Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    07. Svibanj 2021. 00:22

XOXO

Samoja6

Lori1988

SretnoPingo🤞🤞🤞
    SamoJa kako si ti, jesu ti se regulirali ciklusi?

Moji ciklusi su očajni! Ako je ovo zadnje uopće bila menstruacija, danas mi je 14 dan ciklusa! Kažem ako je uopće, jer je trajalo svega 4 dana (što nikad nije), a sva 4 dana sam mogla proći s jednim onim mini uloškom! Sad smo u iščekivanju iduće…

Meni je to skroz normalno. Od kad sam rodila ( prije 10 g) mi M bude 4 dana od cega samo 1 nesto vise ide ostalo mogu komotno sa dnevnim proc.

Meni su inače trajale do 10 dana... A krvarila bi za poludit, nekad bi i 2 paketa uložaka znala potrošiti! Ali to je tako bilo od prvog dana i navikla sam se... Znalo se dogoditi, zbog stresa, ili prijelaz zima-ljeto, da mi se poremeti, bude slabije, ali idući misec nadoknadim...
    Ali ovaj put nema šanse da čekam! Ne dođe li u neko donekle normalno razdoblje, do 35 dana, odo po duphastone! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    07. Svibanj 2021. 06:03

Hera i @ - samo hrabro, mislimo na vas😘😘😘♥️♥️♥️♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Maj4
    07. Svibanj 2021. 07:03

Pingo je je doktori u Kninskoj bolnici su super, preporuka posebna za dr Begovića 👌👌 ali evo nadam se da ti ipak neće trebati i da je m došla kako sada 🤞🏻🤞🏻
    Hera držim fige da ti današnji dan prođe što brže i bezbolniji, bez komplikacija. Javlja nam se ako ti bude do toga 💜 
    Svima šaljem zagrljaj 💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Hera✨
    07. Svibanj 2021. 07:42

Cure hvala vam na podrsci! ❤️ Jucer mi je cijeli dan bio koma, postala sam svijesna da se to sad stvarno mora desit i da vise nece bit moje curice. Pretuzna sam, ali samo zelim da danas sve zavrsi sto brze i bez komplikacija 😩 spremna sam na sve nadam se da nece bit nekih horora.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 08:00

Hera✨

Cure hvala vam na podrsci! ❤️ Jucer mi je cijeli dan bio koma, postala sam svijesna da se to sad stvarno mora desit i da vise nece bit moje curice. Pretuzna sam, ali samo zelim da danas sve zavrsi sto brze i bez komplikacija 😩 spremna sam na sve nadam se da nece bit nekih horora.

💔💔💔

Lori🍀
    07. Svibanj 2021. 08:02

Hera drži se, sve će to proći <3
    SamoJa - dobra odluka za Duphastone za idući ciklus. A možda će M kasniti iz drugih razloga, da bar

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

pingo
    07. Svibanj 2021. 08:14

Hvala Maj♥️, ima li novosti od genetičara?
    Kod mene sve isto kao jučer, malo sukrvice, išla vadit betu, ne rade ju u Zd nego uzorke šalju u Split, tako da ću nalaz dobiti tek iza 6... javim čim stignu😘
    zvuči čudno, ali priželjkujem negativnu betu🤞

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 08:20

pingo

zvuči čudno, ali priželjkujem negativnu betu🤞

Da, ovo je i meni bilo kao paralelni svemir dok sam vadila betu svakih 10 dana i svaki put željela da je što manja. 
    Idući put ćemo je pratiti kako raste, i odgurat ćemo cijelu trudnoću do kraja. I biti nagrađene živim, zdravim bebama 

💔💔💔

jelenas
    07. Svibanj 2021. 09:10

Hera, mislim na tebe! 
    Cure, kad je prvo prvo moguće imat pozitivnu betu iz krvi? Piškim na štapiće već tri dana, ali naravno da se niš ne vidi i ne može se ni vidjeti jer je preprerano (22. DC) pa si mislim da odem izvadit betu možda, labos mi je ispod zgrade... očito imam i 150kn viška 🤦🏼‍♀️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• onebecometwo
    07. Svibanj 2021. 10:32

Previse nas je...puno previse..
    Ja sam ostala trudna sa blizancima. Nisam imala nikakve simptome trudnoce osim sta nisam imala menstruaciju i bila sam umorna..
    I tako se ja jedno jutro probudim dok jos nisam znala da su blizanci, al sam imala neki osjecaj da ih je dvoje. Zavrsim na hitnoj radi smeckastog iscjetka i tamo mi kazu da su jednojajcani blizanci. Nakon nekog vremena se opet probudim i imam osjecaj da nesto nije u redu. Odem na pregled i kaze mi gin da je srce jednog prestalo kucati. To je bilo u 6.-tom tjednu. 
    Oper prolaze dani i meni nista od bolova, ali de opet probudim i opet imam osjecaj da nesto nije u redu. Otisla sam privatno na pregled i kaze mi da je prestalo kucati srce i od drugog. Ljudi moji koja bol, ne moram ni govoriti.. 
    Da bi bilo jos gore, dogovorim se ja za medikamentozni prekid trudnoce jer sam mlada 22 god kao sigurnije je radi ostacenja maternice i infekcija koje se mogu dogoditi nakon kiretaze. Dogovorili smo se u srijedu za ponedjeljak. A ja se sutradan probudim sa trudovima i jedva sam stigla doci do hitne, gdje sam plod izbacila sama bez ikakvih ljekova..koja je to tek bol bila, jos je najgore od svega sta sam sve ocima vidjela jer je doslovno palo i visilo iz mene...
    Dobila sam tablete jer je ostala posteljica, bila sam u dnevnoj bolnici ali nista nije izaslo, samo krvarenje. Htjeli su me ostaviti preko noci i dati mi jos tableta ali sam bila toliko jadna, iscrpljena, gladna i umorna(nisam smjela jesti) ,nije bilo nuzno da ostanem pa sam otisla doma.. i sad doma cekam kad ce pasti. U ponedjeljak idem na kontrolu i ako se ne ocistim dobit cu jos tableta. 
    Ne zelim ovo ni najgorem neprijatelju, bol je neopisiva, i fizicka i psihicka. Zene birajte kiretazu ako vam se desi takvo zlo, ovaj nacin izbacivanja nije za zivotinje, a kamoli za ljude...
    Valjda ce biti dobro...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.