@ kod mene su zezli stvar, zbog čega se sad i mučim i vjerojatno ću završiti na kiretaži...
prvo sam dobila jednu, nakon dva dana dvije između obraza i desni, ali trebalo je minimalno 4...
Koliko ti je obilno krvarenje?
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
@ jesi u bolnici ili doma? Kakvo ti je krvarenje, jelcbas ide jako i izlaze ugrusci ili?

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷
@ mi se stalno mimoilazimo...kiretaža, ako se na vrijeme primjeti onda može i vakum
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Drzali me u bolniCi uru nakon sta sam popila niti uru bolje rečeno pustili me krvarim onako malo vise od stvari nego obično sta sam imala .... Ugrusci do sad dva puta izletili u 4 ure. Juce mi je izletio jedan veliki ugrusak i izasli sve skupa tri uloska da bi danas vidio na ultrazvuku da je sve i dalje na mistu samo okolo se smanjilo neceg.... Uglavnom plod je bio Jos tu....
Meni je samo babica dala tri tablete da odma popijem skupa i danas tu jednu nemam pojma kad ovako citam slušam druge tako da vidim da je svima različito
Ja evo ne razumijem zasto puste doma nakon sat vremena ali ok ocito svaka bolnica ima svoja pravila. Mene su pustili tek kad su ustanovili da je ostalo manje od 2 cm materijala u maternici. Radili uzv 2x isti dan. Dobila sam ukupno 4 tablete jer je kod mene to islo sporo, tek sam nakon 2.pocela krvariti.
Rekli su mi da je nekome dovoljna 1 a nekom treba i 6 tableta, nema pravila.
Kad su ti rekli da dodes na uzv?

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
@ pricam o ovim tabletama drugi dan, prvi dan sam isto dobila 3 tablete od njih mi nije bilo nista.

37 god.
2021. missed ab 7tt💔
1. IVF 2/25 ➖️
Da dodem na ultrazvuk Kaze mi doktor ositit ces sama i to sam ga zaustavljala
Da mi je majke mi ovo sve prispavat zadnja tri dana kako su mi rekli srce stalo kao da sanjam da me neko Laze u vezi svega
Ni meni uopce nije jasno zasto cure salju doma nakon tih tableta odmah.. totalno suludo.
Pingo meni je beta bila 1.7 ali mi je moj gin rekao da cemo cekati mengu i probati izbjeci trece ciscenje ako je beta ispod 50..
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji