Ja sam se ovdje prebacila nakon ovog cirkusa oko medikamentoznog od tu di si ti bila. Nemam neko prelose iskustvo ali nisam bila nesto pretjerano zadovoljna tako da sam odlucila promjeniti. Za ovog sad sve preporuke od mene ako ikad budes trazila opet. Divan doktor, posvecen i detaljan, nije kao na traci.. mogu reci da mi je u ovom svemu bio spas.  
 Znam da si rekla da si sad zadovoljna tako da se nadam da ce ti tako i ostati i da neces mjenjati ali ako ikad budes iskrene preporuke. 🤗🤞🏻
Sori cure na trolanju. Malo dok se zadranke zacakulaju 🤣
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
pingo, to je dobra beta. Da, treba još malo pasti, ali na putu je. Sporo to ide, pogotovo pred kraj. Meni je trebalo 30 dana da padne sa skoro 10000 na 3.5. S tim da je u prvih 16 dana pala na 35, a onda je još 2 tjedna padala sa 35 na 3.5.
Moj ginekolog je bio jako zadovoljan kad je došla na 35 i rekao je da kiretaža neće biti potrebna, da se vide mrvice ali čim je toliko pala da više nema posteljice (jer bi ti ona i dalje ispuštala hcg u krvotok).
Dakle, ovo je dobro. Za tjedan dana vadi opet da se uvjeriš da je ispod 5. I čekamo tu tvrdoglavu menstruaciju da se oljušti maternica 😘😘😘
💔💔💔
Inače, ja mislim da danas prelako posežu za kiretažom, čak i kad je nepotrebno. Drugi liječnik ne bi imao strpljenja i poslao bi me na kiretažu odmah. U mom slučaju to bi bilo baš loše. Srećom, moj je strpljiv i brine o mojoj maternici 😁😁😁
💔💔💔
Ja sam se ovdje prebacila nakon ovog cirkusa oko medikamentoznog od tu di si ti bila. Nemam neko prelose iskustvo ali nisam bila nesto pretjerano zadovoljna tako da sam odlucila promjeniti. Za ovog sad sve preporuke od mene ako ikad budes trazila opet. Divan doktor, posvecen i detaljan, nije kao na traci.. mogu reci da mi je u ovom svemu bio spas.
Znam da si rekla da si sad zadovoljna tako da se nadam da ce ti tako i ostati i da neces mjenjati ali ako ikad budes iskrene preporuke. 🤗🤞🏻
Sori cure na trolanju. Malo dok se zadranke zacakulaju 🤣
Ja za njega i nisam čula baš dobre stvari... Ali to valjda ovisi i od osobe do osobe, a opet, možda se nekom više posveti, nekom manje, kako potrefiš! U svakom slučaju svak osjeti di se osjeća "sigurno"... 
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅) 
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌 
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
MTBica - hvala😘, meni je proslo danas okruglo 50 dana, a kolika je bila s 11 tjedana i blizancima neznam, mala nije🤷, ja sam mislila vaditi iza M, za koju se nadam da je tu (malo jače smeđarim i boli me) ako ne dobijem idem za tjedan dana🙄
zadranke moje, ja sam rekla da više neću nikome doktora preporučit jer je to toliko individualno... recimo ja pucam na paničare, za koje neki samo kažu da su detaljni... mamina frendica je radila u jednoj ordinaciji di je gin namjerno slao trudnice na miliun nepotrebnih pretraga radi svoje zarade, a mogu misliti koliko pretrnu kad im kaže sumnjam na...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jutro cure, ja prokrvarila. Sta sad, jel to znaci da ce me pustiti da se sama ocistim?
Zvat cu ginekološku kad zavrse sa plodnim vodama da pitam sta cu. 
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊  Eliquis
Jutro cure, ja prokrvarila. Sta sad, jel to znaci da ce me pustiti da se sama ocistim?
pa to je dobro, koliko obilno krvariš? jos nisi dobila ni jednu tabletu? dok još možeš kupi nešto protiv bolova i dovoljno uložaka i vlažnih maramica...
pa to je dobro, koliko obilno krvariš? jos nisi dobila ni jednu tabletu? dok još možeš kupi nešto protiv bolova i dovoljno uložaka i vlažnih maramica…
Ne, u utorak sam trebala dobit prvu tabletu. 
29 🙋♀️
💊  Eliquis
Nemoj paničariti, to je dobro, MTBica se skroz prirodno očistila, za tvoju maternicu to je najbolja opcija. Opskrbi se ulošcima i tabletama protiv bolova, neka te mužić dvori, mislim da je dobro, ako te ne bili i lagano prošetat, ako te boli lezi. Držim fige da sve prirodno ode. Samo jesi li ti pisala da si rh-? Provjeri kako ćeš to riješiti...
Nisi napisala koliko obilno krvariš...
@, hera - kakva je situacija, mislim znam da je loše, ali isto pitam😞...
Nemoj paničariti, to je dobro,MTBicase skroz prirodno očistila, za tvoju maternicu to je najbolja opcija. Opskrbi se ulošcima i tabletama protiv bolova, neka te mužić dvori, mislim da je dobro, ako te ne bili i lagano prošetat, ako te boli lezi. Držim fige da sve prirodno ode. Samo jesi li ti pisala da si rh-? Provjeri kako ćeš to riješiti…
Nisi napisala koliko obilno krvariš…
@, hera- kakva je situacija, mislim znam da je loše, ali isto pitam😞…
Zvat cu njih svakako kasnije malo. Ma malo, kao da sam dobila mengu. 
Da, moram obavezno pitat rhogam 
29 🙋♀️
💊  Eliquis
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji