Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    07. Svibanj 2021. 17:20

Lori da, vecinom i citam po forumu da je preporucljivo nakon 3 ciklusa. Hvala ti na odgovoru 😃🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 17:22

missR

Lori da, vecinom i citam po forumu da je preporucljivo nakon 3 ciklusa. Hvala ti na odgovoru 😃🥰

Ovo je nakon mehaničke. Za nas to ne vrijedi.
    Kreni kad si ti spremna. Dojma sam da nisi. I to je OK 

💔💔💔

• @
    07. Svibanj 2021. 17:33

Pingo jesi tu. Je krvarim kako su tebi dali tablete? Znaci meni su u sridu tri odjednom u 10 sati da bi mi danas dva dana nakon dali danas u 9 jednu? Od 10 jutros tako neke tri ure me bolilo neopisivo i zatim je krenulo,ali opet mi je nekako čudno. Neznam Jeli me to vide stra ili sta je ovo?

pingo
    07. Svibanj 2021. 17:38

meni je beta 7 U/L, ref. poritivna je veća od 5... 
    MTBica draga pomagaj... znaći li to da je dio posteljice ostao?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• @
    07. Svibanj 2021. 17:41

Pingo dali znas i sta onda ako se sve ne ocisti? Toliko o tome sta su mi ista rekli

pingo
    07. Svibanj 2021. 17:44

@ kod mene su zezli stvar, zbog čega se sad i mučim i vjerojatno ću završiti na kiretaži...
    prvo sam dobila jednu, nakon dva dana dvije između obraza i desni, ali trebalo je minimalno 4...
    Koliko ti je obilno krvarenje?

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 17:45

@ jesi u bolnici ili doma? Kakvo ti je krvarenje, jelcbas ide jako i izlaze ugrusci ili? 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

pingo
    07. Svibanj 2021. 17:47

@ mi se stalno mimoilazimo...kiretaža, ako se na vrijeme primjeti onda može i vakum

• @
    07. Svibanj 2021. 17:48

Drzali me u bolniCi uru nakon sta sam popila niti uru bolje rečeno pustili me krvarim onako malo vise od stvari nego obično sta sam imala .... Ugrusci do sad dva puta izletili u 4 ure. Juce mi je izletio jedan veliki ugrusak i izasli sve skupa tri uloska da bi danas vidio na ultrazvuku da je sve i dalje na mistu samo okolo se smanjilo neceg.... Uglavnom plod je bio Jos tu....

• @
    07. Svibanj 2021. 17:49

Meni je samo babica dala tri tablete da odma popijem skupa i danas tu jednu nemam pojma kad ovako citam slušam druge tako da vidim da je svima različito

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.