše, ali isto pitam😞…

Zvat cu njih svakako kasnije malo. Ma malo, kao da sam dobila mengu. 
    Da, moram obavezno pitat rhogam 

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

missR
    08. Svibanj 2021. 08:40

BubaT cak je i dobro da si sama pocela krvariti jer ce se lakse sve ocistiti cak i u slucaju da trebas tablete. Pingo dobro kaze raspitaj ze za rogham obavezno. Drzi se ❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Svibanj 2021. 08:48

Pingo, a moja je otišla u 7tt, pa ima smisla da tebi duže pada, ipak je tvoja beta bila punopuno veća od moje, vjerojatno preko 10 puta veća. Dobro je to, samo da dođe menstruacija i da se endometrij oljušti, pa da maternica prodiše.

BubaT, to što si prokrvarila ne znači da će sve samo otići. Ali ja bih onda pričekala tjedan dana da vidiš hoće li. I ne može tebe netko pustiti/natjerati na ništa, ovo je tvoje tijelo i ti donosiš odluke. Oni ti mogu samo dati preporuke.
    Inače, krvarenje kao od menge je malo. Ako krene za pravo, bit će jako jako puno krvi, pripremi se na to. Mijenjala sam uloške, one najveće, svakih sat vremena. Bit će i puno ugrušaka, imam osjećaj da je na kile pilećih jetrica ispalo iz mene. Nije baš ugodno za vidjeti, ali ti ugrušci ne bole. Mene nije nimalo boljelo u prvoj turi, samo je krvarilo. Tjedan dana nakon što mi je izašao plod, krenulo je novo krvarenje, i onda sam imala grčeve, po jedan Brufen dnevno mi je bio dovoljan prva dva dana, nakon toga više nije trebalo ništa. Cure kažu da znaju imati jače grčeve, tako da se opremi drogama. I nabavi si željezo i počni ga piti odmah, sad je na tvojaljekarna Sideral Folic na akciji (1+1 gratis), jako je fini i ne pada teško na želudac. Puno krvi ćeš izgubiti, ne želiš da ti feritin jako padne, treba ti za iduću trudnoću. 

💔💔💔

BubaT
    08. Svibanj 2021. 08:51

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pingo, a moja je otišla u 7tt, pa ima smisla da tebi duže pada, ipak je tvoja beta bila punopuno veća od moje, vjerojatno preko 10 puta veća. Dobro je to, samo da dođe menstruacija i da se endometrij oljušti, pa da maternica prodiše.

BubaT, to što si prokrvarila ne znači da će sve samo otići. Ali ja bih onda pričekala tjedan dana da vidiš hoće li. I ne može tebe netko pustiti/natjerati na ništa, ovo je tvoje tijelo i ti donosiš odluke. Oni ti mogu samo dati preporuke.
    Inače, krvarenje kao od menge je malo. Ako krene za pravo, bit će jako jako puno krvi, pripremi se na to. Mijenjala sam uloške, one najveće, svakih sat vremena. Bit će i puno ugrušaka, imam osjećaj da je na kile pilećih jetrica ispalo iz mene. Nije baš ugodno za vidjeti, ali ti ugrušci ne bole. Mene nije nimalo boljelo u prvoj turi, samo je krvarilo. Tjedan dana nakon što mi je izašao plod, krenulo je novo krvarenje, i onda sam imala grčeve, po jedan Brufen dnevno mi je bio dovoljan prva dva dana, nakon toga više nije trebalo ništa. Cure kažu da znaju imati jače grčeve, tako da se opremi drogama. I nabavi si željezo i počni ga piti odmah, sad je na tvojaljekarna Sideral Folic na akciji (1+1 gratis), jako je fini i ne pada teško na želudac. Puno krvi ćeš izgubiti, ne želiš da ti feritin jako padne, treba ti za iduću trudnoću.

Uhh feritin mi je jako los ionako ☹️ 
    Hvala na savjetima cure ♥️ javljam situaciju

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Svibanj 2021. 08:57

BubaT

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Uhh feritin mi je jako los ionako ☹️
    Hvala na savjetima cure ♥️ javljam situaciju

Mah, meni je uz Sideral narastao na trostruki, bez brige, brzo se to diže. Samo kreni odmah uzimati, trebat će ti.
    Tu smo ako nešto trebaš. 

💔💔💔

pingo
    08. Svibanj 2021. 09:05

MTBica jesi li ti dobila M, ti si na tabletama dulje od mene? ja sam 5 dana za sada...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.