Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Svibanj 2021. 18:03

pingo

cure, meni je krenulo oskudnije od obične M, ali mislim da to sad više nije ono malo smđerenja, malo crvenog… e sad mene muči nastavljam li s Duphastonom dok ne dođe bar do obilnosti prosječne M ili trebam odmah prekunut?

Meni rekli da stanem ako krene. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Svibanj 2021. 18:05

BubaT

Meni sve stalo, nista se ne događa 😴 bas sam se poveselila da će krenut

Eh da. U prvom je meni jedan dan krvarili, ja se poveselila da je krenulo, i onda tjedan dana ništa. Iz ovog drugog sad imam iskustva o kakvim se izljevima mora raditi, dok je sitno to nije to 😟

💔💔💔

BubaT
    08. Svibanj 2021. 18:11

MTBica, a svakako u utorak idem po tablete 🥺

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    08. Svibanj 2021. 18:23

meni je rekao ako dobijem M da stanem, a ja nisam sigurna jeli krenula M ili ostaci od trudnoće... zvala frenda gina, on kaže da pijem do sutra, a ako se sutra pojača da prekinem... to se i meni činilo najlogičnije🙄

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

missR
    08. Svibanj 2021. 21:10

Pingo javi nam se jel krenulo zapravo 🤞🏻🤞🏻

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

pingo
    08. Svibanj 2021. 21:15

missR

Pingo javi nam se jel krenulo zapravo 🤞🏻🤞🏻

ma nije, staje

Lori🍀
    09. Svibanj 2021. 08:55

Hera javi nam se, di si😢
    Pingo sad ce ona cim je krenulo pomalo🤞🤞🤞

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

Hera✨
    09. Svibanj 2021. 09:06

Hej cure, evo me ziva sam. Jucer u 22h je sve zavrsilo nakon dva dana bolova i mrcvarenja. Svi su bili super, ali ja sam bas lose reagirala na gelove i injekcije. Vec od prvog gela mi je bilo lose, proljev, uzasni bolovi, druga dva su bila ok. Ujutro su krenuli s injekcijama i to je bio horor. Povracanje, proljev, bolovi. Nakon druge su mi dali epiduralnu, ali ona je samo djelomicno pomogla. Nakon 4. Injekcije trudovi su bili konstantni i nepodnosljivi cak i uz epiduralnu, a ja se nisam nimalo otvorila. Rekli su mi onda da postoji sansa ako se ne otvorim da naprave dan pauze pa sve ispocetka sta me paihicki ubilo jer je fkt bila patnja. Dobila sam onda jos dvije injekcije i one su bile podnosljivije. Nakon njih m pregledao primarius i bila sam otvorena i za minute je sve izvadio van. Nisam to uopce ocekivala i bas je bilo nadrealno iskustvo. Vidjela sam ju kako izlazi, premisljala sam se da ju ju vidim i poslje ali su mi svi savjetovali da bolje ne zbog traume. Malo mi je zao sad, ali u tom trenutku sam samo htjela da sve zavrsi i iskreno plakala sam od olaksanja da je gotovo. Nema smisla vise razbijat glavu time. Odmah su me i uspavali i odveli na kiretazu na par minuta i nakon toga svega sam stvarno dobro. Bilo je puno bolnije i iscrpnije nego sam zamisljala i toliko me bolilo da nisam stigla ni razmisljat o svemu sta se dogada. Mislim da je definitivno najtezi dio iza mene. Danas sam super, krvarim malo, jedino me boli dok mokrim od katetera jer zbog epiduralne nisam mogla nikako ispraznit mjehur. 
    Cekam sada vizitu da vidim mogu li napokon doma danas ili tek sutra. Jedva cekam samo doc doma i s muzem bit. Sada cemo se u ovoj pauzi posvetit sebi i zajedno prec nekako preko toga najbolje sta znamo. Znam da ce nit dobroh i losih dana ali nadam se da necu skroz potonuti. Nadam se brzom fizickom oporavku, a paihicki sta bude, barem u tome nisam sama.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

pingo
    09. Svibanj 2021. 09:14

Hera ♥️♥️♥️ žao mi je zbog sve patnje koju prolazš, nadam se da ćeš brzo kući, teško mi je išta pametno ti reći u ovom trenutku, jedino što reći je drži se, čopor je tu za tebe, šaljem puse i zagrljaje♥️♥️♥️😘😘😘

Lori🍀
    09. Svibanj 2021. 09:20

Draga Hera, zao mi je sto je bilo tako bolno i tesko😢😢😢 Nadam se da ce te cim prije pustiti doma da se odmaras s muzem. Zelim vam svu snagu da prebrodite ovo razdobolje.
    Sto se tice tvoje curice, vjerujem da doktori najbolje znaju jer su puno puta tome svjedocili i da su ti dali dobar savjet. Mozda bi rastanak bio jos tezi da si ju primila. Ona ce ostati u tvom srcu bez obzira na to.
    Drzi se i javi se kad pozelis😘

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.