Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    07. Svibanj 2021. 20:58

Jelens slazem se sa curama i tvojom odlukom za pricekat pon ipak je danas jos stvarno rano. I nadam se lijepim vijestima.
    Pingo  Meni se tvoja beta cini stvarno minimalno iznad referentne vrijednosti sta si navela. Jesi zvala dr da pitas sta dalje?  Ovo sta kaze missR za betu ispod 50 i meni je moja spominjala taj broj 50 da je ok al se ne mogu nikako sjetit tocno za sta.
    Vezano za te tablete za ciscenje ni meni nije jasno zasto pustaju doma cure dok nisu sigurni da je sve ok. Ja kad sam lezala u bolnici nakon kiretaze bile su samnom u sobi cure koje su dobile tablete. Al njih nisu pustali doma dok nije sve izaslo. Ne kuzim zasto svaki grad i svaka bolnica ima drugacine sisteme. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    07. Svibanj 2021. 21:02

Hera, @, mislim na vas, šaljem vam veliku snagu, možete vi to ❤️ Zasjat će sunce, doći će duga, sigurna sam 🤞🏼
    Pingo, meni je beta 10 dana nakon kiretaže bila 4,69. 
    Mislim na sve vas, baš sam mentalno više s vama svima nego ljudima oko sebe, takav neki period. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

missR
    07. Svibanj 2021. 21:07

Pingo je draga, Zadar. OŠ Bili Brig ;)

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

BubaT
    07. Svibanj 2021. 21:14

Pingo, ne znam 😥 tako su mi rekli, mozda sam krivo shvatila, a lako moguće, jer sam ih slusala u suzama.

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    07. Svibanj 2021. 21:14

missR

Pingo je draga, Zadar. OŠ Bili Brig ;)

čula sam da je on dobar, ja sam trudnoću vodila na orguljama kad sam izgubila bebe sam poludila zbog šlampavosti jer je morao vidjetu sa 7+4 da su dvije bebe, pa sam pomoć dobila kod svog socijalog i sada mislim da više neću kroćit kod privatnika, jer se jednostavno ne usudim ići kod nekog novog... nakon cirkusa s ludom specijalizanticom u bolnici, oprostite na trolanju🤭

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

missR
    07. Svibanj 2021. 21:24

Ja sam se ovdje prebacila nakon ovog cirkusa oko medikamentoznog od tu di si ti bila. Nemam neko prelose iskustvo ali nisam bila nesto pretjerano zadovoljna tako da sam odlucila promjeniti. Za ovog sad sve preporuke od mene ako ikad budes trazila opet. Divan doktor, posvecen i detaljan, nije kao na traci.. mogu reci da mi je u ovom svemu bio spas.  
     Znam da si rekla da si sad zadovoljna tako da se nadam da ce ti tako i ostati i da neces mjenjati ali ako ikad budes iskrene preporuke. 🤗🤞🏻
    Sori cure na trolanju. Malo dok se zadranke zacakulaju 🤣

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 22:54

pingo, to je dobra beta. Da, treba još malo pasti, ali na putu je. Sporo to ide, pogotovo pred kraj. Meni je trebalo 30 dana da padne sa skoro 10000 na 3.5. S tim da je u prvih 16 dana pala na 35, a onda je još 2 tjedna padala sa 35 na 3.5.
    Moj ginekolog je bio jako zadovoljan kad je došla na 35 i rekao je da kiretaža neće biti potrebna, da se vide mrvice ali čim je toliko pala da više nema posteljice (jer bi ti ona i dalje ispuštala hcg u krvotok).
    Dakle, ovo je dobro. Za tjedan dana vadi opet da se uvjeriš da je ispod 5. I čekamo tu tvrdoglavu menstruaciju da se oljušti maternica 😘😘😘

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Svibanj 2021. 22:56

Inače, ja mislim da danas prelako posežu za kiretažom, čak i kad je nepotrebno. Drugi liječnik ne bi imao strpljenja i poslao bi me na kiretažu odmah. U mom slučaju to bi bilo baš loše. Srećom, moj je strpljiv i brine o mojoj maternici 😁😁😁

💔💔💔

Samoja6
    08. Svibanj 2021. 01:17

missR

Ja sam se ovdje prebacila nakon ovog cirkusa oko medikamentoznog od tu di si ti bila. Nemam neko prelose iskustvo ali nisam bila nesto pretjerano zadovoljna tako da sam odlucila promjeniti. Za ovog sad sve preporuke od mene ako ikad budes trazila opet. Divan doktor, posvecen i detaljan, nije kao na traci.. mogu reci da mi je u ovom svemu bio spas.
    Znam da si rekla da si sad zadovoljna tako da se nadam da ce ti tako i ostati i da neces mjenjati ali ako ikad budes iskrene preporuke. 🤗🤞🏻
    Sori cure na trolanju. Malo dok se zadranke zacakulaju 🤣

Ja za njega i nisam čula baš dobre stvari... Ali to valjda ovisi i od osobe do osobe, a opet, možda se nekom više posveti, nekom manje, kako potrefiš! U svakom slučaju svak osjeti di se osjeća "sigurno"... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    08. Svibanj 2021. 06:43

MTBica - hvala😘, meni je proslo danas okruglo 50 dana, a kolika je bila s 11 tjedana i blizancima neznam, mala nije🤷, ja sam mislila vaditi iza M, za koju se nadam da je tu (malo jače smeđarim i boli me) ako ne dobijem idem za tjedan dana🙄
    zadranke moje, ja sam rekla da više neću nikome doktora preporučit jer je to toliko individualno... recimo ja pucam na paničare, za koje neki samo kažu da su detaljni... mamina frendica je radila u jednoj ordinaciji di je gin namjerno slao trudnice na miliun nepotrebnih pretraga radi svoje zarade, a mogu misliti koliko pretrnu kad im kaže sumnjam na...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.